Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Villaer med store leiligheter av høy standard og svømmebasseng i Vodice, Kroatia

Pris per uke
fra 910,- til 1 540,-
Pris oppgitt i
EUR
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Størrelse
  130 m²
 • Boligtype
  Leilighet
 • Sengeplasser
  6
 • Soverom
  3
 • Bad
  2

Beskrivelse

4 norskeide ferieleiligheter til leie i Vodice, Kroatia. To (A1 og A2) tilhører Villa Bachelor og de to andre (B1 og B3) Villa MM&HDS. Hver Villa har sitt eget uteområde med svømmebasseng, solsenger, utedusj, grillhus og spiseplass. Romslige basseng på 9-10 m lengde. 2 utleieleiligheter i hver villa + eier deler hvert uteområde/basseng. Ypperlig feriested for familier som ønsker å bo og feriere sammen, men ha separate leiligheter. Turistkontoret har godkjent vår utleievirksomhet og offisielt kategorisert oss som et 4-stjerners utleiested. Se vår nettside for tilbakemeldinger fra tidligere gjester.

Vi tilbyr utleie av enkeltleiligheter eller av hel villa. Leie av hel villa betyr at man disponerer 2 utleieleiligheter, hver for inntil 6 personer, og har eksklusiv tilgang til villaens basseng og uteområde.

For mange er det for tidlig å vite sikkert når man kan ta fri sommeren 2020. For dere kan vi tilby kostnadsfri reservasjon en stund før endelig bekreftelse.

Rabatterte døgnpriser ved leie av 1 leilighet (forutsatt minimum 7 dagers leie):

1. januar – 31. mai : € 110
1. juni – 16. juni : € 130
17. juni – 30. juni : € 160
1. juli – 18. august : € 200
19. august – 31. august : € 160
1. september – 30. september : € 130
1. oktober – 31. desember : € 110

Utleiesteder vårt ligger ved kysten midt mellom flyplassene i Zadar og i Split, så sjekk gjerne flybilletter til begge disse stedene. I høysesongen går ofte de billigste flyvningene til Zadar, så vår anbefaling er å sjekke det først, men det varierer så sjekk begge steder. Merk at fly tur/retur Zadar ofte går så sent på kvelden at returene kommer til Norge etter midnatt. Sjekk derfor utreise på tirsdager eller lørdager med retur onsdager eller søndager. For billigst mulige billetter - sjekk også restplasser hos reiseselskaper som Ving og Apollo. De kan ha svært billige restplasser på fly fra flere norske storbyer hvis man bestiller tett opp mot avreise. Mer detaljerte anbefalinger for flybilletter finnes på vår nettside, se egen link. Velg hovedmenyen "Praktisk info" og så undermeny "Anbefalte fly".

Informasjon om våre fire leiligheter - alle svært romslige og preget av gjennomgående høy standard:

Leilighet A1 / A2 / B1:
* 130m2 grunnflate
* Steingulv i stue, kjøkken og gang, parkett på soverom
* Romslig, åpen stue/kjøkkenløsning
* Sydvent, møblert terrasse på 30m2 med havutsikt
* Aircondition i stue og like utenfor soverommene
* Fullt utrustet kjøkken. Side-by-side kjøl/frys med filtrert drikkevann og isbiter
* Spiseplass til 8
* Stor, moderne flatskjerm-TV i stua
* Trådløs nett med gratis internett-tilgang (Google Wifi/Mesh)
* To bad med wc og dusj (et stort med dobbelvask/dobbeldusj)
* Vaskemaskin
* 6 soveplasser: to soverom med dobbeltsenger og et med enkeltseng + madrass
* Barneseng og barnestol ordnes ved behov

Leilighet B3 (loftsleilighet):
* 130m2 grunnflate
* Steingulv i stue, kjøkken og gang, parkett på soverom
* Romslig, åpen stue/kjøkkenløsning
* Sydvent, møblert terrasse på 30m2 med havutsikt
* Aircondition i stue og på soverommene
* Fullt utrustet kjøkken
* Spiseplass til 6
* Stor, moderne flatskjerm-TV i stua
* Trådløs nett med gratis internett-tilgang (Google Wifi/Mesh)
* Romslig bad med wc, dobbelvask og dobbeldusj
* Vaskemaskin
* 4 faste soveplasser fordelt på to soverom med dobbeltsenger
* Uttrekkbar skuff i sofa gir mulighet for 2 ekstra soveplasser i stuen
* Barneseng og barnestol ordnes ved behov

Beliggenhet i et rolig boligstrøk uten gjennomgangstrafikk, på en høyde over sentrum i Vodice. Her har man kort avstand til strand og restauranter, samtidig som man bor og sover i et rolig område, skjermet fra trafikkstøy og uteliv. Leies ut på ukesbasis til ordensmennesker.

Mer om Kroatia og Vodice:
Stadig flere oppdager Kroatia som ferieland. Landet har flest soltimer i Europa og de laveste prisene. Du får en middag med øl eller vin for under hundrelappen på restaurant.

Vodice er en sjarmerende kystby med ca. 10000 innbyggere som ligger ved kysten nær Sibenik i Dalmatia, midt mellom flyplassene i Zadar og Split. Her finner man et variert tilbud for store og små. Gode bademuligheter på strendene i og rundt byen. I tillegg kan man fiske, dykke, delta på utflukter med båt eller i ulike sportsaktiviteter. Sentrum består av koselige steinhus og ligger sentrert rundt båthavnen. Her ligger restauranter, is- og cocktailbarer på rekke og rad. Sykler, moped eller bil kan leies hos turistinformasjonen.

Vodice er også et ideelt utgangspunkt for utfart til mange severdigheter i Kroatia. De som ønsker å oppleve kulturen og det ekte Kroatia anbefales å leie her, også utenom høysesongen. Flere byer i nærheten har flotte, gamle festningsverk. Trogir som står på Unesco's verdensarvliste, ligger kun 58 km unna, og Primosten kun 39 km unna. Legg gjerne også et besøk til Split (avstand ca. 86 km) og Sibenik (avstand ca. 11 km). De som vil oppleve litt av den fantastiske naturen landet byr på kan reise til naturreservatet Krka. Her kan man dra på dagsturer og bade i fabelaktige omgivelser rett nedenfor de vakre fossefallene. Avstanden til Krka er 45 km. Av andre severdigheter i nærheten kan man nevne Kornati; en nasjonalpark med mange øyer, rev og laguner, øya Prvic med aner tilbake til 1100-tallet, og fiskebyen Tribunj. Ferie her kan kombineres med middelhavscruise fra Split. Der går det også bilferge over til Italia for de som vil legge inn en uke eller to i Vodice som del av en lengre bilferie.

Avstand fra leilighetene til flyplassen i Zadar: 62 km
Avstand fra leilighetene til flyplassen i Split: 64 km

Transport til/fra flyplass og under oppholdet kan ordnes rimelig etter avtale. Husverten snakker norsk og kan bistå med innkjøp av mat, informasjon om området og lignende.

NB! For detaljert informasjon om tilgjengelighet, sjekk nettsiden for leilighetene via link nedenfor. Nettsiden inneholder også mer informasjon om leilighetene og skjema for å bestille opphold.

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/terrasse, Basseng, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Barneseng, Barnestol, Grill, Hagemøbler, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Peis/ildsted, Sykler, TV, Tørketrommel, Vaskemaskin

I nærheten

Bakeri, Fiskemulighet, Matbutikk, Restaurant, Sjøen, Strand, Tettsted, Turterreng

Nyttige lenker

Nyttige linkerKalender med priser

Vodice, Op?ina Vodice, Šibensko-kninska županija, Kroatia

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode144902142
Sist endret20. desember 2019, 19:54

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste