Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Familiehytte på Storåsen på Sjusjøen

Pris per uke
fra 5 000,- til 15 000,-
Pris per helg
fra 4 000,- til 5 000,-
Pris oppgitt i
NOK
Depositum
Ja
 • Beliggenhet
  På fjellet
 • Størrelse
  89 m²
 • Boligtype
  Hytte/feriehus
 • Sengeplasser
  9
 • Soverom
  4
 • Bad
  1

Beskrivelse

Hytte til leie på Storåsen, nær skiløyper, tur og sykkelterreng, fiskevann. Fantastiske skiløyper vinterstid. Alpint i Sjusjøen Skisenter ca 10 min med bil fra hytta. Egen robåt i fiskevann.
Kort vei til Sjusjøen sentrum med butikker og cafe.

Hytta har normalt god standard og ligger flott til på Storåsen på Sjusjøen med vidstrakt utsikt. Hytta ligger over og langs Birkebeinerveien ca 600 meter etter bommen på Storåsen. Det er bilvei frem til hytta sommer og vinter. Parkering i stikkvegen opp til hytta.
Det er betaling for passering inn på fjellet gjennom bommen på Storåsen hele året.

Passer fint for 1-2 familier med barn. Personer under 25 år uten følge med foresatte ønskes ikke. Leies ut til rolige ordensmennesker. Røyking forbudt inne.

Hytta har praktisk planløsning med vindfang, gang, stue/spisestue, åpen kjøkkenløsning, TV stue, bad, 4 soverom med totalt 9 sengeplasser. Se plantegningen av hytta her i annonsen for planløsning.

Det må påregnes at private eiendeler er tilstede i hytta. Eller har vi har en frittstående og avlåst bod utenfor hytta med privat utstyr og eiendeler.

Bad med wc, servant og dusjkabinett. Tilhørende varmtvannsbereder på 40L, Hytta er tilkoblet offentlig vann/avløp.

Stue med åpen kjøkkenløsning med tilhørende spisestue med plass til 6-8 personer. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap/fryser, komfyr med induksjonstopp, kaffetrakter, kjøkkenmaskin, diverse kjøkkenutstyr og servise.

Store vinduer mot øst, hvor man kan nyte utsikten fra stue, spisestue tv-stue og kjøkken.

Stuen er utstyrt med 40" TV med dekoder fra Canal Digital, DVD-spiller. Det er også en 32" TV (smart-TV) på vegg i tv rommet innenfor stuen med dekoder. DAB-radio på kjøkkenbenk.
wifi fra mobilt bredbånd fra Happybytes. Leier betaler for eget forbruk i hele leieperioden. Avregnes og gjøres opp etter leieforholdet er ferdigstilt.
Eidsiva nett skal bygge ut fiber i området. Vi har bestilt dette, men vet ikke når dette kommer på plass i hytta.

Soverom 1 har 150 cm dobbeltseng.
Soverom 2 har utrekkbar seng med total bredde på 160cm.
Soverom 3 har køyeseng (NB! lengde på sengene i soverom 3 er ca 180cm).
Soverom 4 har uttrekkbar seng med total bredde på 160cm og køyeseng bredde 80cm over– totalt 3 sengeplasser. i soverom 4 er det også en hems med bredde 120cm. Denne lav så den er best egnet for barn.
I soverom 3 er det et låst garderobeskap med private klær og utstyr.

Hytta er utstyrt med dunputer/dyner. Leier må ta med eget sengetøy og håndklær. Eventuelt kan sengetøy og håndklær også leies av Sjusjøen Servicetjenester AS for kr 150,- pr person. Gi beskjed om dette ønskes ved bestilling.

Det er panelovner på stue, bad og soverom. Jøtul peisovn i stue/spisestue.
Om vinteren er det mulighet for å varme opp stue/kjøkken rom til ankomst via en ring hytta varm funksjon fra Ontech. Utleier kan sette på etter om leier ønsker og etter avtale.

Kort vei til skiløyper og turmuligheter vinter og sommer. Sol fra tidlig morgen til ettermiddag/kveld og vakker og vid utsikt så her kan man virkelig finne roen. Terrasse mot nord øst og en mot sør med utemøbler (bord og stoler). Begge terrassene er delvis overbygd så her kan man sitte under tak i regnvær. Terrassevarmer på gass tilgjengelig. Kullgrill på terrasse ved inngang.

På terrassen ved inngang står det et mspa boblebad som kan benyttes etter egen avtale. Boblebadet er ikke fylt opp med vann og så dette må leier selv sørge for og betale for. Boblebadet må tømmes og rengjøres av leier før avreise.

Hytten står på festet tomt på 1 mål med god plass til aktiviteter. Stort sett naturtomt, men også gress foran hytta på gårdsplassen og delvis gruset vei.

Hytta er godt tilrettelagt for barn; barnestol, barneleker (lego, etc.), trampoline, huske, diverse uteleker.

Mulighet for bruk av robåt tilhørende hytta i Kroksjøen etter nærmere avtale. Kroksjøen ligger ca 800 meter fra hytta.

På vinteren brøyter Storåsen AS stikkveien opp til hytta. Dette er inkludert i leien. Vi må melde inn dato og tidsrom for ankomst til hytta senest 12 timer før ankomst via en nettportal til Storåsen AS. Videre detaljer rundt dette avtales nærmere.
Fra ende av stikkvei og frem til trapp og inngang må leier selv måke ved ankomst. Det henger snøskuffer ute for dette.

Hytta har vært pusset opp og oppgradert siden vi kjøpte den i 2015. Etterisolert og ny panel og vinduer utvendig mot øst og sør 2017/2018, samt terrasse med tak over ved inngangsparti i 2017. Nytt tilbygg mot sør med 2 soverom og delvis overbygd terrasse ferdigstilt og tatt i bruk sommeren 2019. Arbeid med ny mur og utskifting av utvending kledning og vinduer på hyttens bakside pågår.

Obligatorisk sluttrengjøring. Vi er tilknyttet Sjusjøen Servicetjenester AS som kan utføre dette mot et tillegg på leien til kr 1450,-

Priser:
Leie per uke kr. 5 - 15 000,-
Leie helg kr 4 - 5000,-
leie i halve eller deler av uker er også mulig. Som for eksempel i forbindelse med høstferier og vinterferier når vi ikke benytter hytta selv.
Depositum.

Egne leiebetingelser iht beskrivelse og leieavtale oversendes pr e-post ved avtale om leie av hytta

Fasiliteter

Balkong/terrasse, Kjøkken

Boblebad, Båt, Grill, Hagemøbler, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Peis/ildsted, TV

I nærheten

Alpinanlegg, Fiskemulighet, Lekeplass, Matbutikk, Offentlig transport, Restaurant, Skiløyper, Turterreng, Vann

Sjusjøen, Ringsaker, Hedmark, Norge

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode130691133
Sist endret8. oktober 2019, 07:48

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste