UTGÅTT

Gråseterhytta i idylliske omgivelser rett ved turstier og skisporet. Åremål.

Pris per uke
577,-
Pris oppgitt i
NOK
Beliggenhet
Innlandet
Boligtype
Hytte/feriehus
Sengeplasser
4
Soverom
0

Beskrivelse

Gråseterhytta ligger fint til i skogsterreng nært Søndre Heggelivann, og er et utmerket utgangspunkt for fotturer og sykkelturer i marka. Det er umiddelbar nærhet til preparerte skiløyper vinterstid, og gode muligheter for jakt og fiske. Det er skogsvei helt frem til hytta på sommerstid, mens på vinterstid kan man gå på ski i preparerte løyper fra Sørkedalen, en rute på ca. 7 km. Hytta består av stor stue/soverom med peis og vedovn, samt hems. Kjøkken med innredning og vedovn. Spiskammers og bod ved inngangspartiet. Det hører til et stort uthus for oppbevaring av ski, sykler etc. I tillegg et uthus med utedo og lagringsplass for ved etc. Vann hentes i nærliggende bekk og elv.

Jakt og fiske
Det er gode muligheter for fiske og småviltjakt hos Løvenskiold-Vækerø. Det selges sesongkort for småviltjakt på 27 forskjellige jaktterreng på eiendommen. Se vår nettside for mer informasjon: http://lovenskiold.no/smviltjakt

Oslomarkas Fiskeadministrasjon (OFA) har ansvaret for kultivering av våre fiskevann. Fiske er gratis for alle under 18 år. For informasjon om hvert enkelt vann og kjøp av fiskekort se: www.ofa.no

Prisinformasjon
Leiesummen er kr 30 000,- inkl. 12% mva. pr. år. Leie faktureres forskuddsvis pr. halvår.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang
Leieperioden er tre år, med mulighet for forlengelse. I de ni første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av den ni måneders bindingstiden kan avtalen sies opp av begge parter med en oppsigelsesfrist på seks måneder til opphør ved utløpet av en kalendermåned.

Overtagelse
Etter nærmere avtale.

Diverse
Hytta leies ut i den stand den er i ved overtakelsen.

Utleier vil utføre vedlikehold som er nødvendig for å opprettholde hyttas nåværende standard.

Ikke innlagt strøm og vann.

Innvendige arealer er ikke kontrollmålt, og det kan ikke garanteres at opplyst areal er korrekt.

Det tas forbehold om feil i annonseteksten, og for øvrig gjelder vilkår i Løvenskiold Skogs standardkontrakt for leie av fritidsbolig.

Utleier driver et aktivt landbruk og forvaltning av hele eiendommen. Det må derfor forventes aktivitet i området rundt utleieobjektet.

Interessert i visning eller mer informasjon?
Send en melding gjennom linken til høyre i annonsen med litt informasjon om deg/dere, og vi kommer tilbake til dere så fort som mulig.

Fasiliteter

  • Peis/ildsted

Beliggenhet

Krokskogen, Ringerike, Viken, Norge
Kart

Rapporter annonse

FINN-kode180169598
Sist endret2. desember 2020, 16:05

Vurderinger fra gjester

Løvenskiold-Vækerø Skog
NavnEiendomssjef Pål Morten Jensen