Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Flott hytte/ fritidsbolig på Furuholmen rett ved sjøen og med skjermet uteplass

Pris per uke
fra 8 000,- til 12 000,-
Pris per helg
fra 4 500,- til 6 000,-
Pris oppgitt i
NOK
Depositum
Ja
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Størrelse
  100 m²
 • Boligtype
  Hytte/feriehus
 • Sengeplasser
  7
 • Soverom
  3
 • Bad
  1

Beskrivelse

Vi ønsker å leie ut vår flotte fritidsbolig til ordensfolk. Huset ligger på Furuholmen i Lindesnes kommune. Furuholmen er en idyllisk halvøy som består av ca 60 fritidsboliger, alle i Sørlandsstil og med god standard. Området er svært barnevennlig med bl.a. to flotte sandstrender og lekeplass en kan benytte seg av. Så og si bilfritt miljø med parkering i underjordisk garasje. Området er ellers rent og godt velholdt. Flott bryggeanlegg og skjærgård i umiddelbar nærhet.

Servicesenter tilbyr leie av båtplass, båt, vannscooter og kajakk. Kiosk med hyggelig personale selger basisvarer, ferske bakevarer og varmretter. Verdens beste skoleboller må prøves!

Fritidsboligen er en av de få boligene på Furuholmen som har såpass skjermet og usjenert uteplass. Det er solrikt og lunt med uteplass på både fremsiden og baksiden av boligen.

Huset er romslig med 3 etasjer:1 etg. inneholder gang med varmekabler, to soverom og bad med varmekabler. 2.etg. inneholder stue med åpen kjøkkenløsning og soverom. Utgang til uteplass. Utvendig bod. 2 etg. inneholder loftstue. Totalt 7 sengeplasser på soverommene, og mulighet for ekstra soveplasser i loftstue. Det er TV med bredbånd og Internett.

Fra feriehuset er det 10 km til Norges første undervannsrestaurant Under og Lindesnes Havshotell. 5 km til nærmeste tettsted Vigeland. 15 km til Mandal. 25 km til Lindesnes fyr, 25 km til Sørlandsbadet i Lyngdal, 50 km til Dyreparken i Kristiansand, og 5 km til Barnas dyrepark.

Fortrinnsvis ukesutleie i juni, juli og august. Utvask ved Furuholmen Servicesenter AS betales i tillegg (obligatorisk).

Fasiliteter

Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Barneseng, Barnestol, Båt, Båtplass, Grill, Hagemøbler, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, TV, Vaskemaskin

I nærheten

Badeland, Bakeri, Fiskemulighet, Flyplass, Golf, Lekeplass, Matbutikk, Offentlig transport, Restaurant, Sjøen, Squash, Strand, Svømmehall, Tennis, Tettsted, Turterreng, Vann

Nyttige lenker

Lindesnes, Vest-Agder, Norge

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode146853799
Sist endret29. desember 2019, 21:13

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste