Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Sommerhus ved sjøen, Lysekil

Pris per uke
15 000,-
Pris per helg
3 000,-
Pris oppgitt i
NOK
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Størrelse
  140 m²
 • Boligtype
  Hytte/feriehus
 • Sengeplasser
  12
 • Soverom
  6
 • Bad
  1

Beskrivelse

Koselig treetasjes hus med hage, 200 meter fra sjøen i fredelige Skalhamn, som av lokalbefolkningen betegnes som "Västkustens pärla". Huset har 6 soverom, (3 med utgang til balkong) og inneholder alt en familie trenger på ferie. Det ene soverommet brukes til musikk og TV-rom (kun fiber nett-TV), og er utstyrt med trommesett, bass m/forsterker og gitarforsterker, platespiller, CD-spiller og en bra variert CD-samling som våre leietagere gjerne kan benytte.
Det finnes et godt utstyrt kjøkken med god kjølekapasitet, kulegrill, hagemøbler inkludert bambusbar, hengekøye, barneseng, barnestol og barnesete til sykkel. Sykler i ulike størrelser kan benyttes. Surfbrett for nybegynnere og gammel daycruiser fra syttitallet kan også benyttes på eget ansvar for å komme seg ut til de nærmeste øyene. (med forbehold om at den er lagt ut og i stand) Ta med egne flytevester. Vi garanterer ikke kvaliteten på de som henger i huset.

Det er 2-3 parkeringsplasser rett utenfor hagen. Pass på at bilene ikke sperrer adkomst til felles postkassestativ. Mer gateparkering finnes ca 100 meter videre.

I umiddelbar nærhet (gangavstand) finnes det dessuten en fullt utstyrt boulebane som kan benyttes gratis, tennisbane til leie, badstue ved havet til leie, lokalpub/restaurant med minigolf, gårdsbutikk med fersk melk, sjøkrepsutsalg rett fra båt, kajakker til leie, fint turterreng og massevis av idylliske bademuligheter inkludert sandstrand med iskiosk.

En kort kjøretur unna finnes flere mulige aktiviteter: Lysekil by, med alt av butikker, restauranter, svømmehall, kino og ikke minst "Havets hus" (akvarium), Nordens ark dyrehage, loppis/antikviteter, helleristninger og golfbaner. Området er også spesielt populært for klatrere.

Vi leier fortrinnsvis ut hele uker i sommerferien. Ønsker du å leie utenfor helg og skolens ferier, ta kontakt for egne betingelser og priser.

Avtalt leie betales ved leiestart. 1/3 av leien betales som garanti for bestillingen 2 måneder før leiestart. Denne betales ikke tilbake ved avbestilling med mindre vi får andre leietakere.

Huset overtas og avleveres i renholdet stand - støvsugd, rent kjøkken og bad. Sengetøy kan etterlates på vaskerommet.

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Barneseng, Barnestol, Båt, Båtplass, Grill, Hagemøbler, Håndklær/sengetøy inkludert, Oppvaskmaskin, Sykler, Vaskemaskin

I nærheten

Fiskemulighet, Lekeplass, Matbutikk, Restaurant, Sjøen, Strand, Svømmehall, Tettsted, Turterreng, Vann

Slättna Skalhamn 408, Lysekil N, Västra Götalands län, Sverige

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode146143369
Sist endret4. desember 2019, 19:41

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste