Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Stor luksusbolig med 5 soverom + 4 ½ bad og privat sydvendt basseng, nær Disney

Depositum
Ja
Pris per uke
fra 7 900,- til 15 300,-
Pris oppgitt i
NOK
 • Beliggenhet
  Innlandet
 • Størrelse
  230 m²
 • Boligtype
  Hytte/feriehus
 • Sengeplasser
  10
 • Soverom
  5
 • Bad
  4

Beskrivelse

Vi har en kjempefin og velutstyrt villa med alt du kunne ønske deg for en fantastisk ferie opplevelse. Huset er som nytt, og har et stort, privat basseng med jacuzzi, som er sydvendt og får masse sol hele dagen. Både barn og voksne vil kose seg i dette 230 kvm hus, som har 5 soverom, 4 ½ bad, et games rom i garasjen (med billiard, foosball, darts), vinbar, og en ekstra tv krok med Xbox. I tillegg er det et stort utvalg av bassengleker, samt barneutstyr (barneseng, barnestol, trillevogn, osv).

Huset har sengeplass til 10 personer. Tre av soverommene har store dobbeltsenger (en ”king size" og to ”queen size” dobbeltsenger), to soverom har 2 stk. enkeltsenger, alle rom har egne kabel TV’er.

Det romslige basseng området, som er overbygd med insektsnetting, grenser mot naturreservat og er skjermet for innsyn. Den store terrassen har seks solsenger og et stort bord med 6 stoler samt en sittegruppe med 2 stoler. En del av terrassen er under tak som beskytter for sol og regn. Bassenget har sikkerhetsnett for de minste, og kan varmes opp i vinterhalvåret..

Boligen ligger sentralt til i et rolig villaområde, med sikkerhetsport og ingen gjennomgangstrafikk. Når dere ankommer kan dere dra direkte til huset uten å dra til et kontor for registrering eller henting av nøkler. Boligen har et digitalt låsesystem med unik, privat kode, og boligområdet er en ”gated community” med sikkerhetsport.

Vi kan tilby bl.a.:
- Gratis trådløst fiberoptisk internett / Wi-Fi
- Gratis telefon for samtaler innen USA
- A/C og takvifter i alle rom.
- Fullt utstyrt kjøkken
- Vaskemaskin, tørketrommel og støvsuger
- Strykejern og strykebrett
- Sengetøy, baderoms håndklær og badehåndkle
- Hårføner på alle bad
- Barneseng, barnestol og trillevogner
- Digital inngang / låsesystem med unik, privat kode
- Grill kan leies av vårt management selskap
- Profesjonell rengjøring før ankomst og sluttvask er inkludert.

Boligen ligger nært (5 min) matbutikk (Publix), apotek, lege, bank, golf (Highlands Reserve), bensinstasjon, CVS, Dollar General og mange flotte spisesteder.

Selvsagt er det kun et kort kjøreavstand (15-30 min.) til de mest besøkte Florida attraksjonene:
- Walt Disney World: Magic Kingdom, Epcot, Animal Kingdom, Hollywood Studios, Disney Springs
- Universal Studios
- Islands of Adventure
- Sea World
- Wet n Wild
- Legoland
- Aquatica
- Discovery Cove
- Typhoon Lagoon
- Blizzard Beach
- Busch Gardens
- Posner Park Mall
- Orlando Premium Outlet Mall

I tillegg er det kun 1 times kjøring til havet, enten man velger Atlanterhavet med flotte strender og Kennedy Space Center, eller Gulfkysten med Tampa og flere fine strender.

Hvis golf er din sport, så ligger boligen kun en liten kjøretur unna de mest populære golfbanene i Central Florida, inklusive Southerns Dunes, Ridgewood Lakes, Stoneybrook West, Diamond Players Club, Orange Country National, Ridgewood Lakes, Champions Gate and Reunion. Highlands Reserve Golfbane ligger i det nærmest nabolaget, kun 5 min kjøring.

Orlando International Airport er ca 30 minutter unna. Norwegian har direkteflygninger til Orlando. De flyr både raskt og rimelig!

Se på kalender for tilgjengelighet og send forespørsel om tilbud med ønsket datoer. Vi har ingen faste ankomst-/avreisedager.

ANMELDELSER:
"Først må vi få si at dette var vårt 10nde besøk til Florida og vårt 6 besøk i Orlando. Vi har feriert i Florida de siste 10 årene, på flere måter/tidspunkter. De aller fleste av disse besøkene har vært med leid hus. Det er derfor ekstra kjekt å si at vi i Deres hus, for første gang leide et hus som vi faktisk kunne tenke oss å leie igjen. Vi fant huset på en enkel og grei måte. Informasjonen og oppfølgingen fra deg var kjempeflott, med perfekt informasjon før leieperioden. Alt stemte, internett virket og adkomsten var flott. Husets beliggenhet var optimal og naboene var rolige/flotte. Alt var tipp topp."
- Familie på 4 fra Sola

"Jeg og tre barn i alderen 10-16 år leide huset en snau uke i mars 2018, og vi er superfornøyde med oppholdet. Huset har mer enn nok plass og det er deilig at det er bad knyttet til de forskjellige soverommene, da slipper man kø på morgenene. Videre fremstår huset som moderne innredet med det man trenger av utstyr, noe som gjør oppholdet veldig enkelt. Personlig satt vi stor pris på den deilige verandaen med et relativt stort basseng, dette var noe ungdommene satt stor pris på! Selve området huset ligger i var et stille og rolig område, vi var ikke skjemmet av bråk fra naboer eller noe annet. Kort vei til handelsteder / restauranter er et stort pluss."
- En familie fra Moss

"Huset var veldig flott og praktisk med mange soverom og bad. Var kjekt med biljard- og fotballrom på kalde dager, og så lånte ungene noen badeleker på de varme dagene. Vi kommer gjerne tilbake i hit! :) Veldig kjekt med butikker i nærheten, og ikke så langt unna Disneyparkene og shopping i Orlando."
- Familie på 4 fra Bodø

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/terrasse, Basseng, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Barneseng, Barnestol, Boblebad, Hagemøbler, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, TV, Tørketrommel, Vaskemaskin

I nærheten

Badeland, Golf, Matbutikk, Restaurant, Tennis

652 Highgate Park Blvd, Davenport, FL, Davenport, Polk County, Florida, USA

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode111020404
Sist endret30. april 2019, 09:46

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste