Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Sjusjøen - ny flott hytte med 8 sengeplasser.

Pris per uke
fra 11 500,- til 24 000,-
Pris per helg
fra 5 400,- til 8 300,-
Pris oppgitt i
NOK
Depositum
Ja
 • Beliggenhet
  På fjellet
 • Størrelse
  93 m²
 • Boligtype
  Hytte/feriehus
 • Sengeplasser
  8
 • Soverom
  3
 • Bad
  2

Beskrivelse

Turterreng og fantastiske sykkel- og langrennsløyper rett utenfor døren! Omtrent 5 minutter kjøring til flott alpinanlegg. Dere får bl.a. nyoppreder senger inkl i prisen og super wifi.
Hytta ble ferdigstilt desember 2017. Hytta går over to plan på totalt 93kvm. Den har romslig stue og åpen kjøkkenløsning, 3 soverom, 2 bad, stor gang, peis og utendørs bod. I tillegg er det tilgjengelig en barneseng og en ekstra madrass. Badstue med plass til 2-3 personer i 1.etg. En sekk med ved er inkludert i prisen. Sengene er ferdig oppredd samt håndklær er inkludert. Parkering for inntil 3 biler utenfor hytta. Hytta ligger i Gutubakken, omtrent 1,5 km nedenfor Sjusjøen "sentrum" med butikker osv. Hytta leies kun ut til ansvarlige voksne.

Nabolaget er meget bra med hyggelige folk. Det er noen som er glade i å trene/satse litt, men her finnes det også de som bare er glade å gå små turer litt senere på dagen. Har dere barn, så er det kanskje noen lekekamerater i nabohytten også?

Det kan være mulig å ta med husdyr, men det skal avklares med utleier i forkant. Røyking inne er ikke tillatt. Ved leieperiodens slutt skal hytta vaskes. Hvis det av ulike grunner ikke blir vasket, vil det bli et tillegg i prisen på 1200,- kr, Et firma vil utføre rengjøringen.

Ved henvendelse til utleier, er det fint om antall personer blir oppgitt, samt kort beskrivelse av formålet med turen.

Fasiliteter

Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Badstue, Barneseng, Barnestol, Grill, Hagemøbler, Husdyr tillatt, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Peis/ildsted, TV, Tørketrommel, Vaskemaskin

I nærheten

Alpinanlegg, Fiskemulighet, Jaktterreng, Lekeplass, Matbutikk, Offentlig transport, Restaurant, Skiløyper, Tettsted, Turterreng, Vann

Sjusjøen, Ringsaker, Hedmark, Norge

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode111375889
Sist endret15. oktober 2019, 11:08

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste