Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Er ferieplanene i 2020 i boks? Frister sol, flott utsikt og kort vei til vannet?

Pris per uke
fra 7 000,- til 8 400,-
Pris per helg
fra 3 000,- til 4 000,-
Pris per dag
fra 1 000,- til 1 500,-
Pris oppgitt i
NOK
Depositum
Ja
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Størrelse
  60 m²
 • Boligtype
  Leilighet
 • Sengeplasser
  6
 • Soverom
  2
 • Bad
  2

Beskrivelse

Etter 2 timer og 50 min på fly er du fremme i Split og bare 15 minutters biltur fra flyplassen ligger øya Ciovo og vår leilighet i Okrug Gornji.

Stedet:
Ciovo består av en rekke små landsbyer, der Okrug Gornji er den største, og den første du kommer til. Her finner du en lang, nydelig strand med de velkjente små, hvite steinene. Langs denne stranden ligger det også en promenade med mange strand- og kaffebarer.
Leiligheten ligger i Okrug Gornji og man kan velge om man ønsker "liv og røre" med puber og restauranter 15 minutters gange unna, eller om man ønsker en stille kveld i leiligheten. En kveldstur med restaurantbesøk i Trogir er også kun en 15 min båttur unna. Alt er veldig sentralt.
Er du tidlig oppe og tar en løpetur eller spasertur langs denne promenaden, anbefaler vi en morgenkaffe på en av strandrestaurantene 10 minutter unna leiligheten.
Det er under 100 meter og 2 minutters gange ned til vannet og bademuligheter. Strand med solsengutleie, vannscooter, tråbåtutleie og andre vannaktiviteter, is-kiosk, restauranter m.m er 6 min. gange unna. Copacabana stranden er ca 15 min spasertur fra leiligheten og her har du mange barer, isbarer og restauranter å velge mellom.
Fra medio juni går det båt til og fra Trogir hver time 10 minutters spasertur fra leiligheten men du kan gå 5 minutter til, inn til Copacabana stranden, der båten går flere ganger i timen hele sommersesongen frem til ca kl. 00 hver dag. Rekker du ikke båt er det heller ikke dyrt med taxi derifra.

Leiligheten:
Leiligheten er 60 kvm og gjennomgående og lys med to store soverom og to bad. I tillegg til 2 soverom, er det også sovesofa i stuen.
I juni, juli og august er det en gjennomsnittstemperatur på dagen på over 30 grader. Det er derfor veldig deilig at terrassen er skyggefull og deilig å sitte på etter en lang, og varm, dag på stranden. Leiligheten er kjølig og fin men har også aircondition på begge soverom og i stuen. Kjøkkenet er fullt utstyrt og muligheten til å lage måltider hjemme er gode. Det er sengetøy og håndklær tilgjengelig. Terrassen er på 14 kvm og har nydelig utsikt mot vannet, Trogir og Copacabana stranden.


Vask ved avreise kommer i tillegg, 600 kuna.

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Hagemøbler, Håndklær/sengetøy inkludert, Oppvaskmaskin, TV, Vaskemaskin

I nærheten

Bakeri, Fiskemulighet, Flyplass, Matbutikk, Offentlig transport, Restaurant, Sjøen, Strand, Tennis, Tettsted, Turterreng

Okrug Gornji, Op?ina Okrug, Splitsko-dalmatinska županija, Kroatia

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode139792206
Sist endret30. oktober 2019, 11:26

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste