Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

A room with a view - Saltvanns basseng - utsikt - strand 3 min - by 2 km

Pris per uke
fra 9 000,- til 15 000,-
Pris per helg
fra 5 000,- til 8 500,-
Pris oppgitt i
NOK
Depositum
Ja
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Størrelse
  100 m²
 • Boligtype
  Leilighet
 • Sengeplasser
  8
 • Soverom
  4
 • Bad
  2

Beskrivelse

Stort deilig saltvannsbasseng (12x5 meter) med solsenger, utekjøkken, vedovn til pizza laging, 100 kvm fliselagt solomårde. Nydelig leilighet med verdens fineste utsikt mot Bolsena sjøen (Italias 5te største og den reneste) og Monte Amiata (Toscanas høyeste fjell).

Perfekt for lenger opphold (pappapermisjon) med gode rabatter :)

Kun 5 minutter til nærmeste strand hvor du finner alt av strandliv og restauranter. Stort flott basseng med store solområder og nærmeste restaurant er 300 meter fra huset. Villaen ligger i Lazio helt på grensen mot Toscana og er et perfekt utgangspunkt for å utforske området rundt. Villaen egner seg perfekt for pappapermisjon / lenger opphold. Roma er ca 70 minutter unna mens kysten (Tarquinia) ca 1 time.

Leiligheten er en av 4 i et helt nytt bygg med 11 måls tomt med oliventrær, egen ballbane og 100 kvm flislagt terrasse (+ 150 kvm plen) med spisebord, solsenger og sofagrupper. Uteplassen (250 kvm) eies og disponeres eksklusivt for denne leiligheten slik at den oppleves nærmest som en enebolig. Det er to romslige bad, begge med dusj. De andre leilighetene er sjelden bebodde, men eierne er særdeles hyggelige nordmenn ! Leiligheten har 2 bad og 4 soverom (2 like med dobbeltseng, 2 like med seng som kan bli dobbeltseng, mindre soverom) med høy standard. Kjøkkenet er særdeles velutstyrt og moderne med alt du trenger av utstyr.

Bolsena by (3 minutter med bil) er en gammel perle av en middelaldersby med mange koselige butikker og restauranter. Prisene er svært gunstige ! Det er et utall av strender i området som alle er svært barnevennlige og det er mulig å leie båt for de som ønsker det. Nærmeste butikk er 3 minutter unna og nærmeste restaurant er ca 400 m. Vi gjør oppmerksom på at minimum utleie dager er 5.

AC belastes etter forbruk. I området er det masse å finne på, sykkelturer (sykkelleie i byen), hestridning, windsurfing, vannski, vinsmaking, besøke berømte Orvieto, dagstur til Roma, kose seg på hyggelige og ikke minst billige restauranter. Rundt sjøen er det 7 byer alle har sin sjarm. Termiske bad er det flere av i området, 9 hulls golfbane, tennis. Ja, mulighetene er mange for en svært innholdsrik ferie !

Det er wifi - TV med netflix - Chromecast - DVD bibliotek i leiligheten. To av soverommene er små - men fortsatt plass til dobbeltseng - anbefales for barn eller enkeltseng for voksne.

Alle gjester benytter bassenget på eget ansvar.

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/terrasse, Basseng, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Barneseng, Barnestol, Grill, Hagemøbler, Husdyr tillatt, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Peis/ildsted, Rullestolvennlig, TV, Tørketrommel, Vaskemaskin

I nærheten

Alpinanlegg, Bakeri, Fiskemulighet, Golf, Jaktterreng, Lekeplass, Matbutikk, Restaurant, Sjøen, Strand, Tennis, Tettsted, Turterreng, Vann

Nyttige lenker

Nyttige linkerVideo fra Bolsena

Localita Montesegnale 163m, Bolsena, Provincia di Viterbo, Lazio, Italia

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode137674453
Sist endret18. desember 2019, 12:50

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste