Nydelig 5 roms villa med sjøutsikt, basseng, Bocciabane og badminton nett

Pris per natt
fra 1 kr
Prisen er oppgitt uten rabatter og ekstra kostnader
Pris oppgitt i
NOK
Størrelse
260 m²
Soverom
5
Sengeplasser
11
Bad
5
Boligtype
Hytte/feriehjem

Om boligen

Området

Casa Joia ligger nydelig til i naturskjønne Caramujeira, rett ved Carvoeiro / Lagoa. I dette området finner du også noen av Portugal mest kjente strender som Marinha, Benagil og Albandeira. Her er du skjermet for masseturismen, men likevel bare minutter unna alt hva du ønsker av golfbaner, badeland, idylliske fiskelandsbyer og Algarves mest fantastiske klippelandskap.
Casa Joia er en AL godkjent eiendom som betyr at den er en registrert utleiebolig.

Casa Joia er en stor eiendom med en nydelig utformet hage som inneholder både eget basseng, egen Bocciabane på 4x15 og vollyball/badmington nett.

Med sine romslige fellesrom og den store, fredelige usjenerte hagen med havutsikt, er Casa Joia et attraktivt sted for enten par-Getaways eller en utmerket familieferie. Selv med storfamilien på tur kan man fint ha privatliv på grunn av oppdelingen av rom, takterrasse, balkonger og den meget store hagen. Bassenget, basseng dekket og utedusjen er nyrenovert vinteren 2022.

Villaen har kort avstand til alle fasiliteter, som for eksempel 8-10 fantastiske strender noen av dem Internasjonalt prisbelønte og andre kåret til Instagrams mest delte. Det er heller ikke langt til fiskelandsbyen Carvoeiro, med sine mange gode restauranter. Flere av opptakene til «Mesternes Mester 2018» ble filmet i dette området. Portugal har flest soldager i Europa, og Carvoeiro området er kjent for å ha flest soltimer på Algarvekysten med behagelig klima året rundt. Det er ca 3 km til nærmeste matbutikk og ca 1 km til nærmeste restaurant, og vi anbefaler derfor alle som leier hos oss å ha leiebil.

Opplev milevis med strender på Algarvekysten.
Villaen ligger i underkant av 1000m i luftlinje fra Algar Seco- Algarves fantastiske klipper i rolige omgivelser. Området rundt villaen er fredet og er et av de få på Algarvekysten som ikke er bebygget av store hotell og turistindustri. Med en liten spasertur eller noen minutter i bilen, er du på klippene ved sjøen samt lokale, internasjonalt prisbelønte strender slik som Albandeiro og den nydelige Marinha stranden. Med utgangspunkt i Casa Joia, kan du gå "Seven hanging valleys" langs kysten inn til Carvoeiro. Kystlinjen nedenfor huset er kåret til Europas flotteste kystlandskap. Her ligger også et fantastisk grottelandskap tilgjengelig med båt fra sjøen. Rideturer med hest, tennis og fugletittere/ ornitologer fra hele verden kommer til området for å se sjeldne fugler. Dersom storbyen frister er det heller ikke langt til Albufeira eller Portimao. Portimao er forøvrig tildelt tittelen "European City of Sport in 2019", Det store internasjonale sykkelrittet Algarve Rundt går også i området.
30 minutter i den ene retningen er Autodromo Algarve hvor bla MotoGP World Championship arrangeres. 30 minutter i motsatt retning er Algarves flotte fotballstadion.

Dette er det perfekte stedet for å feriere på Algarvekysten...

Villaen
Inngang til villaen er i hovedetasjen og alle rom er nylig pusset opp med nye bad, senger, øvrig møblement og nytt kjøkken. Villaen består av 5 soverom, 5 bad, gjestetoalett, stue, spisestue, kjøkken og vaskerom. Dette er fordelt på to plan. Luftig, komfortabelt og koselig møblert. Romslig stue med åpen løsning til spisestue med plass til 10 - 12. Det er peis i stuen, kabel-TV med lokale og internasjonale kanaler, stor smart-tv. Gratis Wi-Fi ( trådløst internett ), aircondition i alle soverom og stuer.

Stort kjøkken med spiseplass i barløsning. Ny kjøkkeninnredning, herunder induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, 2 kjøleskap og fryseskap.

Eget vaskerom med vaskemaskin, strykejern og strykebrett.

Utgang til terrasse på bakkeplan fra både stue, spisestue og kjøkken med videre adkomst til hage og basseng. Begge soverom i første etg. har franske dører rett ut i hagen. Utgang til egne balkonger fra to soverom i 2. etasje og utgang til stor takterrasse fra 2. etasje.

Soverommene i første etasje er fordelt på ett rom med dobbeltseng (god plass til 2 personer) og ett rom med en enkelt seng og en dobbeltseng på 140 cm (god plass til 3 personer), begge soverom i 1. etasje har egne nyoppussede bad. Rommene har i tillegg mulighet for ekstraseng og barneseng.

Gjestetoalett ved hovedinngang.

Nydelig vindeltrapp fra stue opp til 2. etasje hvor du finner 2 soverom med dobbeltseng. Også her har soverommene egne nyoppussede bad. Mulighet for ekstraseng og barneseng. Med 2 ekstrasenger/babyseng er det plass til 131 14 personer. Samtlige senger har nye komfortable madrasser.
Aircondition på alle soverom samt i både stue/spisestue er inkludert i leieprisen.

Alle bad har vegghengt toalett, regnfallsdusj og håndklevarmer. Badene og gjestetoalettet er nylig pusset opp med et lyst og lekkert uttrykk.

Takterrassen i 2. etasje er stor, luksuriøs og har nydelig utsikt over havet, området, vinrankene og husets egen hage. Her kan du sitte i stillhet eller i koselig samvær å nyte stjernehimmelen, stjerneskuddene eller lysene fra byen.

Fra kjøkkenet går du direkte ut til et flott barbecue området med stor gassgrill, tilberedningsbenk og vask, steinbord og nydelig utsikt over havet og den flotte hagen. Området har et stort solseil og nydelig kveldsbelysning.

Hagen
Privat utendørs basseng med mulighet for oppvarming, utendørs dusj, terrasser, hagemøbler og solsenger. Sommeren 2024 håper vi å ha på plass et lite barnebasseng betegnet på de aller minste.

Eiendommen er stor og bassengområdet er godt skjermet fra omgivelsene. Hagen er nydelig opparbeidet og fremstår som en liten park med palmer, gangsti, trær og eksotiske blomster og planter. Lys i basseng og belysning i hage. Her kan en nyte en rolig ettermiddagsstund eller ha aktiv lek med familien. Hagen på to mål, har stor gressplen som både små og store kan boltre seg på. Det er også bocciabane /petanquebane med internasjonale mål. Eiendommen har en stor dobbel elektrisk smijernsport som kan åpnes og lukkes fra huset, -eller fra bil med fjernkontroll. Dette gir deg som beboer full kontroll over ankomstområdet.
God plass til parkering av flere biler innenfor porten.

Rengjøring
Maidservice er to ganger i uka inkludert avreisedag. Sengetøy og håndkle (både badehåndkle og bassenghåndkle) er inkludert.

Casa Joia er godkjent for utleie og oppfyller dermed myndighetenes krav til rømning og sikkerhet på linje med større overnattingsbedrifter.

Egen kontaktperson på stedet.

Tilbakemeldinger fra gjester som har leid huset:

"Huset deres var i tråd (eller ennå bedre) med våre forventninger, og vi har kost oss veldig. ... For øvrig var dette vår første ferie i Portugal, men det blir garantert ikke den siste. Hyggelige mennesker, god mat og fantastiske strender, bringer oss nok tilbake ved en senere anledning." Tore Edvardsen

"Vi har hatt det helt supert i Portugal og dere har virkelig en flott eiendom ;o) Beliggenheten var perfekt i forhold til alle de flotte strendene. Vi har kost oss og ungene har boltret seg. Veldig stas med Trixi (naboens hund) som kom på besøk!"
Marte Finstad-Bye

"Takk for "lån" av et kjempefint hus. Vi hadde en kjempefin uke.
Hefte vi fikk av deg om ting og tang rundt Algarvekysten var gull verdt!
All honnør både til Sam (husmanager) og Auria (hushjelp)."
Torbjørn Jacobsen


Nærområdet
Området er fredet og har et utall av stier på kryss og tvers. Perfekt for spaserturer, terrengløp eller for den morgenfriske joggeren :-) En liten spasertur eller en kjapp tur med bilen, så er du på stranden nedenfor huset. Veien er kronglete noe som gjør at det vanligvis er færre biler og turister ved de nærmeste strendene.
Innen kort avstand fra villaen finnes mange restauranter, barer, butikker, supermarked, shoppingsenter slike som Aqua Portimao, Algarve Shopping, Designers Outlet, Loule Shopping, Nike outlet mm.

Kort kjøreavstand til den populære rideskolen www.realpicadeiro.com.

Et stort utendørs gocart anlegg med baner for både store og små er ca 30 minutter unna.

Portugals største og beste badeland Slide & Splash er kun få minutter unna.
Det er i tillegg svært kort avstand til det store badelandet Zoo Marine med sine delfinshow, vannsklier og restauranter.

Suites Alba Resort & Spa, eid av den internasjonale fotball spilleren Luis Figo, ligger ca 900 meter fra villaen og tilbyr spabehandlinger og har også en anerkjent restaurant.¨

Festivaler
Det er mange festivaler og markeder rundt i området.
Middelalderfestivalen i Silves i august er et must for både store og små. Her er det middelalderstemning, underholdning og boder med kun lokale produkter i gatene, mulighet til utkledning.

Fatacil i Lagoa vanligvis fra midten til slutten av august. Begivenheten er kun minutter med bil unna Casa Joia og er det største markedet på Algarvekysten for håndtverk, kunst, turisme, restauranter, vinsmaking jordbruk, forretning og industri. Dette markedet inkluderer også hesteshow, hundeutstillinger, kaniner etc. -mange lokale utstillere.

Autodromo Internacional do Algarve er 30 km unna, dvs. ca 30 minutter med bil. Her er det store europeiske og internasjonale konkurranser med både bil og motorsykkelløp. Store løp arrangeres gjennom hele året. Se WWW.autodromodoalgarve.com for kalender.

Golf
Området er ved flere anledninger kåret til nummer 1 golfdestinasjon i verden. Der er over 30 baner innenfor 10-30 minutter kjøring og 5 golfbaner i 5-10 minutters avstand med bil, to av disse er championchipbaner.

Boavista - Espiche Golf - Palmares - Álamos - Alto Golf - Gramacho - Morgado - Penina Championship - Penina Academy - Penina Resort - Silves Golf - Vale da Pinta - Vale do Milho - Balaia - Christy O'Connor - Nick Faldo - Oceânico Academy - Pine Cliffs - Salgados - Laguna - Millennium - Old Course - Pinhal - Victoria - Vila Sol

Fra Casa Joia tar det kun 20 minutter med bil til Albufeira.

Adkomst:
Villaen ligger 45 minutters biltur fra Faro flyplass og ca 2 timer og 30 minutters kjøring fra Lisboa. Sevilla i Spania ligger ca. 2 timer unna.. Gibraltars hjemmebane i fotball er ca 35 minutter unna.

Andre aktiviteter i området
Dykking, windsurfing, seiling, tennis, snorkling, grotteturer, havfiske, jetski, vinturer, fornøyelsesparker inkl. zoo.

Depositum 30 % av kontraktsssum
Oppvarming av basseng koster 150 euro ekstra pr uke.

Securitas alarm med bevegelsessensorer og kamera samt sensorer på alle vindu og dører. Dette betyr at du kan velge å ha på alarmen gjennom natten. Røykvarslere. Både sensorer og røykvarslere varsler til lokal Securitas vaktsentral.
Du kan videre enkelt aktivere en "ding-dong" funksjon som varsler kun i huset hvis en dør eller et vindu blir åpnet når alarmen ikke er aktivert.

Beskrivelse av rom

Rom 1 Bakkenivå - Soverom - Dobbelseng med bad - utgang til egen terrasse på bakkenivå/hage og sjøutsikt
Rom 2 første etasje - dobbelseng med bad - utgang til hage bak
Rom 3 første etasje - liten dobbelseng (140cm), en enkeltseng og bad - utgang til grillområdet
Rom 4 - andre etasje - Dobbelseng med bad - utgang til takterrasse med sjøutsikt og liten balkong
Rom 5 - Dobbelseng med sjøutsikt og bad - utgang til liten balkong

Fasiliteter

 • Aircondition
 • Internettilgang
 • Kjøkken
 • Balkong/terrasse
 • Garasje/parkeringsplass
 • Svømmebasseng
 • Oppvaskmaskin
 • Kaffetrakter
 • Vaskemaskin
 • Tørketrommel
 • Håndklær/sengetøy inkludert
 • Peis/ildsted
 • TV
 • Hagemøbler
 • Barnestol
 • Barneseng
 • Innlagt vann
 • Innlagt strøm
 • Sjøutsikt
 • Grill

I nærheten

 • Vann
 • Strand
 • Turterreng
 • Fiskemulighet
 • Badeland
 • Golf
 • Tennis
 • Squash
 • Matbutikk
 • Restaurant
 • Tettsted
 • Flyplass
 • Sjøen
 • Svømmehall
 • Bakeri

Beliggenhet

Caramujeira er et nydelig og rolig villa område som ligger ved et av Portugals flotteste klippeområde. Her er du skjermet fra masseturismen, men likevel bare få kilometer unna alt av butikker, golfbaner, badeland osv. Her har du mulighet for å ta flotte turer på kilometer med spektakulært klippelandskap.
Lagoa, Lagoa, Faro, Portugal
Kart
Rapporter annonse
FINN-kode125965203
Sist endret10. februar 2024, 12:40

Vurderinger fra gjester

Profilinformasjon om selgeren

Sigrun
Har vært på FINN siden 2006
Andre annonser fra samme utleier
Velg tid i kalenderen
februar 2024

man

tir

ons

tor

fre

lør

søn

Logg inn for å sende melding

Trenger du en kontrakt?

 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste
Opprett digital leiekontrakt