Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Solrik og meget pen leilighet i Yuksek 1 Oba Alanya, 2.etasje

Pris per helg
1 500,-
Pris per dag
500,-
Pris oppgitt i
NOK
Pris per uke
3 500,-
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Størrelse
  113 m²
 • Boligtype
  Leilighet
 • Sengeplasser
  4
 • Soverom
  2
 • Bad
  2

Beskrivelse

Leiligheten som ligger i andre etasje, har tilkomst med heis og har to gode soverom med dobbeltsenger. Moderne kjøkken med oppvaskmaskin, gass og elektrisk komfyr, stort kjøleskap med frys, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, og alt annet nødvendig kjøkkenutstyr. Det er eget trådløst Internett og IP-tv med norske TV kanaler i leiligheten samt DVD-spiller. Ny aircondition i stue/kjøkken og begge soverommene. Leiligheten er nylig malt helt opp og flisene er renset og rene.

Komplekset inneholder stort basseng, barnebasseng, bar og stort flott uteområde samt treningsrom. Alle eiere av leilighetene er Norske. Det er sol hele dagen på terrassene.
Lokalbutikker finner dere 5 minutt unna og det tilbys mat- og drikke servering dra baren over bassenget. Barnesenger og stol for de som måtte trenge det. Også kort vei til Oba sentrum, Metro, og Alanyum shoppingsenter.

Anlegget ble tatt i bruk første gang sommeren 2008. Det er meget bra vedlikeholdt, og fremtrer derfor med høy standard. Ute-området er flott, og fremstår som en deilig grønn oase med stort basseng, barnebasseng, stor vannsklie, boblebad, lekeplass og minigolf. Anlegget har også trimrom og badstue. Anlegget er inngjerdet med automatisk port og 24 timers vakthold.

I tilknytning til bassenget er det garderober, toaletter og dusjer. Det er rikelig med solsenger og parasoller til alle. Ved bassenget er det en egen poolbar. Her kan det kjøpes diverse småretter, drikke og is osv. Egen overbygd grillplass med grill.

Anlegget har vaktmestere som alle gjør sitt ytterste for å holde god orden, renhold og godt vedlikehold. Dukker det opp problemer av en eller annen art, er de der for å hjelpe deg.

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/terrasse, Basseng, Internettilgang, Kjøkken

Barneseng, Grill, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Sykler, TV, Vaskemaskin

I nærheten

Matbutikk, Restaurant, Sjøen, Strand, Tettsted, Turterreng

Alanya, Antalya, Tyrkia

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode137808227
Sist endret12. januar 2020, 20:26

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste