Sjøbua på Knatten. Lyst og hyggelig anneks ved sjøen, Asmaløy, Hvaler.

Pris per dag
fra 900,- til 1 250,-
Pris per uke
fra 6 000,- til 8 700,-
Pris per helg
fra 2 800,- til 3 500,-
Pris oppgitt i
NOK
Depositum
Ja
Beliggenhet
Ved sjøen
Størrelse
35 m²
Boligtype
Hytte/feriehus
Sengeplasser
5
Soverom
1
Bad
0

Beskrivelse

I skolens sommerferie leies annekset fortrinnsvis ut på ukesbasis, fra lørdag til lørdag. Ellers fleksibelt. Sjekk kalenderen og ta kontakt for ledige perioder. Vær gjerne ute i god tid.

Knatten's anneks ligger helt nede ved sjøen og eiendommens private brygge. Annekset "Sjøbua" er utpreget lyst og solfylt og med utsikt over Asmaløysundet.
Flotte bademuligheter fra både brygge og svaberg. Deilig sydvest-vendt veranda, og i tillegg en hyggelig sitteplass på siden av annekset (med morgensol).

Det inneholder en todelt åpen løsning, med kjøkken og stue på grunnplan. Trapp opp til soveavdeling i 2. plan med sengeplass for 4 personer (1 dobbeltseng + 2 enkeltsenger) (ikke full ståhøyde/skråtak). Hyggelig og praktisk innredet, med lyse malte flater og kunst på veggene. Kjøkkenet er utstyrt med spiseplass, kjøleskap, hybelkomfyr, samt nødvendig kjøkkenutstyr. Oppbevaringsplass til klær i kommode og hengeskap. Ekstra sengeplass i sovesofa i stue (135 cm bred).

Knatten ligger idyllisk til blant blanke svaberg, og er legendarisk som den tidligere boligen til forfatter-ekteparet Johan og Annemarta Borgen. Johan Borgen kjøpte Knatten i 1968 for pengene fra Nordisk Råds litteraturpris året før. I umiddelbar nærhet finnes flotte turterreng i et særegent Hvalerlandskap. "Kyststien" til Brattestø og Hvaler Nasjonalpark er en åpenbaring for den turglade, gjennom alle årets sesonger.

Annekset er privat beliggende, rundt 30 meter fra hovedhuset. Ideelt for inspirasjon og ro, som skrivestue, og ferier ved havet – i Knattens kulturhistoriske omgivelser.

Annekset har elektrisitet og er vinterisolert. Det har utedo med egen inngang fra baksiden av annekset. Det er ikke innlagt vann. (Vann hentes med enkelhet i dispenser fra utekran ved nærbutikken, kun 500 m unna).

Knatten ligger i kort avstand til Skjærhaldens kafeer og butikker, til strender og lokale severdigheter, og til Fredrikstad med det historiske Gamlebyen. Drøye halvannen times kjøring fra Oslo og kun 20 min fra Fredrikstad. Kun 10-15 min gange til bussstopp (900 m).

Viktig info:

- Vann kan hentes fra utekran ved nærbutikken "Bunnpris" med utvidet åpningstid, kun 500 m unna. (NB! Drikkevann til hovedhuset hentes samme sted, pga saltinnsig i brønn.)
- Sand Marina ligger kun 2,9 km unna (5 min med bil). Her finnes dusjmuligheter, og i tillegg en uteservering. ( Sesongåpent ca. 15. april - 15. okt.)
- Ved behov for oppvarming, må varmeovner skrus av eller ned ved samtidig bruk av vannkoker og komfyr. Max kapasitet er 3600W.
- Privat parkering for én bil medfølger i leien.
- Eget sengetøy og håndklær medbringes.
- Røyking tillates kun utendørs.
- Stedet overtas og etterlates vasket og ryddet.

– NB! Spesielle tiltak vedr. Covid-19: Leietager vasker etter seg som normalt, deretter blir alle kontaktflater desinfisert av utleier før ankomst av neste gjest.

Leien betales ved avtaleinngåelsen. Depositum er lik leie og betales før ankomst.
Send noen ord om deg/dere, og jeg tar kontakt. Hjertelig velkommen!

Fasiliteter

 • Kjøkken
 • Balkong/terrasse
 • Garasje/parkeringsplass
 • Kaffetrakter
 • Grill

I nærheten

 • Vann
 • Strand
 • Turterreng
 • Fiskemulighet
 • Matbutikk
 • Sjøen
 • Offentlig transport

Beliggenhet

Asmaløy, Vesterøy, Hvaler, Viken, Norge
Kart

Rapporter annonse

FINN-kode117684994
Sist endret8. februar 2021, 12:01

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding

Trenger du en kontrakt?

 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste

Nyttige lenker

Nyttige linkerOm Knatten på Hvaler