Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Stor hytte i Hemsedal GolfAlpin

Pris per uke
fra 7 000,- til 30 000,-
Pris per helg
fra 4 000,- til 10 000,-
Pris oppgitt i
NOK
Beliggenhet
På fjellet
Størrelse
160 m²
Boligtype
Hytte/feriehus
Sengeplasser
14
Soverom
5
Bad
2

Beskrivelse

Flott luksus hytte med panoramautsikt. Luksus hus med alle fasiliteter på Golf Alpin i Hemsedal (650 moh). Et fantastisk sted å tilbringe ferier og arrangementer. Fem soverom fordelt over to etasjer og to bad. Ideell for opp til tre familier. Det er tre dobbeltsenger og åtte enkeltsenger. Tilsammen 14 senger. To stuer med TV og hjemmekino.

Ta med: dynetrekk, putevar, laken og håndkle.

Strøm er inkludert i leien.

Aldersgrense for å leie hytta er 25 år.

AKTIVITETER vår, sommer og høst: Fotturer, sykling, Fjord sighting, golf, fiske i fjellvann eller elvefiske, klatring, motorsport. Ta en svømmetur i elva eller et bad i tropicana på Pers Hotell. Fire spiller rettigheter til halv pris på golfbanen er inkludert i leien. Eiendommen grenser til hull 7.

FOTTURER:
Hemsedal har mange vakre fotturer for alle nivåer. Turene er godt merket.
Det er 41 merkede ruter med fantastisk utsikt over det dramatiske landskapet. Det er også et "Topp 20" program. Dette programmet guider deg til 20 forskjellige topper i Hemsedal med høyder mellom 804 m og 1 920 m (sentrum ligger 625 meter over havet).

Turene varierer i vanskelighetsgrad og lengde, fra den letteste, hvor barnevogner kan trilles, til de mer bratte og krevende. De enkleste turene er godt merket, mens vei beskrivelsen til de mer krevende turer holdes på et minimum. Hemsedal har totalt 210 km med merkede tur stier og topper.

UTFLUKTER (https://www.visitflam.com/en)

Hemsedal ligger midt i Sør-Norge, mellom Oslo og Bergen. Dette gjør det til et perfekt reisemål for utflukter til den berømte Sognefjorden, stavkirker, Hallingdal og mer.
Innenfor en til to timers kjøretur, kommer du til noen av Norges største attraksjoner;

- Hardangervidda

- Sognefjorden, den lengste fjorden i verden med stavkirkene, Flåmsbanen og mer

- Jotunheimen

Bli med på UNESCO fjordcruise og opplev et av de flotteste og mest populære fjordområdene i Norge. Dette er en kombinert rundtur med båt og buss og den har flere daglige avganger mellom Flåm og Gudvangen. Flåm er 1,5 timer kjøretur fra Hemsedal.

Den smale og spektakulære Nærøyfjorden er omkranset av bratte fjellsider med snødekte topper som rager 1800 meter over havet, med brusende fossefall og idylliske grender langs fjorden. Dette er et område som er vurdert til et av verdens vakreste fjordlandskap og som står på UNESCO sin verdensarvliste. Du kan velge å starte fra Flåm eller Gudvangen.

FLÅMSBANA er en av verdens mest spektakulære togreiser, og en av de største attraksjonene i Norge. Toget kjører fra enden av Aurlandsfjorden, en sidearm av Sognefjorden, og opp til høyfjellet ved Myrdal stasjon. Reisen viser Vestlandets vakre natur fra sin beste side.
I løpet av en liten time tar toget deg fra havsnivå ved Sognefjorden i Flåm til høyfjellstasjonen Myrdal på Hardangervidda, 867 meter over havet.

Flåmsbana er en av de bratteste toglinjene i verden på vanlige togskinner, der nesten 80 % av lengden har en stigning på 5,5 %. Togturen går gjennom fantastisk natur, forbi Rallarvegen, stupbratte fjellvegger, skummende fossefall, gjennom 20 tunneler og byr på så mange utsiktspunkter at mange føler for å reise flere ganger opp og ned mellom høyfjellet og fjorden.

National Geographic Traveler Magazine har utnevnt Flåmsbana til en av topp 10 togreiser i Europa, mens Lonely Planet Traveller i 2014 har strukket seg enda lenger og kåret Flåmsbana til verdens beste togreise!

FISKE & Fluefiske (http://fiskeihemsedal.no/en/)

Sommer i Hemsedal er en sportsfiskers paradis, med lange, strie elver og mange fjellvann. Elver og innsjøer er krystallklare og har vill ørret i sin beste alder.

Den viktigste elven i Hemsedal, Hemsila, er en av de beste fluefiskeelver i Norge. En real utfordring for den erfarne fluefisker!

Sesongen for fiske i Hemsedal er fra 29. mai til 20. september. Hemsila og Grøndøla elver er to av Norges beste ørretelver.

Du kan forvente ørret på 500 gram til 2 kilo. Du kan lese mer på http://fiskeihemsedal.no/en/

HEMSEDAL Golf Alpin

Hemsedal Golf Resort ligger på grensen mellom Gol og Hemsedal, på riksvei 52, 17 km fra Hemsedal og 15 km fra Gol. Hytta ligger ved hull 7.

Det er den eneste 18-hulls golfbane i regionene Hallingdal, Valdres og Nore og Uvdal, og en multi arena for fotturer, sykling og også et utgangspunkt for skiturer om vinteren.

Terrenget og klimaet er snillere enn i de typiske høye fjellene i Hemsedal. The Golf Resort er omgitt av vakre høye furutrær, idylliske innsjøer og sumper, som gjør det til et spennende golfbane.

Hvis du aldri har prøvd golf før eller ikke har fullmakt som spiller, er du velkommen til Hemsedal Golf Alpin!

SYKLING / Terrengsykling (http://np.netpublicator.com/netpublication/n22794092)

Hemsedal er et glimrende utgangspunkt for mange gode sykkelturer.Rutene er varierte og går gjennom vakker natur med ville, majestetiske fjell og frodige daler. De 21 graderte og merkede ruter, byr på utfordringer for alle nivåer, fra enkle og korte turer til krevende dagsturer.

På Hemsedal Skisenter kan du ta en stolheis opp til 1100 moh og prøve den morsomme down hill park eller sykle lenger inn i fjellet. På toppen av stolheisen, kan du også ha en pause på Fjellkafeen for en hyggelig vaffel og noe å drikke. Hemsedal har et godt sykkelutleie med utforsykler, terrengsykler og turné sykler.

KLATRING / Rope aktiviteter (http://np.netpublicator.com/netpublication/n61274165)

Klatring er en spennende aktivitet, som tilbyr action, adrenalin, svette og latter for både erfarne klatrere og nybegynnere. Fjellene i Hemsedal er et godt utgangspunkt for klatring. Det er muligheter for alle nivåer av klatreferdigheter.

Hesteridning

Ri i vakre skoger og fjellterreng. Turene vil tilpasses rytternes erfaring og evne. Trente hester for nybegynnere og mer erfarne ryttere

AKTIVITETER VINTER: Preparerte langrennsløyper fra hytta som går rundt Golfalpin og inn på løypenettet til Hemsedal og Gol. Dette gir milevis med preparerte løyper, 10 min til Gravset skistadion med milevis med preparerte skispor, flombelyst på 3,5 og 8 km.

Akebakke og skibakke for barn på eiendommen.

Det er vei helt til hytta som er pløyd hele vinteren.

Hemsedal Skisenter ( http://www.hemsedal.com/en/A/Skistar-Hemsedal/Skistar-Hemsedal/)

Hemsedal Skisenter byr på herlige ski- og snowboardopplevelser med 49 bakker, 20 heiser, terrengparker, skicrossarena og et stort barneområde.

Hemsedal Skisenter har stor variasjon i vanskelighetsgrad. Her vil både barn og voksne, erfarne og nybegynnere trives. Hemsedal har også flere ulike arenaer som parker og skøytebane, for ski og snølek for hele familien.

Hemsedal Skisenter har vinter-Norges høyeste preparerte skibakker med Totten på 1450 moh, Hamaren på 1349 moh og Roni på 1250 moh.

Hemsedal er åpent daglig fra midten av november til 1. mai

Langrenn/ Fjellskitur (http://www.hemsedal.com/en/Activities/Winteractivities/Cross-Country--Mountain-skiing/ )

Hemsedal har fantastiske langrennsmuligheter i skog, dalbunn og på høyfjell, totalt 250 km med løyper!

Fasiliteter

 • Balkong/terrasse
 • Garasje/parkeringsplass
 • Internettilgang
 • Kjøkken
 • Badstue
 • Grill
 • Hagemøbler
 • Kaffetrakter
 • Oppvaskmaskin
 • Peis/ildsted
 • TV
 • Tørketrommel
 • Vaskemaskin

I nærheten

 • Alpinanlegg
 • Badeland
 • Fiskemulighet
 • Golf
 • Jaktterreng
 • Matbutikk
 • Offentlig transport
 • Restaurant
 • Skiløyper
 • Svømmehall
 • Tettsted
 • Turterreng
 • Vann

Beliggenhet

Hemsedalsvegen, Hemsedal, Hemsedal, Hemsedal kommune, Viken, Norge
Kart

Rapporter annonse

FINN-kode110169530
Sist endret20. oktober 2020, 09:49

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding

Trenger du en kontrakt?

 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste