Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

UTGÅTT

Vakerseter mellom Nordre og Søndre Heggelivann, rehabilitert laftet seterbygning

Pris per uke
1 116,-
Pris oppgitt i
NOK
Beliggenhet
Innlandet
Sengeplasser
8
Soverom
3

Beskrivelse

Vakerseter har en fin og stille beliggenhet i Krokskogen, med gode solforhold og er det perfekte utgangspunktet for å nyte naturen. Her er det turmuligheter og skiløype rett utenfor døren. Se link til Skiforeningens hjemmeside for mer informasjon om turmuligheter i marka: https://www.skiforeningen.no/

På vinterstid kan det parkeres på Heggelia og gås på ski ca. 2,5 km i preparerte skiløyper, mens på sommerstid kan det parkeres ca. 300 meter fra hytta.

Hytta består av 1. etasje med ei stor stue/spisestue med kjøkkenkrok, grue/peis og vedovn. Entré med bod for oppbevaring. To soverom med vedovn. I 2. etasje ligger det et soverom med vedovn og et disponibelt rom. I tilknytning til hytta følger det med uthus med utedo.

Det vil bli montert solcelleanlegg og wallas diesel ovn med ring hytta varm løsning før overtakelse.

Jakt og fiske
Det er gode muligheter for fiske og småviltjakt hos Løvenskiold-Vækerø. Det selges sesongkort for småviltjakt på 27 forskjellige jaktterreng på eiendommen. Se vår nettside for mer informasjon: http://lovenskiold.no/smviltjakt

Oslomarkas Fiskeadministrasjon (OFA) har ansvaret for kultivering av våre fiskevann. Fiske er gratis for alle under 18 år. For informasjon om hvert enkelt vann og kjøp av fiskekort se: www.ofa.no

Prisinformasjon
Leiesummen er kr 58 000,- inkl. 12% mva. pr. år. Leie faktureres forskuddsvis pr. halvår.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang
Leieperioden er tre år, med mulighet for forlengelse. I de ni første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av den ni måneders bindingstiden kan avtalen sies opp av begge parter med en oppsigelsesfrist på seks måneder til opphør ved utløpet av en kalendermåned.

Overtagelse
Etter nærmere avtale.

Diverse
Hytta leies ut i den stand den er i ved overtakelsen.

Utleier vil utføre vedlikehold som er nødvendig for å opprettholde hyttas nåværende standard.

Hytta leies ut umøblert.

Innvendige arealer er ikke kontrollmålt, og det kan ikke garanteres at opplyst areal er korrekt.

Det tas forbehold om feil i annonseteksten, og for øvrig gjelder vilkår i Løvenskiold Skogs standardkontrakt for leie av fritidsbolig.

Utleier driver et aktivt landbruk og forvaltning av hele eiendommen. Det må derfor forventes aktivitet i området rundt utleieobjektet.

Interessert i visning eller mer informasjon?
Send en melding gjennom linken til høyre i annonsen med litt informasjon om deg/dere, og vi kommer tilbake til dere så fort som mulig.

Fasiliteter

  • Peis/ildsted

Beliggenhet

Krokskogen, Ringerike, Viken, Norge
Kart

Rapporter annonse

FINN-kode180267866
Sist endret20. november 2020, 10:44

Vurderinger fra gjester

Løvenskiold-Vækerø Skog
NavnEiendomssjef Pål Morten Jensen