Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

UTGÅTT

Hytta Rasken i flott natur i Sørkedalen, Nordmarka, leies på åremål.

Pris per uke
577,-
Pris oppgitt i
NOK
Beliggenhet
Innlandet
Sengeplasser
1
Soverom
0

Beskrivelse

Trivelig hytte i flotte naturomgivelser midt i Nordmarka. Hytta består oppholdsrom med soveplass og vedovn, kjøkkenkrok og hems. Det er innlagt solcelleanlegg. Vann hentes fra nærliggende bekk. I tillegg til koia er det uthus/vedbod og utedo.

Det perfekte fristedet for de som er glad i å gå på ski, med skiløype innover Nordmarka rett ved hytta. Et fint sted også resten av året, med sykling, turgåing, bading og fisking. Ta turen til Heggelia, ved Nordre Heggelivann midt på Krokskogen, med helgeservering i skisesongen. Løvlia skistue er også et populært turmål hele året. Rastebua ved Storbekken ligger få kilometer unna med enkel helgeservering i skisesongen. Se link til Skiforeningens hjemmeside for mer informasjon om turmuligheter i marka: https://www.skiforeningen.no/

På sommeren kan du parkere 300 meter fra hytta, mens på vinterstid kan du gå på ski fra Skansebakken i Sørkedalen, en tur på ca. 3,5 km. Ev. kan det inngås avtale om brøyting av vei.

Jakt og fiske
Det er gode muligheter for fiske og småviltjakt hos Løvenskiold-Vækerø. Det selges sesongkort for småviltjakt på 27 forskjellige jaktterreng på eiendommen. Se vår nettside for mer informasjon: http://lovenskiold.no/smviltjakt

Oslomarkas Fiskeadministrasjon (OFA) har ansvaret for kultivering av våre fiskevann. Fiske er gratis for alle under 18 år. For informasjon om hvert enkelt vann og kjøp av fiskekort se: www.ofa.no

Prisinformasjon
Leiesummen er kr 30 000,- inkl. 12% mva. pr. år. Leie faktureres forskuddsvis pr. halvår.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang
Leieperioden er tre år, med mulighet for forlengelse. I de ni første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av den ni måneders bindingstiden kan avtalen sies opp av begge parter med en oppsigelsesfrist på seks måneder til opphør ved utløpet av en kalendermåned.

Overtagelse
Etter nærmere avtale.

Diverse
Hytta leies ut i den stand den er i ved overtakelsen.

Utleier vil utføre vedlikehold som er nødvendig for å opprettholde hyttas nåværende standard.

Hytta leies ut delvis møblert.

Innvendige arealer er ikke kontrollmålt, og det kan ikke garanteres at opplyst areal er korrekt.

Det tas forbehold om feil i annonseteksten, og for øvrig gjelder vilkår i Løvenskiold Skogs standardkontrakt for leie av fritidsbolig.

Utleier driver et aktivt landbruk og forvaltning av hele eiendommen. Det må derfor forventes aktivitet i området rundt utleieobjektet.

Interessert i visning eller mer informasjon?
Send en melding gjennom linken til høyre i annonsen med litt informasjon om deg/dere, og vi kommer tilbake til dere så fort som mulig.

Fasiliteter

  • Peis/ildsted

Beliggenhet

Ospeskogveien, Sørkedalen, Oslo, Norge
Kart

Rapporter annonse

FINN-kode180324179
Sist endret13. oktober 2020, 15:56

Vurderinger fra gjester

Løvenskiold-Vækerø Carl Otto Løvenskiold
NavnUtleieansvarlig Ragnhild Kristoffersen