Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

UTGÅTT

Unik eiendom til en hyggelig pris -

Pris per uke
fra 7 900,- til 19 900,-
Pris per helg
13 900,-
Pris oppgitt i
NOK
Depositum
Ja
 • Beliggenhet
  Innlandet
 • Størrelse
  670 m²
 • Boligtype
  Hytte/feriehus
 • Sengeplasser
  26
 • Soverom
  9
 • Bad
  5

Beskrivelse

Ditt jubileum kan enkelt bli en fest! Utsikten er fantastisk. Hyttene gir plass til middag for inntil 60 og overnatting for 26 personer i ni rom med fem bad.
Din jubileumsfeiring blir uansett spesielt hyggelig og rimelig på Ullsaker Panorama, tror vi.

Det nærmer seg et jubileum og du trenger et sted for en gedigen jubileumsfest eller en koselig helg med de nærmeste? Folk bor på ulike kanter av landet og overnattingsplasser ville være fint. Øl og vin kan bli veldig dyrt hvis det skal kjøpes på et hotell. Maten vil du kanskje lage selv - eller en kokk du kjenner vil gjerne bidra.

Ullsaker Panorama er løsningen for å gjøre din jubileumsfest til en god opplevelse - både for gjestene og deg selv. Til en pris du kan leve med både før og etter. Overnattingsplasser til minst 26 og opp mot 35 ved spesielle behov. Selskapslokale i den største hytta med plass til 60 personer for middag. Badestamp og badstue, bålplass og god plass til aktiviteter inne og ute.
Her er tradisjonsrike bygninger gitt et moderne uttrykk innvendig og ikke minst har stuen, terrassen og balkongen en utsikt som setter en ekstra spiss på feiringen.
Dere ordner selv med drikkevarer og mat, eller leier inn en lokal kokk og får maten levert på døra.
Med beliggenhet Midt i Sør-Norge er Ullsaker Panorama praktisk for å samle folk fra ulike steder, to timer fra Oslo Lufthavn, under 3 timer til Oslo, kort vei fra Mjøsbyene og omtrent like langt til Bergen, Trondheim og Kristiansand.
For å gjøre det enklere å planlegge inviterer vi deg gjerne til et "bli kjent-besøk". Kom innom på dagtid eller for overnatting – den får du gratis dersom du velger å bestille etterpå. Ta kontakt for en konkret avtale eller tilbud på DIN helg.

Eiendommen er spesielt egnet for feiringer av ulike slag og denne informasjonen finner du på jubileumshyttene.no. For mer fakta omkring hyttene med foto av alle rommene finnes på ullsakerpanorama.no.
Se også instagram @ullsaker, #ullsakerpanorama og facebook @ullsaker eller @juileumshyttene og #jubileumshyttene og våre to nettsider: www.ullsakerpanorama.no og www.jubileumshyttene.no

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Badstue, Barneseng, Barnestol, Boblebad, Grill, Hagemøbler, Husdyr tillatt, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Peis/ildsted

I nærheten

Alpinanlegg, Bakeri, Fiskemulighet, Jaktterreng, Lekeplass, Matbutikk, Offentlig transport, Skiløyper, Strand, Tettsted, Turterreng, Vann

Synnfjell, Oppland, Lillehammer, Dokka, Dokka, Nordre Land, Oppland, Norge

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode131316393
Sist endret13. oktober 2019, 13:00

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste