Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Moderne familiehytte på Hafjell/Mosetertoppen m/garasje, utsikt, ski in/out.

Pris per uke
fra 36 500,- til 44 500,-
Pris oppgitt i
NOK
Depositum
Ja
Beliggenhet
På fjellet
Størrelse
230 m²
Boligtype
Hytte/feriehus
Sengeplasser
10
Soverom
4
Bad
2

Beskrivelse

Hei

Takk for at du vurderer å leie hytta vår. Legg merke til følgende før du leser videre. :-)
Vi leier kun ut uke 7, uke 9, påskeferien og annenhver juleferie. Minimum utleie er 6 netter.

Dette er en stor og flott laftet hytte på 230 m2 med fire soverom (alle med 180 senger), hems med sovesofa, to bad, garasje, stor stue og HTH kjøkken. Det er store vindusflater, eksklusivt gulv, høyt under taket, masse lys og bruk av ny teknologi for varme og miljøstyring. Dette er en koselig, topp utstyrt og moderne hytte i Hafjell som passer perfekt for familier.

Hytta er lokalisert like ved langrennsløypene på Mosetertoppen og har en unik utsikt over Gudbrandsdalen, Jotunheimen, Skeikampen og Hafjell. Bygd ferdig i desember 2017, utvendig ferdig i mai 2018.

Hytta har gasspeis, som gjør det veldig enkelt å gjøre det lille ekstra til frokost eller når det måtte passe. Kjøkkenet er et fult utstyrt HTH kjøkken med oppvaskmaskin og benkeplater i stein. Det er TV i stuen og på hems. På hemsen er det spill, leker og en DVD spiller med mange fine barnefilmer tilgjengelig. På vaskerommet er det vaskemaskin og tørketrommel, samt mulighet for å henge opp klær, votter og luer til tørk. Varme i gulv gjør at støvler er tørre til neste dag.

Hemsen er innredet som et egen stue med sovesofa. Hemsen er på 31m2 og har god takhøyde. Her finnes mange spill og leker. Et perfekt sted for barn og ungdom.

Bilen kan parkeres i garasje, der det er lagt opp til egen kurs for lading av el biler. Ski og annet kan låses i garasjen. Det er ellers god parkering for flere biler på to plan. Garasjen er og et perfekt sted å kle på seg når en skal ut på ski.

Dette er en hytte som skiller seg fra mange andre utleiehytter ved at det er valgt en gjennomført høy standard. Det er også høy standard på møbler og interiør.

Lyst og moderne laft skaper følelse av store og lune rom. Utsikten er fantastisk og store glassflater slipper inn lys fra morgen til kveld. Glassrekkverket sørger for at utsikten fra kjøkkenet og badekaret i 1 etasje opprettholdes.

Her er det lagt vekt på velvære og vakre omgivelser. I stua er det skikkelig "lounge-miljø" med store, myke sofaer foran en stor skiferbelagt gasspeis. I stuen er det to store og behagelige velur stoler og en 49" flatskjerm med soundbar og subwoofer som og kan knyttes til Deezer/Spotify/Annet via Bluetooth. Wifi er inkludert og vi har valgt Mobilt bredbånd fra Telenor som gir høy hastighet og garantert oppetid. Dette gir en garantert hastighet også i travle uker, som gjør at man får fult utbytte av strømme tjenester. Fiber på Mosetertoppen har en tendens til å bli veldig sakte når alle hyttene befolkes.

Hytta er SMS-styrt, slik at du kommer til en deilig oppvarmet hytte.

Hytta ligger i et meget barnevennlig område ca 810 moh, og med kort vei til både langrennsløype, lysløype og slalombakkene er dette et perfekt sted for hele familien. Man sklir nedover fra tomten mot en tilførselsløype 30 m unna, som tar deg rett til Backyardheisen. På vei hjemover tar du løype 91 ned til Utsikten (betongbroen). Raskeste vei er å kjøre over Utsikten og så til høyre med en gang inn gjennom en liten skog, mellom to hytter og så skli inn til hytta.

Mosetertoppen skistadion kan sees ut fra det ene vinduet og er ca 100 m fra døra. På Mosetertoppen finner du langrennsløyper fra øverste hylle. Magasinet Kapital har kåret langrennsløypene, med tilknytning til Mosetertoppen, til Europas beste.

Om du heller ønsker å leie hytta om sommeren, les denne artikkelen for sykkelmuligheter.
https://www.mbuk.com/articles/norways-haven-of-hidden-singletrack/

Dette følger med:
- Håndkler
- Dyner, puter, laken og sengetøy
- Rengjøring/vask etter bruk

Det er dessverre ikke lov med husdyr på denne hytta. Det er også ikke lov til å røyke inne. Info. til allergikere: vi har katt.

Alle sengene har Jensen madrasser og overmadrasser. Tilbakemeldingene så langt har vært at sengene er fantastiske.

Soverom 1: Masterbedroom med 180cm x 200 cm dobbeltseng.

Soverom 2: Gjesterom med 180cm x 200 cm dobbeltseng.

Soverom 3: Familiekøye med tre soveplasser (en seng på 90 cm og en på 180 cm)

Soverom 4: Familiekøye med tre soveplasser (en seng på 90 cm og en på 180 cm)

Hems: Hems med sovesofa fra Bohus med overmadrass. Liggemål er 140 x 190.

Bad 1: stort bad med designbadekar med verdens råeste utsikt, flott dusj, wc.

Bad 2: stort bad i høy standard med dusj og wc.

Hall: Stor hall med åpent opp mot hems, god takhøyde og god plass for klær og sko.

Innsjekking kl. 16.00 - utsjekking kl. 12.

Hytta leies kun ut til ansvarsbevisste personer. Aldersgrense for å leie er 25 år. Framleie og utleie på vegne av andre er ikke tillatt. Depositum er 15 000 kr og skal betales inn på konto før leien tiltar. Leiekontrakt vil bli skrevet. Ved kansellering av kontrakt innen 1 mnd før leien var ment å starte, beholdes depositum, så fremt vi ikke får leid ut til andre. Skader som oppstår utover 15 000 kr og som skyldes uvettig bruk dekkes etter regning. Røyking er ikke tillatt.

Juledagene inkl nyttår er vi som regel på hytta selv. Vi vurderer derimot å reise bort julen 2020, så ta gjerne kontakt om du ønsker å leie.

Fasiliteter

 • Balkong/terrasse
 • Garasje/parkeringsplass
 • Internettilgang
 • Kjøkken
 • Barnestol
 • Hagemøbler
 • Håndklær/sengetøy inkludert
 • Kaffetrakter
 • Oppvaskmaskin
 • Peis/ildsted
 • Sykler
 • TV
 • Tørketrommel
 • Vaskemaskin

Beliggenhet

Skåklevegen 22, Mosetertoppen, Øyer, Øyer kommune, Innlandet, Norge
Kart

Rapporter annonse

FINN-kode108403613
Sist endret26. oktober 2020, 19:47

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding

Trenger du en kontrakt?

 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste

Nyttige lenker