Bildegalleri

Kornmoveien 2 A og 2 B

2 B

Kart med kartnålKornmoveien 2, 1413 Tårnåsen
Prisantydning12 500 000 kr
Totalpris
12 594 990 kr
Omkostninger
94 990 kr
 • Planlegging

  1. kvartal - 2024

 • Salgsstart

  2. kvartal - 2024

 • Byggestart

  2. kvartal - 2024

 • Overtakelse

  Juli/august 2024

Nøkkelinfo

Boligtype
Tomannsbolig
Soverom
3
Internt bruksareal
187 m² (BRA-i)
Bruksareal
221 m²
Eksternt bruksareal
34 m² (BRA-e)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Garasje/P-plass
Ingen gjenboere
Offentlig vann/kloakk
Parkett
Peis/Ildsted

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

I familievennlige omgivelser på Tårnåsen bygges det nå en vertikaldelt tomannsbolig. Beliggenheten er upåklagelig, med umiddelbar nærhet til marka og gangavstand til idrettsanlegg, skoler og butikker. Kort vei til E6 og til togstasjon - ypperlig for pendlere. Boligen får frittliggende dobbelgarasje og utgang til terrasse på ca. 30 kvm på hagenivå.

Planløsning over tre plan med stilren innredning og moderne løsninger. Her får du innredning fra Drømmekjøkkenet med integrerte hvitevarer, peis i stuen, gulvvarme i de fleste rom, enstavs vinylparkett, kvalitetsfliser, balansert ventilasjon med varmegjenvinning og utstrakt bruk av dimbare downlights. I underetasjen blir det entré/hall, garderoberom, bad, vaskerom, sportsbod og to soverom. Det monteres garderobeløsning fra Drømmekjøkkenet i entreen. Første etasje får stue, kjøkken og grovkjøkken, og i loftsetasjen blir det loftstue, bad og soverom.

Rommene i underetasjen, bad (2.etg), samt stuen og kjøkkenet i første etasje får gulvvarme.

Nyhet

I familievennlige omgivelser på Tårnåsen bygges det nå en vertikaldelt tomannsbolig med to flotte enheter.

Innhold

Underetasje: Entré/hall, garderoberom, bad, vaskerom, sportsbod og 2 soverom.
1. etasje: Stue, kjøkken og grovkjøkken.
Loftsetasje: Loftstue, bad og soverom.

Egen dobbelgarasje med sort port og elektrisk portåpner.

1. etasje - BRA67m2.
2. etasje - BRA69m2.
Loftsetasje - BRA51m2. (gulvareal 63m2)
Garasje - BRA34m2.

Uteområde:
Boligen leveres med utgang til terrasse på ca. 30 kvm på hagenivå. Terrassen har gode solforhold og god plass til utemøbler, grill med mer.

Fellesarealet opparbeides med asfaltert gårdsplass og grovplanerte hageareal. Her vil det være rikelig med boltreplass for både liten og stor, og flere muligheter for fine uteplasser.

Standard

Entré
Det blir inngangsparti i underetasjen. Entreen er romslig og får fliser på gulvet med lun gulvvarme. Flisene leveres av Coretec, type Vinylflis Stone Ceratouch, i fargen Beigegrå. Veggene sparkles og males i fargen Blek Sand. Entreen får også garderobeløsning fra Drømmekjøkkenet, og det blir i tillegg direkte tilgang til garderoberom. Fra entreen blir det trapp til de andre etasjene, og det monteres trapp fra Stryntrappa av typen Fauna eller lignende.

Stue og kjøkken
Stuen og kjøkkenet dekker hele andre etasje og er på til sammen nesten 66 kvm. Rommet får vinduer på flere sider, noe som gir et nydelig gjennomlys, og det monteres dimbare downlights i taket. På gulvet legges det enstavs vinylparkett fra Coretec Naturals med varmefolie. Veggene sparkles og males i fargen Blek Sand. Stuen får flere soner med god plass til møblement, og det monteres også en stemningsfull peisovn for ekstra varme og hygge.

Kjøkkenet leveres fra Drømmekjøkkenet, av typen Bistro i fargen Østersbeige. En lekker barløsning med sitteplasser skaper et naturlig skille mellom stuedelen og kjøkkenet. Innredningen får lyse, glatte fronter, laminert benkeplate og integrerte kvalitetshvitevarer. Hvitevarene består av induksjonstopp med integrert ventilator, to stekeovner, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap. Det leveres også grovkjøkken med samme type innredning.

Loftstue
Boligen får i tillegg en koselig loftstue på ca. 23 kvm, noe som gir litt ekstra spillerom for familien. Her kan det også etableres et ekstra soverom, om det er behov for det. Stuen får, som de fleste rommene i boligen, lysmalte vegger, dimbare downlights og enstavs vinylparkett.

Bad/wc/vaskerom
Det blir to bad i boligen, ett i underetasjen og ett i loftsetasjen. I tillegg blir det eget vaskerom i underetasjen. Vaskerommet leveres med praktisk innredning fra Drømmekjøkkenet som består av arbeidsbenk med skyllekum og hvite underskap. Innredningen vil også ha avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel. Gulvet får fliser fra Flisekompaniet av typen Frammenti Bianco i fargen Beigegrå, og veggene males i fargen Blek Sand.

Begge badene får innredning fra Vikingbad av typen Mie, med heldekkende servant og underskuffer i lys eik. Over servanten monteres det speil med integrert belysning, og det blir i tillegg montert dimbare downlights i himlingen. Badene får også deilig badekar av typen Kvadrat Duo fra Vikingbad, samt romslig dusjsone med regnfallsdusj, hånddusj og glassdører. Gulv og vegger får fliser fra Flisekompaniet av typen Frammenti Bianco i fargen Beigegrå.

Tilvalg
De fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen med forskjellige tilvalg. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, kan det være mulighet for tilpasninger innenfor visse rammer. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.

Oppvarming

Oppvarming
Boligen får elektrisk oppvarming, herunder gulvvarme, supplert med vedfyring. Det monteres peisovn i stuen i første etasje. I tillegg monteres det balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Teknisk
Elanlegget vil selvsagt være i henhold til NEK 400, og det gjøres klart for eventuell montering av lader for elbil. Boligen får også en 300 liters varmtvannsbereder. Utvendig monteres det frostfri kran med lekkasjesikring, og det monteres automatisk vannstoppventil på kjøkkenet.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Tårnåsen i Nordre Follo kommune, nordøst for Kolbotn sentrum og nær grensen mot Oslo. Området byr på et godt utvalg av servicetilbud som skoler, barnehager, butikker og offentlig kommunikasjon. I tillegg er det kort vei til idrettsanlegg og flott natur.

Det er få minutters gange til marka med rekreasjonsområder, turstier, skiløyper og flere småvann. Løypenett mot Østmarka og turområdet på Grønnliåsen starter i området, og sistnevnte er kjempehyggelig med historiske Kongeveien, utsiktsplasser og bålplasser. Vinterstid er det populært å ake i Osmundbakken som også ligger i området.

Kolbotnvannet er en vakker idyll med tursti, sittebenker og bryggekant. I tilknytning til Tårnåsen skole er det fint skogsterreng som innbyr til aktivitet. Her er det blant annet ballbinge, ski/trimløype, sykkelløype og flere lekeapparater. På Greverud er det 18-hulls golfbane.

Kolbotn har et av landets største idrettslag med en allsidig satsing innenfor et stort spekter av idrettsgrener. Sofiemyr idrettspark består av stadion, fotball-/friidrettsanlegg med lys og de fleste fasiliteter. Ellers kan Sofiemyr friste med svømmehall, treningssenter og idrettshall, samt The Well - et fantastisk spa-anlegg med en rekke velværetilbud.

På Ingierkollen er det både slalåmsenter og tennisanlegg. Legg gjerne badeturen til populære Ingierstrand ved Bunnefjorden, med vestvendt sandstrand, store gressletter, stupetårn og brygger egnet for krabbefiske. Videre er det en kort kjøretur til familie- og attraksjonsparken Tusenfryd, samt til Kolben kulturhus, Hvervenbukta, kino og bowlinghall.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Extra ved nærbutikken Vallhallhavn. Du finner også Rema 1000 ved Landbrukssenteret og Skiveien, og her er det flere butikker. I Kolbotn sentrum er det gågater og kulturhus, samt Kolbotn Torg med en rekke spennende butikker og spisesteder, helse- og servicetjenester. Vinterbro senter, Ski Storsenter og Oslo sentrum ligger også godt innenfor rekkevidde.

Kollektivtilbudet består av buss og tog, og nærmeste busstopp ligger ca. 150 meter fra boligen. Busstilbudet er godt med hyppige avganger og ekspressforbindelser til Oslo sentrum, samt nattbuss i helgene. Fra Kolbotn stasjon til Oslo S bruker toget ca. 17 min. Med bil fra Tårnåsen tar det ca. 3 min til Kolbotn Torg, 15 min til Vinterbro senter, 20 min til Ski Storsenter, 21 min til Oslo S og 54 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Tårnåsen barneskole og Hellerasten ungdomsskole. Roald Amundsen videregående skole ligger på Sofiemyr, og det er ellers et godt utvalg av barnehager i nærmiljøet.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut iht. bestemmelsene i eierseksjonsloven og ev. vedtektene. Eier har fullråderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne.

Regulering

Området er regulert til byggeområde for bolig med tilhørende reguleringsbestemmelser og KDP 23-34. Se reguleringskart- og bestemmelser som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Komplett info om KDP 23-34 kan fås av megler ved henvendelse. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i områdets gjeldende regulering. Se også Kommuneplan 2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn som er en del av områdets nye reguleringsplan.

Ferdigattest

Det foreligger tillatelse til oppføring av tomannsbolig med garasjer,
Kornmoveien 2, datert 05.02.2024.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Se selgers leveranse-/byggbeskrivelse.
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:
- De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.
- Utført arbeid skal tilfredsstille avtalte toleranseklasser i henhold til kontrakt. Om ikke toleransekrav er avtalt i kontrakt vil krav til avvik være i henhold til normalkrav i standarden, jfr. Norsk Standard NS 3420-1:2008

Det gjøres oppmerksom på at iht. teknisk forskrift, så er det ikke krav om at alle vinduer leveres med åpningsmulighet.

Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres uten forhåndsvarsel til kjøperne. Dette gjelder også ev. sammenslåing eller oppdeling av leiligheter. Endringene skal ikke redusere byggets eller leilighetens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjustering fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Hvitevarer / tilbehør

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 13 521,-

Velforening
Det vil bli etablert et sameie mellom enhetene med 1/2 eierbrøk på hver. For mer informasjon om vedtektene, se vedlegget i prospektet.

Vei, vann og avløp
Offentlig vei, vann, renovasjon og avløp.
Siste faktura per 01.01.24-31.03.24 var på kr. 2 632,-. Dette avhenger av vannforbruket / vannmåleren.

Andre utgifter

Strømforbruk avhenger av antall personer i husholdningen og bruken av eiendommen. Strøm- og forsikringskostnader vil variere ut fra valg av leverandør og avtaletype.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Det foreligger ikke ligningsverdi på boligen. Evt. henvendelse til megler for mer informasjon.

Sentrale lover

Solgt ihht bustadoppføringsloven
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier
Ved kontraktens underskrift utsteder selger en garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen; jf bufl. § 12, pålydende 3% av kjøpesum i byggeperioden frem til overtagelse. Beløpet økes deretter til 5% av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtagelse. 10% av kjøpesummen forfaller til betaling ved kontraktens underskrift (avvik fra prinsippet om ytelse mot ytelse). Forskuddet må være fri egenkapital. Innbetalingen forutsetter at selger har stilt garanti iht. § 12 i Bustadoppføringslova. Resterende beløp + omkostninger betales ved overtakelse til megler klientkonto.

Egenerklæring konsesjonsfrihet

Odelsrett
Det hefter ikke odel på eiendommen.

Konsesjon
Det er ikke krav til konsesjon ved erverv av eiendommen

Viktig informasjon

Arealer er innhentet fra vedlagte arkitekttegninger, og det antas å være riktige. Mindre avvik kan allikevel forekomme.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget.

Tinglyste heftelser

Følgende heftelser vil følge eiendommen og kopi kan fås av megler. Kjøpers bank får prioritet etter disse heftelsene:

Rettigheter Iflg. Skjøte - Tinglyst dato 07.12.64
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Best. Om Vann/Kloakkledn. - Tinglyst dato 04.04.67
VEDTAK AV KOMMUNENS REGLEMENT
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Omnummerering Ved Kommuneendring - Tinglyst dato 01.01.20
Omnummerering ved kommuneendring

Omnummerering Ved Kommuneendring - Tinglyst dato 01.01.24
Omnummerering ved kommuneendring

Registrering Av Grunn - Tinglyst dato 17.10.64
Registrering av grunn

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode353053086
Sist endret22. juli 2024 04:00
Referanse12410002

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.