Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Hytte med fantastisk beliggenhet på privat øy i Mandals skjærgård.

Depositum
Ja
Pris per uke
fra 8 000,- til 18 000,-
Pris oppgitt i
NOK
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Størrelse
  70 m²
 • Boligtype
  Hytte/feriehus
 • Sengeplasser
  10
 • Soverom
  5
 • Bad
  1

Beskrivelse

Hytte beliggende usjenert hpå privat øy med landforbindelse i Sørlandets fineste skjærgård til leie. Det er perfekt utgangspunkt for fiske, vannsport, turer i idyllisk terreng, bading, båtliv og usjenert avslapning på brygga eller på blankskurte holmer. Inne i den avskjermede bukten er det deilig for de minste med roing, krabbefiske og utforskning av strandsonen.

Hytte: Hytta har enkel standard med senge- og spiseplasser til 10-12 personer. Det er to soverom med dobbeltseng, og et lite soverom med enkeltseng (barnerom). Videre er det stor hems (takhøyde 160cm) med to adskilte rom uten dør mellom. Her er det tre senger og tre flatsenger. Kjøkkenet er velutstyrt med kaffetrakter, vannkoker, vaffeljern, stekeovn, krabbegryte, kjøleskap og lite fryseskap. Hytta er oppvarmet med elektrisk strøm. Det er dyner og puter, men sengetøy og håndklær må medbringes.
Fra og med vår 2019 vil det være innlagt vann i hytta for dusj og vask. Det er biologisk toalett i tillegg. Det er usjenerte badeplasser på holmen.

Terrasse, brygge og båthus: Det er terrasse på begge sider av hytta, flere gressbakker og stor brygge i tillegg til svaberg. Et hyggelig båthus med hems ligger helt ute på brygga. Her inne er det deilig å sitte i all slags vær og se på båtlivet og fugler som fanger fisk.

Utstyr: På holmen er det kajakk, padlebrett, trampoline, utemøbler, kulegrill. Båt med 6 eller 20 hester kan inkluderes mot eget tillegg. Det er et par redningsvester tilgjengelig, men ta med redningsvester etter behov.

Nærområde: Direkte fra hytta er det idylliske turstier og nydelig skjærgård. Det tar fem til ti minutter med bil eller båt til Tregde hvor det er restaurant, båtutleie, dagligvare, ferske bakervarer og badebasseng og dusj. Det er ca 10 km til sørlandsbyen Mandal med gågate, båthavn, badebasseng, idrettspark, fiskelag, kino, bibliotek, hyggelig uteliv, og Norges lengste sandstrand, Sjøsanden. Norges sydligste fyr, Ryvingen, ligger like utenfor Skjernøya, og svabergene rundt egner seg til bading, fiske og ikke minst å lyse etter krabber.

Adkomst: Hytta ligger på Skjernøy, syd for Mandal. Ta av fra E36 på IME rett øst for Mandal mot Skjernøy. Det er tre parkeringsplasser på Skjernøy, og enkel adkomst til holmen via båt fra offentlig brygge. Alternativt kan man gå ti minutter på sti fra bilen, de siste femti meterne går over steiner i lagunen ved hytta. Det går busser fra Mandal til Skjernøya på hverdager. Sjekk akt.no (rute 205 Mandal Skjernøy).

Hytten leies primært ut på ukesbasis fra søndag til søndag til ordensmennesker over 25 år. Røyk og husdyr ikke tillatt.

Alle henvendelser må forhåndsgodkjennes.
Depositum på 25% innbetales ved bestilling, rest ved innsjekk.

Fasiliteter

Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Kjøkken

Barneseng, Båt, Båtplass, Grill, Hagemøbler, Kaffetrakter, TV

I nærheten

Fiskemulighet, Sjøen, Strand, Turterreng, Vann

Skjernøy, Mandal, Lindesnes, Agder, Norge

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode153962862
Sist endret12. februar 2020, 14:15

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste