Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Nydelig hus med separate leiligheter 80 m fra strand. Frokost og transport inkl.

Pris per uke
fra 2 800,- til 5 500,-
Pris oppgitt i
EUR
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Størrelse
  360 m²
 • Boligtype
  Leilighet
 • Sengeplasser
  21
 • Soverom
  11
 • Bad
  7

Beskrivelse

Helt hus/leiligheter til leie i Seget Donji, 3 km fra sentrum i Trogir, 7 km fra Split flyplass og 25 km fra Split. Huset har 6 leiligheter, der hver leilighet har eget bad, kjøkken og balkong. Alle kjøkken er utstyrt med kjøleskap, mikrobølgeovn, stekeplater, kaffetrakter og vannkoker. Alle leilighetene har satellitt TV og det er gratis Wii Fi i hele huset og på uteområdet rundt huset. Leilighetene kan leies enkeltvis utenom høysesong og pris oppgis på forespørsel. (Prisene i annonsen gjelder for hele huset)
Huset ligger 80 meter fra sjøen, og 200 m fra vakker, hvit strand. Ankomsten til sjø og strand er langs gang og sykkelvei.

Huset har et eget oppvarmet svømmebasseng på 24 m2 og en stor solterrasse på 100 m2 med solsenger, parasoller og boblebad(2019) I bakgården er det en stor utepeis/ grill med langbord og benker til 20 personer. Der er det også et lite lekeområde for små barn. I tillegg finnes det basket ball kurv, bordtennis, dart pilspill og badminton. Det er også 6 sykler til voksne og 2 sykler til barn til utlån.
I etasjen under solterrassen er det en frokost restaurant der gjestene får servert frokost inkludert i leieprisen. Restauranten er kun åpen for husets gjester og er tilgjengelig for utlån til husets gjester for selskaper hvis det er ønskelig. Til frokost serveres det ferskt brød, friske grønnsaker, et godt utvalg med pålegg, diverse frokostblandinger, youghurt, frukt, juice, melk og kaffi. Det er også nylagde omeletter, egg, bacon/pølser på bestilling.
I første etasje, på samme nivå som bassenget, er leilighet nr 1. Den har 2 soverom, et med dobbelseng og et soverom med 2 enkle senger. Leilighet nr 2 er i andre etasje. Den har 2 soverom, et med dobbeltseng og et soverom med 2 enkle senger. Den har også en stor balkong (50m2) med solsenger og nydelig utsikt utover sjøen. Leilighet nr 3 er også i 2.etasje og har et soverom med dobbeltseng. Den har balkong (30 m2). Leilighet nummer 4 og 5 ligger i 3.etasje. Leilghet nummer 4 har et soverom med dobbeltseng og balkong(10 m2). Leilighet nummer 5 har to soverom, et med dobbeltseng og et med 2 enkle senger. Balkongen er 30 m2. I 4 etasje er det en stor leilighet med 3 soverom (to med dobbeltsenger og et med 2 enkeltsenger) Leilgheten har to bad med toalett, stort kjøkken med spiserom og balkong (40 m2) . Alle leilighetene har balkong med sjøutsikt, fult utstyrt kjøkken, bad med toalett, satelitt tv og aircondition.

Frokost er inkludert i husleie.
Transport med minibusser fra og til flyplassen i Split er inkludert i husleie.

Huseieren bor ikke i huset, men er kun en telefon unna for å kunne være behjelpelig ved ønske.

Dette huset er perfekt for familieturer, vennegrupper, jubileer, bursdager osv.

Priser:
1.januar-1. mai: 2800 Euro/ uke (400 E/natt)
1.mai-1-juni: 3150 Euro/ uke (450E/ natt)
1.juni- 1.juli: 4000 Euro/ uke (550 E/ natt)
1. juli- 1.sept. 5500 Euro/ uke (800 E/ natt)
1. sept.-1.okt. 4000 Euro/ uke (550 E/ natt)
1. okt.-31. des. 2800 Euro/ uke(400 E/ natt)

Du kan kontakte huseier direkte via e-post (engelsk) ved spørsmål/ bestilling. dujeti@gmail.com. Evt kontakt Anne-Lise via Finn annonsen hvis du foretrekker norsk :)

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/terrasse, Basseng, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Barneseng, Barnestol, Boblebad, Grill, Hagemøbler, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Peis/ildsted, Sykler, TV

I nærheten

Badeland, Bakeri, Fiskemulighet, Flyplass, Golf, Lekeplass, Matbutikk, Offentlig transport, Restaurant, Sjøen, Strand, Tennis, Tettsted, Turterreng, Vann

Nyttige lenker

Nyttige linkerbooking.com

Put duzdevca 6, Seget Donji, Op?ina Seget, Splitsko-dalmatinska županija, Kroatia

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode103855813
Sist endret23. september 2019, 08:14

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste