Getty Images 936573696 2

Bor du i byen og skal reise bort i sommer? Lei ut boligen din, da vel!

Vi HAR så mange boliger å rullere på, så hvorfor ikke ta den Norgesferien dere alltid har snakket om? Og hvorfor ikke tjene penger på det i samme slengen?

Mange sitter nok med mye usikkerhet knyttet til årets sommerferie. Forståelig nok! Reiselivsnæringen, og de hotellene, resturantene og aktivitetene den innebærer, har blitt rammet hardt av koronakrisen på grunn av strenge smittevernstiltak. Også forståelig nok. Men hva skal så eventyrlystne nordmenn ta seg til i sommermånedene? Telt er én ting, men ikke alle er like glad i friluftsliv.

Hvorfor skal du leie ut?

  • Hvorfor ikke? Neida. Kanskje er du en av de som har hivd deg rundt og sett på hvor i Norge du skal legge ferieplanene. Kanskje har du allerede funnet deg en bolig du skal leie, i et norsk ferieparadis du alltid har hatt lyst til å besøke, men alltid valgt bort til fordel for... Granka? Da kommer boligen din til å stå tom, så hvorfor ikke gjøre den tilgjengelig for noen andre mens du er borte? Den digitale leiekontrakten gjelder like fullt her, slik at utleiers interesser alltid er god ivaretatt.

  • Også er det jo en utrolig god måte å tjene litt ekstra feriepenger på! Opp til en viss sum er leieinntektene også skattefrie, så dersom du tenker å leie ut en uke eller to, kan du tjene ganske så godt.

(Saken fortsetter under bildet)

Hvorfor skal du leie?

  • Tror du at du kommer til å trenge et sceneskifte i sommer? Om så bare for en liten uke eller to? 2020 blir året vi virkelig får muligheten til å utforske landet vårt, og på FINN ligger det haugevis av inspirasjon. Det ligger også tusenvis av ledige feriehus og hytter ute til leie akkurat nå, fra Buøynes i Nord til Lindesnes i Sør, så her er det gode muligheter for å komme seg litt bort fra egen bakgård for en liten stund.

  • På FINN er det lett å leie og den digitale leiekontrakten som inngår i kjøpsprossessen er juridisk kvalitetssikret for å sikre leietakers interesser – også er den gratis!