Beitostølen ski

Tips til skiferie på Beitostølen

En av Norges mest attraktive og etterspurte helårs fjelldestinasjoner byr på storslått natur både vinter som sommer. Her får du FINN reises tips til skiferie på Beitostølen.

Publisert 5. desember 2019 kl. 14.59

Skiferie på Beitostølen byr på både skiglede og avkobling i fantastiske naturomgivelser. Alpinanlegget på Beitostølen ligger midt i sentrum, med gangavstand til de fleste overnattingssteder. Enten du vil bo på hotell, fjellstue eller hytte, finner du mange alternativer i nærheten. Nyt frokosten din med utsikt til en av Europas mest majestetiske nasjonalparker, Jotunheimen.

Langrenn på Beitostølen

320 km oppkjørte langrennsløyper i skogen og på fjellet venter på deg. Her kan du nyte fantastisk utsikt mens du turer gjennom vakre Jotunheimen i vinterdrakt. Beitostølen er et av Norges mest snøsikre steder, så her er det muligheter for en lang og flott skisesong. Løypene prepareres daglig gjennom hele vinteren.

Beitostølen er for mange Norges beste langrennsdestinasjon, og du skal ikke se bort ifra at du kan møte på langrennsprofiler som Marit Bjørgen eller Therese Johaug i skiløypene.

Beitostølen Skisenter

Skisenteret ligger sydvendt og deilig til i sola, og her kan du nyte nedfarter tilrettelagt for både alpint, snowboard, airboard og telemark. Beitostølen er et familievennlig skisenter som passer for hele familien. Skiområdet starter midt i Beitostølen sentrum og strekker seg opp til 1100 moh på Søndre Knaushøgdi. Skisenteret har 12 nedfarter, hvor to av dem er flombelyst for kveldskjøring. De mer utfordrende bakkene ligger i Raudalen rett over dalen, og du kan bruke samme heiskort her.

Beitostølen har en rask 6-seters ekspress stolheis, to 3-seters stolheiser, én t-krokheis, én tallerkenheis og fem skitrekk. Du finner egen barnebakke og barneheis, samt en dumpeløype for de minste.

Peppes Fun Park er snowboardparken på Beitostølen, og i antall elementer regnes den som Norges største. Parken har egen heis, 15 rails og flere hopp med ulik hopplengde for både nybegynnere og erfarne.

Les også:

Været på Beitostølen de neste 7 dagene

  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK.