Setervannshytta i idylliske omgivelser i Krokskogen. Leies på åremål.

Pris per uke
1 077,-
Pris oppgitt i
NOK
Beliggenhet
Innlandet
Boligtype
Hytte/feriehus
Sengeplasser
8
Soverom
2

Beskrivelse

Setervannshytta ligger i et rolig og idyllisk skogsterreng med fint utsyn mot Setervann, og med gode fiske- og bademuligheter rett utenfor døren. Det er også gode muligheter for sykling og turer på vår, sommer og høst. På sommerstid er det er parkering 10-15 minutters gange fra hytta, og det er ca. 10 km fra Jordbærhaugen i Lommedalen, mens på vinterstid tar man seg til hytta på ski eller truger, ca. 2,5 km fra helårsvei.

Se link til Skiforeningens hjemmeside for mer informasjon om turmuligheter i marka: https://www.skiforeningen.no/.

Hytta består av stue med kjøkkenkrok og vedovn, soverom/oppholdsrom med tre køyesenger og vedovn, soverom med køyeseng og gang med god lagringsplass i plassbygde skap. Møbler og inventar kan medfølge hvis det er ønskelig. Det følger med stort uthus med utedo. I uthuset er det plass til lagring av utstyr og ved.

Vann hentes i Setervann eller medbringes.

Prisinformasjon
Leiesummen er kr 56 000,- inkl. 12% mva. pr. år. Leie faktureres forskuddsvis pr. halvår.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang
Leieperioden er tre år, med mulighet for forlengelse. I de ni første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av den ni måneders bindingstiden kan avtalen sies opp av begge parter med en oppsigelsesfrist på seks måneder til opphør ved utløpet av en kalendermåned.

Overtagelse
Etter nærmere avtale.

Diverse
Hytta leies ut i den stand den er i ved overtakelsen.

Utleier vil utføre vedlikehold som er nødvendig for å opprettholde hyttas nåværende standard.

Ikke innlagt strøm og vann.

Innvendige arealer er ikke kontrollmålt, og det kan ikke garanteres at opplyst areal er korrekt.

Det tas forbehold om feil i annonseteksten, og for øvrig gjelder vilkår i Løvenskiold Skogs standardkontrakt for leie av fritidsbolig.

Jakt og fiske
Det er gode muligheter for fiske og småviltjakt hos Løvenskiold-Vækerø. Det selges sesongkort for småviltjakt på 27 forskjellige jaktterreng på eiendommen. Se vår nettside for mer informasjon: http://lovenskiold.no/smviltjakt

Utleier driver et aktivt landbruk og forvaltning av hele eiendommen. Det må derfor forventes noe aktivitet i området rundt utleieobjektet.

Interessert i visning eller mer informasjon?
Send en melding gjennom linken til høyre i annonsen med litt informasjon om deg/dere, og vi kommer tilbake til dere så fort som mulig.

Fasiliteter

  • Peis/ildsted

Beliggenhet

Krokskogen
Kart

Rapporter annonse

FINN-kode231421413
Sist endret10. september 2021, 12:39

Vurderinger fra gjester