UTGÅTT

Trivelig hytte med solrikt tun i Sørkedalen/Nordmarka, 40 min. fra Oslo. Leies p

Pris per uke
1 347,-
Pris oppgitt i
NOK
Beliggenhet
Innlandet
Sengeplasser
2
Soverom
1

Beskrivelse

Beskrivelse
Markaplassen Aspeskog ligger avskjermet, fredelig og solrikt til i kort nærhet til populære turområder. Hytta består av entré med trappeoppgang til disponibel 2. etasje (ikke isolert), kjøkken med ovn, stor stue med peisovn og soverom. Det hører til låve med utedo og plass til lagring av div. utstyr, bryggerhus og stabbur. Det er innlagt strøm. Vannpumpe rett utenfor døra.

Det perfekte fristedet for de som er glad i å gå på ski, med skiløype innover Nordmarka og Krokskogen i nærheten. Et fint sted også resten av året, med sykling, turgåing, bading og fisking. Ta turen til Heggelia, ved Nordre Heggelivann midt på Krokskogen, med helgeservering i skisesongen. Løvlia skistue er også et populært turmål hele året. Rastebua ved Storbekken ligger få kilometer unna med enkel helgeservering i skisesongen. Se link til Skiforeningens hjemmeside for mer informasjon om turmuligheter i marka: https://www.skiforeningen.no/

På sommeren kan du kjøre helt frem til hytta, og det er mulighet for brøyting helt frem på vinterstid. Fra Skansebakken, hvor Sørkedalsbussen har endestopp, er det ca. 3,5 km til Aspeskog. Skogsveien fra bommen ovenfor Skansebakken er preparert til skitrase.

Jakt og fiske
Det er gode muligheter for fiske og småviltjakt hos Løvenskiold-Vækerø. Det selges sesongkort for småviltjakt på 27 forskjellige jaktterreng på eiendommen. Se vår nettside for mer informasjon: http://lovenskiold.no/smviltjakt

Oslomarkas Fiskeadministrasjon (OFA) har ansvaret for kultivering av våre fiskevann. Fiske er gratis for alle under 18 år. For informasjon om hvert enkelt vann og kjøp av fiskekort se: www.ofa.no

Prisinformasjon
Leiesummen er kr 70 000,- inkl. 12% mva. pr. år. Leie faktureres forskuddsvis pr. halvår.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang
Leieperioden er tre år, med mulighet for forlengelse. I de ni første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av den ni måneders bindingstiden kan avtalen sies opp av begge parter med en oppsigelsesfrist på seks måneder til opphør ved utløpet av en kalendermåned.

Overtagelse
Etter nærmere avtale.

Diverse
Hytta leies ut i den stand den er i ved overtakelsen.

Utleier vil utføre vedlikehold som er nødvendig for å opprettholde hyttas nåværende standard.

Det er innlagt strøm. Vannpumpe utenfor hytta.

Det kan inngås avtale om brøyting frem til hytta for kr 7 500,- inkl. 12% mva. per år.

Innvendige arealer er ikke kontrollmålt, og det kan ikke garanteres at opplyst areal er korrekt.

Det tas forbehold om feil i annonseteksten, og for øvrig gjelder vilkår i Løvenskiold Skogs standardkontrakt for leie av fritidsbolig.

Utleier driver et aktivt landbruk og forvaltning av hele eiendommen. Det må derfor forventes aktivitet i området rundt utleieobjektet.

Interessert i visning eller mer informasjon?
Send en melding gjennom linken til høyre i annonsen med litt informasjon om deg/dere, og vi kommer tilbake til dere så fort som mulig.

Fasiliteter

  • Innlagt strøm
  • Peis/ildsted

Beliggenhet

Ospeskogveien 221, Oslo, Norge
Kart

Rapporter annonse

FINN-kode181845318
Sist endret13. oktober 2020, 15:38

Vurderinger fra gjester

Løvenskiold-Vækerø Carl Otto Løvenskiold
NavnUtleieansvarlig Ragnhild Kristoffersen