Bildegalleri

Fosslia Hageby Sameie - Byggetrinn 2

308

Kart med kartnålStemorkroken 35, 7506 Stjørdal
Prisantydning2 990 000 kr
Totalpris
3 013 440 kr
Omkostninger
23 440 kr
Felleskost/mnd.
3 146 kr
 • Planlegging

  Gjennomført.

 • Salgsstart

  25.04.2023

 • Byggestart

  Igangsatt

 • Overtakelse

  4. kvartal 2024

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Etasje
3
Soverom
1
Primærrom
48 m²
Bruksareal
48 m²

Les mer om bruksareal her

Visning

torsdag, 18. juli
16:30 – 17:30
Våre visninger har påmelding. Dette gjør vi for å kunne yte bedre service for våre kunder. Verdifullt for boligkjøper og for oss. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt før visning, og ring oss gjerne på forhånd for spørsmål om boligen. Passer ikke angitt tidspunkt, ta kontakt så finner vi en løsning. Skulle det mot formodning ikke være påmeldte til angitt visningstidspunkt vil ikke visning bli gjennomført.
Visningspåmelding

Beskrivelse

Flott hjørneleilighet med praktisk planløsning.
- Beliggenhet på hjørnet med ekstra vindu gir rikelig med naturlig belysning.
- Stuearealet har en praktisk "L-form" som gir godt med rom for møblering.
- Leilighetens uteområde er vendt inn mot et hyggelig tun og grøntareal.
- Svært romslig østvendt balkong på 7 kvm.

Oppvarming

Bygget er et passivhus som gjør at det er tilstrekkelig med panelovn på stue og elektrisk gulvvarme på bad med termostat.

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet i et rolig og attraktivt boområde i det nye og godt etablerte Fosslia Hageby. Fra boligen er det kort veg til flere barnehager, samt skole, lekeplasser og marka. Boligen ligger i et barnevennlig område med mange barnefamilier.

Her kan man nyte det gode liv, med en luftig og arealeffektiv bolig. Ta med deg kaffekoppen på balkongen og nyt den flotte utsikten.

Adkomst

Ta av inn Ringveien fra E- 14 v/ Tore Ligaard. Følg Ringvegen og passer lyskryss og lysregulert fotgjengerovergang. Ta av til høyre mot Husbyberga og kjør opp bakken, ta deretter første til venstre. Boligprosjektet vil ligge på høyre side.

Ferdigattest

Utbygger plikter å fremskaffe ferdigattest når eiendommen er ferdigstilt.

Beskrivelse (type bolig)

Selveier

Bygningsinformasjon / byggemåte

Se selgers leveranse-/byggbeskrivelse.
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:
- De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.
- Utført arbeid skal tilfredsstille avtalte toleranseklasser i henhold til kontrakt. Om ikke toleransekrav er avtalt i kontrakt vil krav til avvik være i henhold til normalkrav i standarden, jfr. Norsk Standard NS 3420-1:2008

Det gjøres oppmerksom på at iht. teknisk forskrift, så er det ikke krav om at alle vinduer leveres med åpningsmulighet.

Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres uten forhåndsvarsel til kjøperne. Dette gjelder også ev. sammenslåing eller oppdeling av leiligheter. Endringene skal ikke redusere byggets eller leilighetens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjustering fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Formuesverdi fastsettes av skatteetaten etter ferdigstillelse.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode348673874
Sist endret12. juli 2024 12:11
ReferanseR-502310059

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.