UTGÅTT

Gamlestua på Blankvannsbråten i hjertet av Nordmarka. Innlagt strøm og vann.

Pris per uke
1 635,-
Pris oppgitt i
NOK
Størrelse
56 m²
Soverom
1
Sengeplasser
4
Boligtype
Hytte/feriehus
Beliggenhet
Innlandet

Beskrivelse

Gamlestua er en del av husmannsplassen på Blankvannsbråten, som ligger midt mellom Nordmarkskapellet og Kobberhaughytta, med bevertning av DNT. Det perfekte fristedet for de som er glad i friluftsliv med turveier, stier og preparerte skiløyper i nærheten. Det er bare noen må meter til Blankvann med gode fiske- og bademuligheter. Det ligger også flere andre vann i nærheten. Se link til Skiforeningens hjemmeside for mer informasjon om turmuligheter i marka: https://www.skiforeningen.no/

Romslig hytte som inneholder gang med god plass til oppheng av klær og turutstyr, samt inngang til innvendig bod. Kjøkken med plass til hvitevarer og spisebord, stue med peis og utsyn mot Blankvann, soverom med plassbygd køyeseng og dobbeltseng. Bad med vask og dusjkabinett, mens det er utedo på låven. Hytta har innlagt strøm og vann. Leietaker disponerer en del av låven for oppbevaring av ved etc.

Vinterbrøytet skogsbilvei fra Marisdalen og frem til hytta.

Jakt og fiske
Det er gode muligheter for fiske og småviltjakt hos Løvenskiold-Vækerø. Det selges sesongkort for småviltjakt på forskjellige jaktterreng på eiendommen. Se vår nettside for mer informasjon: http://lovenskiold.no/smviltjakt

Oslomarkas Fiskeadministrasjon (OFA) har ansvaret for kultivering av våre fiskevann. Fiske er gratis for alle under 18 år. For informasjon om hvert enkelt vann og kjøp av fiskekort se: www.ofa.no

Prisinformasjon
Leiesummen er kr 85 000,- inkl. 12% mva. pr. år. Leie faktureres forskuddsvis pr. halvår.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang
Leieperioden er tre år, med mulighet for forlengelse. I de ni første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av den ni måneders bindingstiden kan avtalen sies opp av begge parter med en oppsigelsesfrist på firemåneder til opphør ved utløpet av en kalendermåned.

Overtagelse
Etter nærmere avtale.

Diverse
Hytta leies ut i den stand den er i ved overtakelsen.

Utleier vil utføre vedlikehold som er nødvendig for å opprettholde hyttas nåværende standard.

Hytta leies ut umøblert. Plassbygde senger på soverommet.

Leietaker tegner eget strømabonnement.

Innvendige arealer er ikke kontrollmålt, og det kan ikke garanteres at opplyst areal er korrekt.

Det tas forbehold om feil i annonseteksten, og for øvrig gjelder vilkår i Løvenskiold Skogs standardkontrakt for leie av fritidsbolig.

Utleier driver et aktivt landbruk og forvaltning av hele eiendommen. Det må derfor forventes aktivitet i området rundt utleieobjektet.

Interessert i visning eller mer informasjon?
Send en melding gjennom linken til høyre i annonsen med litt informasjon om deg/dere, og vi kommer tilbake til dere så fort som mulig.

Fasiliteter

  • Innlagt strøm
  • Innlagt vann
  • Peis/ildsted

I nærheten

Beliggenhet

Nordmarka, Norge
Kart
Rapporter annonse
FINN-kode315829896
Sist endret27. september 2023, 13:17

Vurderinger fra gjester