6 fantastiske hoteller du bør bo på i Florida

6 fantastiske hoteller du bør bo på i Florida

Om det så er familieferie i Orlando, romantisk strandferie på Key West eller partytur til Miami - her er de beste hotelltipsene!

Drømmer du om litt sol, varme og sjø? Da bør du vurdere å ta deg en tur «over dammen» til solskinnsstaten Florida.

Floridas behagelige temperatur og mange spennende tilbud på aktivitetsfronten, har gjort det til et yndet feriested for nordmenn. Med alt fra Disneyworld, Seaworld og førsteklasses golfsteder, til behagelig strandliv og høy fest- og shoppingfaktor, finnes det et tilbud for alle og enhver, om du så er på familieferie, parferie eller vennetur.

Florida er imidlertid en relativt stor stat med ganske store avstander. Derfor kan det lønne seg å ha gjort opp en plan om hva du ønsker å se og gjøre mens du er der, samt hvilke områder du vil besøke og ikke minst – hvor du ønsker å bo.

Det finnes et enormt tilbud av hoteller – både i Key West, Orlando og Miami (tre av de mest populære reisestedene). FINN reise har funnet frem til 6 av de beste hotellene i Key West, Orlando og Miami - som kan gi ferien din «det lille ekstra».

Se Florida-tipsene fra FINN reise nedenfor:

 • Vann med palmer og feriehus

Key West:

Er det sol, strand og sjø du drømmer om, da er nydelige Key West i Florida stedet for deg. Dette er kjent som forfatter Ernest Hemingways ferieparadis, og er USAs siste utpost mot Karibien.

Her finner du alt fra kunstnersjeler og bohemer, til forfattere, eventyrere og turister i skjønn forening. Se en av de berømte solnedgangene med føttene i vannet på stranden, spaser i de små, sjarmerende gatene eller ta deg en drink på legendariske Sloppy Joe’s – Hemingways stamsted. Uansett, stemningen i Key West er magisk avslappende!

Nedenfor får du tips om to flotte hoteller i Key West, Florida:

 • Casamarina2Keywest
 • Casamarinakeywest

Casa Marina Beach & Resort Club Waldorf Astoria – 4 stjerner

Dette er stedet for deg som ønsker å bo sentralt og behagelig – med enkel tilgang til de vakre strendene i Key West.

Casa Marina Beach & Resort Club Waldorf Astoria, som ligger rett ved Key Wests største private strand, er et ærverdig firestjerners hotell med moderne og gode fasiliteter, som basseng, spa, wifi, restauranter og stort aktivitetstilbud (dykking, vannsport, fisking osv.)

 • Laconcha Keywest
 • Laconcha2 Keywest

La Concha Hotel & Spa – 4 stjerner

La Concha Hotel & Spa ligger kun fem minutter (til fots) unna Sloppy Joe’s bar (der Hemingway vanket) og Duval Street, og er dermed midt i sentrum for alt av aktiviteter og muligheter i Key West.

Hotellet kan blant annet by på gratis wifi, utendørs svømmebasseng og en egen etasje for forretningsreisende. De har også et eget spa- og velværesenter, med stort utvalg av behandlinger.

Orlando:

Orlando er kjent som «moro hovedstaden» i Florida og har flere av verdens råeste fornøyelsesparker, til stor glede for store og små. Helt klart verdt et besøk er Disney’s Magic Kingdom, eller berg- og-dalbanene i Busch Gardens.

Dersom det å henge opp ned i luften eller kose med Mikke Mus ikke er noe for deg, finnes det flust av magiske spasteder hvor du kan nyte en massasje, gode shoppingtilbud, golfbaner og massevis av spennende restauranter.

Når det gjelder hoteller, vet selvfølgelig FINN reise hvor du bør bo!

 • Fourseasons Orlando
 • Fourseasons Orlando2

Four Seasons Resort Orlando at Walt Disney World Resort – 5 stjerner

Ønsker du den fulle Disney-opplevelsen i Orlando, er dette stedet du bør bo. Femstjernershotellet, som kun ligger en kort kjøretur fra Magic Kingdom, kan by på alt fra verdensklasserestauranter, golfbane og spa-fasiliteter, til utendørsbassenger, spa med full service, gratis transport til og fra Magic Kingdom, samt et eget Disney-senter, der de kan skreddersy alt av ferieaktiviteter for deg.

Mer info om Four Seasons Resort finner du her

 • Ritzcarlton Orlando
 • Ritzcarlton Orlando3

Ritz-Carlton Orlando Grande Lakes – 5 stjerner

Drømmer du om en skikkelig smak av luksus mens barna leker seg på fornøyelsesparkene, bør du ta en kveld eller to på Ritz-Carlton Orlando Grande Lakes. Hotellet har blant annet golfbane, skjønnhetssalong, barneklubb, eget treningssenter med eget svømmebasseng og flere fantastiske restauranter. Hotellet ligger også sentralt – kun kort biltur fra Walt Disney World Resort og Sea World i Orlando, Florida.

Mer info om Ritz Carlton finner du her

 • Miami Shutterstock 634641104

Miami:

Et besøk til «magic city» og legendariske Miami Beach er et must når du er i Florida. Her finner du både sol (over 3000 timer i året faktisk!), nydelige strender, luksusshopping i Bal Harbour, gourmetrestauranter og et fantastisk party- og nattklubbliv!

Miami er rett og slett Floridabyen som aldri sover, og kjente personligheter som Marilyn Monroe og Frank Sinatra skal ha elsket det pulserende livet og den høye glamfaktoren stedet har å by på. For det er få byer hvor minimalisme og maksimalisme finnes i så skjønn forening som her, og Miami kan (selvfølgelig) også by på noen av de absolutt beste og lekreste luksus- og designhotellene i verden!

To av FINN reises favoritter finner du nedenfor:

 • Wmiami
 • Wmiami2
 • Wmiami3

W South Beach – 5 stjerner

W-hotellene er kjent for å være superkule, trendy og luksuriøse, og W South Beach i Miami er intet unntak.

Femstjernershotellet ligger sentralt plasser på South Beach, og kan by på utendørs svømmebasseng, tennisbaner, sykkelleie, treningsrom, bar, eksklusiv tilgang til Bliss Spa Miami, eget kjæledyrsenter (!) og noen av verdens mest kjente shoppinggater og restauranter rett utenfor.

Mer info om W South Beach finner du her

 • Mandarinoriental Miami
 • Mandarinoriental Miami2

Mandarin Oriental Miami – 5 stjerner

I likhet med W South Beach, byr Mandarin Oriental på lekker design i en perfekt location. Mandarin ligger i Downtown Miami (Brickell Key) med kort vei til alle de hotteste attraksjonene, som Miami Circle, Miami Beach, Southeast Financial Center og Miami Konferansesenter.

Hotellet, som også har fem stjerner, kan skilte med infinity pool, verdensberømte The Spa, privat beach, lekre restauranter og hotellrom med spektakulær utsikt, badekar og glassdusj. Bedre enn dette får du det nesten ikke på Florida-ferien!

Mer info om Mandarin Oriental finner du her