UTGÅTT

Lomåshytta i Krokskogen, fin hytte i skogsterreng. Leies på åremål.

Pris per uke
577,-
Pris oppgitt i
NOK
Beliggenhet
Innlandet
Boligtype
Hytte/feriehus
Sengeplasser
4
Soverom
1

Beskrivelse

Sjarmerende og lun hytte i fint skogsterreng på Krokskogen, som egner seg utmerket for en friluftsinteressert familie. På sommerstid kan man kjøre helt frem til hytta, mens vinterstid kan man gå på ski fra Sørkedalen. Hytta består av stue, kjøkken og soverom, hvor alle rommene har vedovn. I tillegg yttergang. Solcellepanel. Det medfølger et stort uthus til oppbevaring av ved, sykler, ski etc., samt et uthus med utedo og bod.

Her får du nærhet til skiløype innover Nordmarka og Krokskogen, og et fint sted også resten av året, med sykling, turgåing, bading og fisking. Se link til Skiforeningens hjemmeside for mer informasjon om turmuligheter i marka: https://www.skiforeningen.no/

Jakt og fiske
Det er gode muligheter for fiske og småviltjakt hos Løvenskiold-Vækerø. Det selges sesongkort for småviltjakt på 27 forskjellige jaktterreng på eiendommen. Se vår nettside for mer informasjon: http://lovenskiold.no/smviltjakt

Oslomarkas Fiskeadministrasjon (OFA) har ansvaret for kultivering av våre fiskevann. Fiske er gratis for alle under 18 år. For informasjon om hvert enkelt vann og kjøp av fiskekort se: www.ofa.no

Prisinformasjon
Leiesummen er kr 30 000,- inkl. 12% mva. pr. år. Leie faktureres forskuddsvis pr. halvår.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang
Leieperioden er tre år, med mulighet for forlengelse. I de ni første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av den ni måneders bindingstiden kan avtalen sies opp av begge parter med en oppsigelsesfrist på seks måneder til opphør ved utløpet av en kalendermåned.

Overtagelse
Etter nærmere avtale.

Diverse
Hytta leies ut i den stand den er i ved overtakelsen.

Utleier vil utføre vedlikehold som er nødvendig for å opprettholde hyttas nåværende standard.

Hytta leies ut umøblert, og uten hvitevarer.

Innvendige arealer er ikke kontrollmålt, og det kan ikke garanteres at opplyst areal er korrekt.

Det tas forbehold om feil i annonseteksten, og for øvrig gjelder vilkår i Løvenskiold Skogs standardkontrakt for leie av fritidsbolig.

Utleier driver et aktivt landbruk og forvaltning av hele eiendommen. Det må derfor forventes aktivitet i området rundt utleieobjektet.

Interessert i visning eller mer informasjon?
Send en melding gjennom linken til høyre i annonsen med litt informasjon om deg/dere, og vi kommer tilbake til dere så fort som mulig.

Fasiliteter

  • Peis/ildsted

Beliggenhet

Gråseterveien, Krokskogen, Oslo, Norge
Kart

Rapporter annonse

FINN-kode180176820
Sist endret2. desember 2020, 16:05

Vurderinger fra gjester

Løvenskiold-Vækerø Skog
NavnEiendomssjef Pål Morten Jensen