Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Luksushytte på Gautefall til 12 pers og utendørs boblebad, på restplass.

Pris per uke
7 000,-
Pris per helg
5 120,-
Pris oppgitt i
NOK
Depositum
Ja
 • Beliggenhet
  På fjellet
 • Størrelse
  180 m²
 • Boligtype
  Hytte/feriehus
 • Sengeplasser
  12
 • Soverom
  5
 • Bad
  3

Beskrivelse

Velkommen til Jervbu - en av Gautefallhyttene.

Vi har etter en avbestilling på Jervbu, ledig hytta i hele uke 34, for kr 7000,- eller helgen kr 5000,- Det er et obligatorisk tillegg for utvask (utendørs boblebad osv) på kr 1900.
Her er det også mulig å booke seg inn fra torsdag kl 16.00 til denne prisen.

Her er det førstemann til mølla.

For reservasjon gå hit: http://www.gautefallhyttene.no/Jervbu/content-34.html

Jervbu er en romslig hytte på hele 180m2 med villmarkspanel, torvtak og utsikt over fjell og dal innbyr til hygge og avslapping i koslige omgivelser.
Hytta er oppført på på en 1200m2 stor naturtomt med parkering ved hytta sommer som vinter. Skiløyper fra hytteveggen og ellers ca 4km til Gautefall alpinanlegg med sine skiheiser og utallige nedfarter.
Jervbu er en stor og koselig luksushytte i Bjønntjønnlia ved Gautefallheia, mellom Drangedal og Nissedal/Treungen. Hytta passer perfekt for storfamilien, firmatur eller en tur med vennegjengen. Med 5 til 6 soverom, i alt 12 - 14 senger, passer hytta for flere familier med og uten barn. Egen TV stue i 2 etg er perfekt for barna etter en aktiv dag, og kan også brukes som ekstra soverom eller til et tv rom om noen voksne vil se nyheter eller sport.

I tillegg til 12 - 14 sengeplasser + 2 barnesenger, har hytta tre bad, ett med innvendig boblebad og sauna, og eget utendørs helårs jacuzzi (badestamp). Hytta har gratis WiFi og TV.
Prosjektor og lærret kan leies.

Rett utenfor hytteveggen ligger alt til rette for at både barn og voksne skal kunne trives når de er på hytta, året rundt.

På vinteren er det oppkjørte skiløyper, med forbindelse til mange flotte løyper og områder, rett ved hytta. Nærmest hele "Gautefallheia" er tilgjengelig fra oppkjørte skiløyper. For den trenings-glade, kan en ta skia fatt helt frem til Gautefall skisenter i oppkjørte løyper. Gautefall har med andre ord flere aktivitetstilbud for hele familien.

Kun en liten kjøretur på 10 minutter unna kommer en til kjente Gautefall skisenter, som tilbyr flere skibakker av ulike karakter.

Dette sier "skiinfo" om Gautefall skisenter.
Skistedet Gautefall er et av Norges største alpinsenter og ligger sentralt i Sør-Norge på Gautefallheia, mellom Drangedal og Nissedal/Treungen. Gautefall er en familie-destinasjon med fokus på barn og barnefamilier. Gautefall skisenter har 14 nedfarter, og 2 stolheiser. Gautefall har snøkanon som sikrer gode forhold gjennom hele vinteren. Terrengparken har mange små hopp, big jumps, masse rails. Barneparken har rullebånd, skiskole og aktiviteter. Gautefall tilbyr også en skiarena for skiskyting med 31 skiver, som er åpen med flombelysning hele året.

Afterski på skianlegget

Fra Jervbu-hytta er det ca: 5 km til Treungen hvor man finner butikker, kafé, bank og lege mm.

STI- OG SVABERGSYKLING
Svaområdet på Gautefall er Nord-Europas flotteste svabergsområde og sykling her gir en unik opplevelse, noe alle kan bli med med på. Blant annet for sitt sykkelvennlige terreng med gode muligheter for terrengsykling. 100 km med oppmerkede stier, mye på fine svaberg oppe på fjellet. En tur rundt Nisser på ca. fire mil byr på lett sykkelterreng langs vannet og en liten tur med Norges minste kabelferge over Fjonesundet.
En kortere tur er Himmelriket, den starter rett ved hotellet. Veldig morsom tur som ikke er altfor lang. Fint hvis du har litt knapt med tid, men vil ha kvalitetssykling på sva og flytstier. Området Gautefall/Nissedal er dekket med sva, og på denne turen får du virkelig syklet sva. Med andre ord fin og kort intro til den typen stisykling som preger hele området. Det er litt gjørmete noen steder, men ikke noe stress. Bør derfor ikke sykles etter hardt regnvær.
En annen tur er Seterveien er en herlig singletrack som starter fra Lia Hyttegrend (ca 500 m etter bommen). På (ved) toppen av Kjellraen er det flott utsikt og et mindre svaområde. Deretter er det 300 høydemeter nedovermorro fordelt på 3 km ned igjen.
Jørundskarsheia er også en fint tur på sykkel. Start på blåsti fra Bratsberheia øst / Hellheia opp til Jørundskarsvarden. Vardet sti går ned på nordsiden av varden og ut på stort svaområde. Etterhvert opp på Vesle Djupsånfjellet med flott utsikt. Deretter ned stien i Sveigane. Vanskelig elvekryssing før en er nede på grusveien ved Skålbutjenn. Det anbefales å sykle grus- og asfaltvei på retur. Parkering ved avkjøring til hyttefeltene på Bratsbergheia.
Hundre kilometer med sykkelstiar på toppen av Heimdalsheia i Nissedal, er eit paradis for syklistar. Svaberg, tilrettelagte klopper og solide hengebruer er på plass på heia mellom Gautefall og Heimdal. Ein del av sti-nettet er merka med skilt og små steinvardar. Ikkje eitt målingstrøk er bruka for å vise vegen ute i heia. Merkinga er gjerne to steinar oppå kvarandre, små vardar som viser veg.
Ein kan starte ved Gautefall, Felehove, eller Heimdal. Skilt med stadnamn og små plater med trykte QR-kodar står plassert ved startpunkt og ute i løypa. Her kan folk scanne inn koden og få opplysningar om kart, informasjon, gps-koordinatar og ei skildring av området dei er i.
Gautefall har i dag ca 15 mil med sykkelstier som består av flytstier og svaberg. Her er det også muligheter for ekstremsykling for de som ønsker ekstra utfordringer.

På sommeren kan man leie båter eller kanoer på den store innsjøen Nisser ved Treungen - kun 10min kjøring fra Jervbu.Det er fantastisk vakkert å padle med kano på alle de fine vannene på Gautefall. Godt fiske er det også i lille bjønntjønn, store bjønntjønn, reinsvatn og i småvanna i området rundt der. Fiskekort får en kjøpt på Sparbutikken i Treungen, Heimdalsheia.

Ønsker man en unik badeopplevelse så kan Jettegrytene i Nissedal anbefales - dette er kanskje verdens mest fantastiske naturlige "badeland".
Helårs biathlonanlegg for ski og skiskyting med flombelysning. God beliggenhet ift besøk i Kristiansand Dyrepark, Bø Sommarland, Jettegrytene - naturlig badeland i Nissedal m.m. rett over Gautefall skisenter og er åpen når det ikke er snø. God beliggenhet til besøk i Kristiansand Dyrepark og Sommarland i Bø.

Jervbu er et perfekt alternativ for aktiviteter og kos til alle årstider.

Hytten er særdeles velegnet for flere familier, vennegjengen, konfirmasjoner, bursdager eller nyttårsfesten! Mange bedrifter velger Jervbu for styremøter, teambuilding, kurs, julebord og sommerfester. Hytta er perfekt for møter, mandag til torsdag leies hytta ut for arrengementer, hytta betjenes av egen hyttekontakt.

Vi har avtaler med cateringfirmaer som leverer mat til hytten og det meste kan ordnes!
Ta kontakt for mer info.

Alle leietagere må betale sluttrengjøring - kr 1900,-
Strøm etterfaktureres - kr 1.80 kw/t.
Husdyr og røyking er ikke tillatt.

Leie av Jervbu kan også kombineres med leie av en av de andre hyttene blant Gautefallhyttene, om det er mange som skal på tur sammen.

Ta kontakt for mer info.


Mer informasjon om hytten finner du ved å gå inn på www.gautefallhyttene.no
Gautefallhyttene v/ Jan Pedersen +47 979 63 520

Fasiliteter

Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Badstue, Barneseng, Barnestol, Boblebad, Båt, Grill, Hagemøbler, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Peis/ildsted, Rullestolvennlig, Sykler, TV, Tørketrommel, Vaskemaskin

I nærheten

Alpinanlegg, Badeland, Bakeri, Fiskemulighet, Flyplass, Jaktterreng, Lekeplass, Matbutikk, Offentlig transport, Restaurant, Skiløyper, Strand, Svømmehall, Tettsted, Turterreng, Vann

Gautefall, Nissedal, Treungen, Drangedal, Telemark, Norge

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode134000787
Sist endret18. august 2019, 17:19

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste