Nyoppusset hytte med utsikt mot Søndre Heggelivann. Tre soverom. Åremål.

Pris per uke
1 731,-
Pris oppgitt i
NOK
Depositum
Ja
Beliggenhet
Innlandet
Boligtype
Hytte/feriehus
Sengeplasser
6
Soverom
3

Beskrivelse

Damhytta har en fin og stille beliggenhet i Nordmarka/Krokskogen, med utsikt over Søndre Heggelivann og er det perfekte utgangspunktet for å trekke seg tilbake og nyte naturen. Her er det turmuligheter og skiløype rett utenfor døren. Se link til Skiforeningens hjemmeside for mer informasjon om turmuligheter i marka: https://www.skiforeningen.no/ På vinterstid kan det parkeres i Skansebakken og gås på ski ca. 9 km i preparerte skiløyper, mens på sommerstid kan det kjøres helt til hytta.

Innbydende, nyoppusset hytte med peis i stuen og moderne fasiliteter. Kjøkkenkrok med opplegg for gassdrevet komfyr og kjøleskap med utvendig skap for gassbeholdere, samt utslagsvask. Badet er innredet med separettoalett, håndvask med trykkvann, hyttedusj koblet til 12-volts elektrisk pumpe og dagtank. Utvendig ny brønn. Utebod med opplegg for aggregat.

Det er montert 12-volts solcelleanlegg med lys i alle rom bortsett fra stue hvor det er stikkontakt klar for å montere egen taklampe. 12-volts stikkontakter i alle oppholdsrom. Wallas dieselovn med mulighet for fjernstyring av varme via SMS.

Jakt og fiske
Det er gode muligheter for fiske og småviltjakt hos Løvenskiold-Vækerø. Det selges sesongkort for småviltjakt på 27 forskjellige jaktterreng på eiendommen. Se vår nettside for mer informasjon: http://lovenskiold.no/smviltjakt

Oslomarkas Fiskeadministrasjon (OFA) har ansvaret for kultivering av våre fiskevann. Fiske er gratis for alle under 18 år. For informasjon om hvert enkelt vann og kjøp av fiskekort se: www.ofa.no

Prisinformasjon
Leiesummen er kr 90 000,- inkl. 12% mva. pr. år. Leie faktureres forskuddsvis pr. halvår.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet innbetaler leietaker depositum i DNB. Sikkerhetsbeløpet utgjør tre måneders husleie, dvs. kr 22 500,-.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang
Leieperioden er tre år, med mulighet for forlengelse. I de ni første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av den ni måneders bindingstiden kan avtalen sies opp av begge parter med en oppsigelsesfrist på seks måneder til opphør ved utløpet av en kalendermåned.

Overtagelse
Etter nærmere avtale.

Diverse
Hytta leies ut i den stand den er i ved overtakelsen.

Utleier vil utføre vedlikehold som er nødvendig for å opprettholde hyttas nåværende standard.

Hytta leies ut umøblert.

Solcelleanlegget er klargjort for opplading med aggreat. Aggreat medfølger ikke.

Innvendige arealer er ikke kontrollmålt, og det kan ikke garanteres at opplyst areal er korrekt.

Det tas forbehold om feil i annonseteksten, og for øvrig gjelder vilkår i Løvenskiold Skogs standardkontrakt for leie av fritidsbolig.

Utleier driver et aktivt landbruk og forvaltning av hele eiendommen. Det må derfor forventes aktivitet i området rundt utleieobjektet.

Interessert i visning eller mer informasjon?
Send en melding gjennom linken til høyre i annonsen med litt informasjon om deg/dere, og vi kommer tilbake til dere så fort som mulig.

Fasiliteter

  • Peis/ildsted

Beliggenhet

Nordmarka, Ringerike, Norge
Kart

Rapporter annonse

FINN-kode243836272
Sist endret7. januar 2022, 19:56

Vurderinger fra gjester

Løvenskiold-Vækerø Skog
Utleieansvarlig Ragnhild Kristoffersen