UTGÅTT

Trivelig skogskoie rett ved skisporet i Krokskogen/Nordmarka, en time fra Oslo.

Pris per uke
750,-
Pris oppgitt i
NOK
Beliggenhet
Innlandet
Sengeplasser
4
Soverom
1

Beskrivelse

Søttjernsdalshytta ble opprinnelig bygget i 1943 som skogshusvær i forbindelse med skogsdrift, tømmertrafikk og fløteaktivitet fra Heggelia ned mot Sørkedalen. Hytta har gang med innebygde skap, kjøkken, stue og soverom, alle rom med vedovn. I tillegg følger det med stall og uthus. I uthuset er det utedo, samt lagringsplass for utstyr og ved.
Vann kan hentes i nærliggende bekk eller tas med.

Det perfekte fristedet for de som er glad i å gå på ski, med skiløype innover Nordmarka rett ved hytta. Et fint sted også resten av året, med sykling, turgåing, bading og fisking. Ta turen til Heggelia, ved Nordre Heggelivann midt på Krokskogen, med helgeservering i skisesongen. Løvlia skistue er også et populært turmål hele året. Rastebua ved Storbekken ligger få kilometer unna med enkel helgeservering i skisesongen. Se link til Skiforeningens hjemmeside for mer informasjon om turmuligheter i marka: https://www.skiforeningen.no/

På sommeren kan du kjøre helt frem til hytta, mens på vinterstid kan du gå på ski fra Skansebakken i Sørkedalen, en tur på ca. 5 km.

Jakt og fiske
Det er gode muligheter for fiske og småviltjakt hos Løvenskiold-Vækerø. Det selges sesongkort for småviltjakt på 27 forskjellige jaktterreng på eiendommen. Se vår nettside for mer informasjon: http://lovenskiold.no/smviltjakt

Oslomarkas Fiskeadministrasjon (OFA) har ansvaret for kultivering av våre fiskevann. Fiske er gratis for alle under 18 år. For informasjon om hvert enkelt vann og kjøp av fiskekort se: www.ofa.no

Prisinformasjon
Leiesummen er kr 39 000,- inkl. 12% mva. pr. år. Leie faktureres forskuddsvis pr. halvår.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang
Leieperioden er tre år, med mulighet for forlengelse. I de ni første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av den ni måneders bindingstiden kan avtalen sies opp av begge parter med en oppsigelsesfrist på seks måneder til opphør ved utløpet av en kalendermåned.

Overtagelse
Etter nærmere avtale.

Diverse
Hytta leies ut i den stand den er i ved overtakelsen.

Utleier vil utføre vedlikehold som er nødvendig for å opprettholde hyttas nåværende standard.

Ikke innlagt strøm og vann.

Innvendige arealer er ikke kontrollmålt, og det kan ikke garanteres at opplyst areal er korrekt.

Det tas forbehold om feil i annonseteksten, og for øvrig gjelder vilkår i Løvenskiold Skogs standardkontrakt for leie av fritidsbolig.

Utleier driver et aktivt landbruk og forvaltning av hele eiendommen. Det må derfor forventes aktivitet i området rundt utleieobjektet.

Interessert i visning eller mer informasjon?
Send en melding gjennom linken til høyre i annonsen med litt informasjon om deg/dere, og vi kommer tilbake til dere så fort som mulig.

Fasiliteter

  • Peis/ildsted

Beliggenhet

Nordmarka, Krokskogen, Ringerike, Viken, Norge
Kart

Rapporter annonse

FINN-kode182772972
Sist endret13. oktober 2020, 15:43

Vurderinger fra gjester

Løvenskiold-Vækerø Carl Otto Løvenskiold
NavnUtleieansvarlig Ragnhild Kristoffersen