Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Antibes Panor. Leie/salg, 70 m2 terr. uten inns. uts. Middelhavt

Pris per uke
fra 5 000,- til 17 500,-
Pris per helg
fra 3 500,- til 9 000,-
Åremål
168 000,-
Pris oppgitt i
NOK
Depositum
Ja
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Størrelse
  70 m²
 • Boligtype
  Leilighet
 • Sengeplasser
  6
 • Soverom
  2
 • Bad
  1

Beskrivelse

Panorama leilighet i Antibes, med 70 m2 terrasse uten innsyn og utsikt over Middelhavet. Sol fra morgen til kveld og 300 soldager i året, flere flyavganger fra Norge daglig som tar kun 2 timer og 50 min.

Lekker leilighet i 3. etasje med heis. Toppen av et bygg i et vakkert anlegg som var nytt i 2015. Her er det felles basseng og fantastiske blomsterhager i trygge omgivelser. Området er lukket for andre enn beboerne. Her i Blue Riviera Park bor både fastboende og feriegjester.

Fra terrassen er det stue med åpent moderne kjøkken rett inn og store dører som åpner opp og gir en følelse av å bo litt ute. To fine soverom med en dobbelt seng i det ene og en dobbelt seng i det andre som kan deles fra hverandre. Soverommene har utgang til egen liten terrasse på 15m2. Det er sovesofa i stuen, og ekstra sengetøy med mulighet for 6 sengeplasser. Det er et bad med dusj og WC, og et separat toalett. Den store terrassen er fantastisk å sitte og nyte god mat på eller la solen gi deg masse energi fra morgen til kveld. Solen kommer tidlig og går ned sent om kvelden.

Aircondition, internettilgang, utendørs svømmebasseng, oppvaskmaskin, vaskemaskin, kaffetrakter Tassimo, vannkoker ,strykejern og brett, hårtørrer, utemøbler, solsenger, støvsuger, TV koblet mot nettet. Røyking kun ute, og husdyr på forespørsel. For bruk av bassenget se egne regler.

Enkel vei til stranden, kun 2 km rett ned til kjempelange offentlige sandstrender som strekker seg fra Juan Les Pins til Golf Juan. I Gamlebyen og Juan Les Pins er det masse fine restauranter og typisk franske butikker.

17 km fra Nice flyplass. Enkel adkomst med Uber eller leie av bil. Ta med egen GPS eller lei en rimelig. Vi har to garasjeplasser inne i området med heis opp til leiligheten. Selv om det er butikker i nærmiljøet anbefales det bil da det er 300 soldager i året i denne delen av syd Frankrike og det blir fort varmt selv på korte avstander til både strand og butikker. En diger Carrefour ligger bare 2,5 km unna, ellers så er det Casino butikker i nærmiljøet, samt baker og apotek.

Det bugner i butikkene med fristende frukt og grønt som inspirerer til å lage god kortreist mat og det er flere restauranter med Michelinanbefalinger i Antibes.

Både buss og tog er enkelt og tilgjengelig for utfarter til Marineland eller små vakre steder man vil bruke ferien til å besøke.

Det går buss 5 min. fra leiligheten og den tar 7 min inn til Antibes, gamlebyen til Place Général de Gaulle. Der kan man gå rett ned i "gamlebyen" som er historisk vakker med stor båthavn og strand. Leiligheten ligger meget sentralt til for besøk i Cannes 5 km, og alle de vakre stedene som den franske riviera kan tilby. Midt i smørøyet av Syd Frankrike med masse faciliteter for både barn og voksne. 45 min til Italia, kort vei til Nice og Monaco. Flere golfbaner i området, og 1 time og 20 min til Isola 2000 skisportsted i Alpene.


Høysesong er i perioden juni/juli/august og september.

Mellomsesong er mai og oktober.

Lavsesong november, desember, januar, februar, mars og april


Høysesong uke: 13 500,- kr
Høysesong langhelg (etter avtale): 8 000,- kr
Høysesong måned: etter avtale

Mellomsesong uke: 9000,- kr
Mellomsesong langhelg: 7 000,- kr
Mellomsesong: måned: etter avtale

Lavsesong uke: 6 000,- kr
Lavsesong langhelg: 4 500,- kr
Lavsesong måned: etter avtale


Leien inkluderer levering av nøkler, vask av leiligheten ved avreise, handklær og sengetøy levert ved ankomst. Nøkler legges i postkasse ved avreise.

Vi har kontakt i Antibes om man trenger det, ellers er det bare å ringe eller maile oss.


Adresse er: Residence Blue Park, H31 , 91 Avenue Francisque Perraud , 06600 Antibes, France.

I høy og mellomsesong regnes vanligvis en uke fra lørdag til lørdag. Dvs ankomst og avreise skjer på lørdag – unntak på forespørsel.

Det er et vakkert område å feriere i som har både charme og sjel. Kan lett bli "frankofil"

Beste hilsen og velkommen: Bente og Åge

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/terrasse, Internettilgang, Kjøkken

Hagemøbler, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Rullestolvennlig, TV, Vaskemaskin

I nærheten

Badeland, Bakeri, Golf, Offentlig transport, Restaurant, Strand, Tettsted, Turterreng

Blue Park H31, Antibes, Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode131134250
Sist endret14. januar 2020, 14:39

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste