Familieferie i Småland - reisetips til ting å oppleve

Familieferie i Småland - reisetips til ting å oppleve

Småland er den ultimate familiedestinasjonen! Regionen er kjent for sitt fantastiske landskap, de små, koselige, røde hyttene, IKEA og ikke minst vår alles kjære Astrid Lindgren. I Småland kan du med andre ord være sikker på at hele familien vil ha en uforglemmelig ferie.

Publisert 6. april 2022 kl. 15.12

Småland i Sverige er fylt med aktivitetstilbud for alle aldre, blant annet sykkel, kano, ridning og fisking. Det finnes sykkelstier til både nasjonalparken Store Mosse og skogen og innsjøen Isaberg, som begge anbefales for deg som er glad i å være ute i naturen.

Eller kanskje østkystens skjærgård frister mer? Ja da kan du bare gjøre deg klar for hvite sandstrender, båtturer, øyhopping og deilige, svenske matopplevelser som nytes best til den fantastiske havutsikten.

Småland er et eldorado for sine små turister og har en rekke opplevelser spesielt for barn. Her er noen av våre mange favoritter.

Camping og overnatting

Det finnes et hav av campingmuligheter i Småland. Det kommer an på hvor og hva du vil oppleve på ferien din. Her er to av våre favoritter.

Västervik Resort

Västervik Resort ligger midt i Västerviks skjærgård, og er en av Sveriges største campingplasser. Campingen har hele 900 campingplasser og flere teltplasser til utleie. Her finner du aktivitetstilbud for små og store som blant annet fisking, svømming, lekeplasser, vannsklier, underholdning og mye mye mer. Her vil hvem som helst ha en morsom sommerferie!

Tingsryd Resort

Tingsryd Resort er en herlig, liten og familievennlig campingplass hvor du kan velge mellom utleie av campingplass, hytte eller husvogn. Ved vannet finner du både volleyballbane, minigolf, lekeplass og til og med et lite spa med jacuzzi! Noe av grunnen til at Tingsryd er så populært for barnefamilier er at hver sommer kommer det et sirkus til campingen og holder forestillinger hver kveld!

Det kan sies med sikkerhet at Småland er et eldorado for barn, så ikke nøl med å bestille deres neste reise til dette herlige familieparadiset!

Været i Vimmerby de neste 7 dagene

  • Mandag 22°
  • Tirsdag 18°
  • Onsdag 23°
  • Torsdag 25°
  • Fredag 24°
  • Lørdag 24°
  • Søndag 23°

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK.