Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

INAKTIV

Gaustablikk. Stor koselig familiehytte med ski in/out. Ledig 1. del av påsken.

Pris per uke
fra 7 000,- til 22 000,-
Pris per helg
fra 4 000,- til 8 000,-
Pris oppgitt i
NOK
Depositum
Ja
Beliggenhet
På fjellet
Størrelse
134 m²
Boligtype
Hytte/feriehus
Sengeplasser
14
Soverom
5
Bad
2

Beskrivelse

Stor koselig familiehytte på Gaustablikk med Ski in/out..

Beskrivelse:
Hytta har en flott beliggenhet, i et etablert hyttefelt rett ved alpinbakken og langrennsløyper.
Du kan ta på alpinskia på trappa og skli ned til tilbringerheis.
På vei hjem sklir du rett inn på trappa igjen.
Også kort gåavstand til flotte langrennsløyper på Skipsfjell, rundt Kvitåvatn eller lang rundløype rundt Toreskyrkja.
Hytta er fra 2001, moderne og koselig innredet med en sjarmerende peis i stua. Perfekt utgangspunkt for en avslappende weekend eller ukes ferie med vinter/sommer aktiviteter.

Hytta har totalt 14 sengeplasser fordelt på 5 soverom og 1 soveplass på hems.
Alle dyner har 220 cm lengde.

Romfordelingen 1. etg.:
Gang med utgang til frokostterrasse.
Bad 1, med toalett, dusj og badstue.
Bad 2, med toalett og vask.
Soverom 1: Familiekøye med 3 sengeplasser (120/90x200). + 1 barneseng.
Soverom 2: Familiekøye med 3 sengeplasser (120/90x200).
Soverom 3: Dobbeltseng, 2 sengeplasser (180x200).
Soverom 4: Familiekøye med 3 sengeplasser (120/90x200).
Stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning, peis/ildsted, 16 stoler til spisebordet + tripptrappstol + 1 barnestol, stor hjørnesofa og 2 gode stoler.
Utgang til terrasse fra kjøkken/stue.

2.etg.:
Soverom 5: 2 enkeltsenger (90x200).
Hems med 1 soveplass (75x200).

Skiheis, bakker og langrennsløyper kun få meter fra inngangsdøra.
Vi leier kun ut til voksne (30 år +) ansvarsfulle ordensmennesker.
Husdyr er ikke tillat, pga allergi.
Røyking inne er ikke tillat.
Innsjekk fra kl 16 ankomstdag.
Utsjekk innen kl 12 avreisedag.

Depositum på 2.500,- tilbakebetales ved kontroll etter utsjekk.

Ved avreise må hytta ryddes og søppel tømmes. Søppel kan kastes i container rett over veien ved bom.
Utvask koster kr 1.000,-.

Koordinater: N=59 52' 46" Ø=8 45' 11,6"

Fasiliteter:
Varmekabler i alle rom i 1. etg. (Varmekablene i 1 soverom er i ustand).
Terrasse med utemøbler og bålpanne, biloppstillingsplass til 5-6 biler ved hytta. Barnepulk og 2 stk snowracere kan lånes.
Internettilgang med trådløst WIFI modem, kabel TV.
Kjøkken: Dobbelt kjøleskap/frys med vann og isdispenser, 90 cm bred komfyr induksjon, oppvaskmaskin, kaffetrakter, mikrobølgeovn.
Bad: Badstue, wc og vaskemaskin.

Beliggenhet:
Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet på ca. 990 moh. i meget populære og veletablerte Kvitåvatnlia på Gaustablikk. På vinteren kan du ta på alpinski ved hytteveggen og skli ned til skiheisen. Når du skal tilbake kommer du på oversiden, og kan derfor også skli på skiene ned til hytta.

Langrennsløypene er både på oversiden av hytta, som tar deg rett ut i skiløypene, eller på nedsiden der det er lysløyper. Hytta og tomten ligger sydvestvendt, og har meget gode solforhold samt utsikt mot Gaustatoppen og flott utsyn mot fjellheimen rundt Kvitåvatn. Eiendommen ligger usjenert og fredelig til.

Alpint
Gaustablikk skianlegg er snøsikkert og er et av landets skianlegg som starter skisesongen først. Skianlegget har gjennom de siste årene utviklet seg til et moderne skianlegg med tilbud for hele familien. Skisenteret har nå 32 nedfarter og 12 heiser inkludert 2 ekspresstolheiser. Lengste nedfart er 3,8 km, og største høydeforskjell er 550m. For snowboard og "offpist" er området rundt Gaustatoppen anerkjent som et fantastisk og særdeles utfordrende terreng. Gaustabanen transporterer nå besøkende helt til toppen av Gaustatoppen, derfra er det mulig å stå ned til alpinanlegget!

Barnevennlig skisenter
Barnebakkene er tilpasset for nybegynnere og de yngste med et transportbånd og en tallerkenheis. I skiutleien får barn opp til 7 år låne gratis skiutstyr og hjelm, og gratis heiskort. (Keycard kommer i tillegg, kr 75,-). Dette gjelder også langrennsutstyr, får barn opp til 7 år låne gratis utstyr.

Langrenn
Sommeren 2017 var det byggestart for prosjektet Et Sprekere Gaustaområde, som bygger nye langrennsspor fra Bygget/Hovdestaul via Gaustablikk Høyfjellshotell, skistadionen og videre inn mot Den Lykkelige Sportsmann og Vatnedalen. Det er i 2017 investert ca. kr 14 000 000,- i oppgraderingen av løypenettet, som er første fase på en større modernisering av langrennsløypenettet i området. Se www.langrenngaustaomraadet.no for mer info.

Som en komplett skidestinasjon tilbyr Gaustablikk og Gaustatoppen meget gode langrennsforhold. Området har cirka 90 km med preparerte langrennsløyper, fordelt på 17 løyper som spenner seg over alle vanskelighetsgrader fra en lett nybegynnerløype på 1 km til en skikkelig høyfjellstur på 23 km. Det er flere muligheter for å kombinere løypene og forme sin egen tur. Løypene er godt merket, og cirka 13 km av dem er kjørt opp med skøytespor. Løypeselskapet ved Gaustatoppen preparerer alle løypene hver dag, hele sesongen, så lenge værforholdene tillater det.

Gaustatoppen
Gaustatoppen, som mange mener er Norges vakreste fjell, rager høyt over Rjukan med sine 1883 moh. Fra dalbunn og opp til toppen er det ca. 1 600 meter. Årlig tar ca. 120 000 mennesker turen opp på Gaustatoppen for å nyte den spektakulære utsikten. I klarvær kan man se østover mot grensen til Sverige og sydover til kysten. Utsikten viser over én sjettedel av Norge. Hver dag i påsken (og under sommersesongen) kan du kjøpe kaffe, vafler og mat i Turistforeningens gamle steinhytte på toppen. Gaustatoppen Turisthytte ble bygd av fjellets egen naturstein allerede i 1893. Hvis det ikke frister med en fot- eller skitur opp til toppen, så kan Gaustabanen bringe deg opp og/eller ned. Se www.gaustabanen.no for mer info.

Sommer og høst
Det er minst like fantastisk på Gaustablikk sommer og høst som om vinteren og våren. Det er variert tur- og sykkelterreng med muligheter for å fiske, ro eller padle nede på Kvitåvatn eller bade i friskt fjellvann. Krossobanen er Nord-Europas første totausbane fra 1926 og ligger kun ca. 20 km fra Gaustaområdet langs veien gjennom Rjukan. På toppen av banen ved Gvepseborg finner du inngangsporten til Hardangervidda, den populære "Solstien" og noen av de første hyttene til Den Norske Turistforening. Det er også viktig å nevne at Unescos verdensarv nylig innlemmet Rjukan industrihistorie og Vemork kraftstasjon på sin liste over objekter med uerstattelig kultur- og naturverdi. Det finnes mengder av historie og kultur å gjøre seg kjent med via muséene og informasjonstavlene i nærområdet.

Fiske
Kvitåvatn Utmarkslag har fiskekort som gjelder i flere av vannene på Destinasjon Gaustatoppen.
Fiskekort må løses før du prøver deg på fiskelykken. Kortet fås kjøpt på Rjukan Turistkontor og Gaustablikk Høyfjellshotell, og gjelder for stangfiske fra land og isfiske.

Servicetilbud
Gaustablikkområdet har et rikelig servicetilbud. Foruten skisenter med afterski, skiutleie, butikk og restaurant, har man Gaustablikk Høyfjellshotell og lenger ned i veien Den Lykkelige Sportsmann Gjestehus som tilbyr servering og afterski. Ved Gaustablikk skisenter er det også afterski og restaurant, skiutleie og Sport1-butikk samt den lille dagligvarehandelen Pose & Sekk, som har ferske brød i vintersesongen. I tillegg har man flere serviceanlegg som tilbyr booking, levering av ved, nøkkelservice m.m. Se www.visitrjukan.com og www.gaustatoppen.no, og meld deg på nyhetsbrevet, for mer informasjon om områdets mange tilbud!

Rjukan
Det er 15 kilometer å kjøre til Rjukan, der det finnes flere matbutikker som Spar, Kiwi og Coop, Vinmonopol, restaurant, café og diverse butikker, samt meget populære Rjukanbadet. Gvepseborg café & restaurant er en populær destinasjon som du kan nå gjennom å gå den snirklete turveien til fots eller ta den mer behagelige Krossobanen fra Rjukan. Gvepseborg er vel verdt et besøk! Se www.krossobanen.no for mer info.

Buss
Ta Fjellbussen til Rjukan. Fjellbussen er GRATIS og går 5 ganger pr dag. Fra Gaustablikk Skisenter - Rjukan torg - Krossobanen.
Se www.visitrjukan.com/tema/fjellbussen-til-og-fra-destinasjon-gaustatoppen.

Fasiliteter

 • Balkong/terrasse
 • Garasje/parkeringsplass
 • Internettilgang
 • Kjøkken
 • Badstue
 • Barneseng
 • Barnestol
 • Hagemøbler
 • Kaffetrakter
 • Oppvaskmaskin
 • Peis/ildsted
 • TV
 • Vaskemaskin

I nærheten

 • Alpinanlegg
 • Fiskemulighet
 • Jaktterreng
 • Matbutikk
 • Offentlig transport
 • Restaurant
 • Svømmehall
 • Turterreng
 • Vann

Beliggenhet

Kvitåvatnlia 71 3660, Rjukan, Tinn, Vestfold og Telemark, Norge
Kart

Rapporter annonse

FINN-kode111147389
Sist endret23. august 2020, 07:46

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding

Trenger du en kontrakt?

 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste

Nyttige lenker

Nyttige linkerGaustatoppen