Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Albir – stor eiendom med hus og casita i Albiråsen 11-13 sengeplasser

Depositum
Ja
Pris per uke
fra 15 000,- til 20 000,-
Pris oppgitt i
NOK
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Størrelse
  230 m²
 • Boligtype
  Hytte/feriehus
 • Sengeplasser
  13
 • Soverom
  6
 • Bad
  4

Beskrivelse

Hovedhuset og Casita Pelica 2 er en koselig eiendom som ligger på en stor og flott tomt nederst i Albiråsen. Det er stor uteplass, basseng, volleyball bane, boccha bane og Berbeque. Meget velstelt hage med nydelig beplantning og en sjarmerende grillplass med komplett utekjøkken. Gjestehuset Casitaen inneholder kjøkken, liten stue med tv, 2 soverom, 2 bad og har varmekabler i gulvene så det er en varm og god bolig.

Villa Pelica 2 har tre soverom, to bad, stue og kjøkken. Undertasjen har eget bad, stort soverom, kjøkken og stue Området dekker 2,5 mål med hage for ulike frukttrær, appelsiner, mandariner, sitroner m.m. Egen Terrametica med vann sirkulering og belysning.

Spektakulært til bruk på kveldstid Volleyballbane Boccia bane og stor boltreplass for aktiviteter. Svømmebasseng (8 meter) med belysning og fontene. Lite eller ikke noe innsyn – 10 minutter gange til strand og Albir sentrum Flott tur (7 km) til Albir Fyrtårn.

Inkludert: WIFI, Strøm og vann (inntil normalbruksavtale) Info om området Albir ligger 40 min fra Alicante flyplass og er en del av Costa Blancas “grønne lunge” som det blir kalt, dette pga sin frodige og grønne vegetasjon, det er gangavstand til stranden hvor man også finner butikker og mange flotte restauranter. Benidorm befinner seg 10 minutt unna.

Det er mange flotte turmuligheter i området. Av aktiviteter har en mange muligheter både for små og store, parker som Terra Mitica, Aqualandia og Mundumar ligger en 10min biltur unna. Det finnes og flere golf og tennisbaner i området, Guadalest, som er Spanias mest besøkt turistattraksjon ligger 30 min unna, denne middelalderbyen er absolutt vert et besøk Er en interessert i SPA behandling får en dette rett borti gata hvor hotell SHA ligger. Prisinformasjon Pris per uke NOK 20.000,- Info om rengjøring Vask kommer i tillegg ca. 150 Euro (Under kostpris)

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/terrasse, Basseng, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Barneseng, Barnestol, Grill, Hagemøbler, Husdyr tillatt, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Peis/ildsted, TV, Vaskemaskin

Nyttige lenker

Nyttige linkerFacebook

l'Alfàs del Pi, Alicante, Comunidad Valenciana, Spania

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode148018544
Sist endret21. mai 2019, 13:01

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste