Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Leilighet sentralt på Sjusjøen med høy standard

Depositum
Ja
Pris per uke
fra 5 000,- til 23 500,-
Pris oppgitt i
NOK
 • Beliggenhet
  På fjellet
 • Størrelse
  94 m²
 • Boligtype
  Leilighet
 • Sengeplasser
  11
 • Soverom
  3
 • Bad
  2

Beskrivelse

Velkommen til en lys og fin leilighet i nyere leilighetskompleks (ferdigstilt desember 2016) med god planløsning og sentral beliggenhet på Sjusjøen.

Leiligheten på 94 kvm (brutto) ligger i andre etasje og har overbygd inngangsparti. Videre har leiligheten åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong, 3 soverom, 2 bad og entré/gang med garderobeskap. Det er varmekabler i gulv i gang, stue/kjøkken og bad og balansert ventilasjon. Kjøkken er velutstyrt med blant annet microbølgeovn og kaffemaskin. Begge bad har både toalett og dusj. På bad 2 står det en kombinert vaske- og tørketrommel.

Leiligheten har parkering i oppvarmet garasjeanlegg, hvor det også er felles smørebod for ski.

Sengeplasser:
Soverom 1: Dobbeltseng 180x200 cm (2 sengeplasser)
Soverom 2: Familiekøye med 120x200 cm ned og 90x200 cm oppe (3 sengeplasser)
Soverom 3: Dagseng 80x200 cm som kan trekkes ut til 160x200 cm (2 sengeplasser)
Hems: Sovesofa 150x200 cm og dagseng 80x200 cm som kan trekkes ut til 160x200 cm (4 sengeplasser). Hemsen har tilgang fra soverom 3.

Sengetøy og håndklær medbringes, eventuelt leies gjennom oss.
Leietaker er ansvarlig for eventuelle skader.
Leies ut til voksne og ansvarsfulle personer over 25 år.
Det er dessverre ikke tillatt med kjæledyr eller å røyke innendørs for at også allergikere skal kunne bruke leiligheten.
Obligatorisk sluttrengjøring på kr 1500 kommer i tillegg.

Sjusjøen har flere år på rad blitt kåret til Norges beste langrenns-destinasjon. Med et godt preparert løypenett på 350 km i et snøsikkert område er Sjusjøen et vintereventyr for deg som liker å gå på ski. Birkebeinerløypa går 150-200 meter bak leiligheten. Ved Sjusjøen langrennsarena, ca. 500 meter unna, er det anlagt en 3,2 km lang lysløype. På Natrudstilen, ca. 6 km unna, er lysløypen 4 km, samt at det er rulleskianlegg og snøproduksjon ved skiskytteranlegg.

For de som er glad i alpint, kan Sjusjøen Skisenter på Natrudstilen by på flere nedfarter, 6 seters ekspressheis, parkanlegg med big jump og en barnebakke med tallerkenheis. Videre er avstanden til Hafjell kun 38 km.

Sjusjøen er et eldorado for snøkiting ifølge kiteskolen.no som arrangerer kitekurs, utstyr inkl, i perioden januar-april, se www.kiteskolen.no.

I sommerhalvåret er Sjusjøen et godt utgangspunkt for turmuligheter til fots eller på sykkel i fantastiske omgivelser. Videre er det gode muligheter for både jakt og fiske. Se www.rjfo.no for info om jakt- og fiskekort. Barn fisker forøvrig gratis.

Sjusjøen Mountain Bike Park har et variert nettverk av sykkelløyper med ulike vanskelighetsgraderinger i Natrudstilen-området. De har også sykkelutleie.

For de golfinteresserte ligger Mjøsen Golfklubb 33 km unna. De har en 18 hullsbane par 71, samt driving range og treningsområder.

Kort vei fra leiligheten ligger også treningssenteret Treningsvitenskap, avd. Sjusjøen, hvor man kan benytte drop-in og åpningstider er 05-23 alle dager, hele året. Treningssenteret er nyåpent og har det nyeste og råeste utstyret hva gjelder både kondisjon- og styrketrening.

Det er for øvrig kort vei til Lillehammer by, med hyggelig gågate, kjøpesenter, spisesteder, samt ulike aktiviteter for store og små. Hunderfossen, Jorekstad Fritidsbad og Maihaugen, for å nevne noe.

For nærmere informasjon om leiligheten, tilgjengelighet og pris kan dere kontakte:
Christian Jensen | christian@berge-lundal.no | 90 55 76 03
Hege Solberg | hegeirensolberg@hotmail.com | 95 11 86 20

Nyttige sider:
www.visitsjusjoen.no
www.skisporet.no
www.sjusjoen.com
www.sjusjoen-skisenter.no
www.rjfo.no
www.kiteskolen.no
www.msgk.no/
www.facebook.com/TreningsvitenskapSjusjoen/
www.jorekstad.no

Fasiliteter

Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Kjøkken

Barneseng, Barnestol, Hagemøbler, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Peis/ildsted, TV, Tørketrommel, Vaskemaskin

I nærheten

Alpinanlegg, Fiskemulighet, Flyplass, Golf, Jaktterreng, Lekeplass, Matbutikk, Offentlig transport, Restaurant, Skiløyper, Svømmehall, Tettsted, Turterreng, Vann

Sjusjøen-Pihl 4747, Sjusjøen, Ringsaker, Hedmark, Norge

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode110624242
Sist endret11. august 2019, 19:16

Vurderinger fra gjester

Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste