Bildegalleri

Sveberg - 4 prosjekterte 3-romsleiligheter med god standard. Carport. Heis. B...

Selveierleilighet Sveberglia

Kart med kartnålSveberglia, 7550 Hommelvik
Prisantydning3 990 000 kr
Totalpris
3 997 160 kr
Omkostninger
7 160 kr
Felleskost/mnd.
1 333 kr
 • Planlegging

  -

 • Salgsstart

  -

 • Byggestart

  -

 • Overtakelse

  -

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Etasje
1
Soverom
2
Internt bruksareal
70 m² (BRA-i)
Bruksareal
0 m²
Eksternt bruksareal
7 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
13 m² (TBA)

Les mer om bruksareal her

Visning

Alle våre visninger har påmelding. På denne måten sikrer vi at megler har god oversikt og tid til å imøtekomme alle interessenter på beste måte. Dette er veldig verdifullt for boligkjøpere og for oss. Det er enkelt å melde seg på, og du kan like enkelt melde deg av. Kontakt også gjerne megler i forkant av visning dersom du har spørsmål.
Visningspåmelding

Beskrivelse

Oppdragsansvarlig

Stjørdal Eiendomsmegling AS / Marius Kristoffersen

Selger/Utbygger

Zirkon Eiendom AS v. Casper Arntzen

Betegnelse

Gnr. 46 Bnr. 709 og andel 1/29 i realsameie på Gnr. 46 Bnr. 629, Gnr. 46 Bnr. 615 og Gnr. 46 Bnr. 507 i Malvik kommune

Arealer og fordeling per etasje

Totalt BRA '77 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 70 kvm - 70 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 7 kvm - 7 kvm

- TBA (terrasse-/balkongareal) 13 kvm - 13 kvm

Hver leilighet vil få et BRA-i på 70kvm som vil bestå av 2 soverom, bad, vaskerom, kjøkken og stue. Leilighetene vil også få en egen bod i kjeller som utgjør BRA-e på ca. 7 kvm. Hver leilighet vil få et TBA på ca. 13 kvm som vil være balkong/åpen terrasse.

Det tas forbehold om avvik på arealer. Arealer oppgitt er avrundet og er basert på foreløpige tegninger fra arkitekt. Endelig areal kan avvike noe ved endelig ferdigstillelse. Kjøper kan ikke reklamere for endret areal, så fremt det ikke er mer/mindre enn 5% enn oppgitt areal.

Kvaliteter ved prosjektet

PrivatMegleren v/ Marius Kristoffersen har gleden av å presentere et flott og gjennomtenkt prosjekt i Sveberglia, beliggende i blindvei.

Prosjektet består av 4 romslige leiligheter i en 4-mannsbolig, som leveres i en god standard med gjennomtenkt planløsning.

Leilighetenes beste kvaliteter er bla.:
- 3-romsleieligheter på 70 kvm med en gjennomtenkt planløsning
- Felles carportanlegg med sportsbod. Klargjort med trekt rør for mulighet til elbil-lader
- Heis fra carport
- Leveres med vannbåren gulvvarme i gang, stue, kjøkken, bad og vaskerom
- Lekkert og moderne bad
- Asfaltert gårdsplass
- Beliggende i en blindvei uten gjennomgangstrafikk
- Vaskerom
- Ligger i blindvei

Standard

Leilighetene leveres i en gjennomgående god standard, med gjennomtenkte løsninger. For full leveransebeskrivelse se vedlegg i prospekt.
- Alle vegger i tørre rom leveres i slette, malte gipsvegger med listefritt til tak og listefritt rundt vinduer.
- Alle tørre rom leveres med 1-stavs høytrykkslaminat fra Berry Alloc, grand avenue Rodeo Drive
- Gulvlister leveres i samme farge og utførelse som gulv, ellers fabrikkmalt glatt 12x58 karmlist rundt innvendige dører
- Et delikat kjøkken fra KVIK med integrerte hvitevarer fra kvalitetsmerket Bosch (eget tilvalgsmøte med KVIK blir satt opp for de som ønsker å gjøre endinger)
- Vannbåren gulvvarme i gang, stue, kjøkken, bad og vaskerom (mulighet for tilvalg av varmefolie/el i soverom)
- Vegger og tak i bod leveres med ubehandlet OSB-plater, gulv er ubehandlet betonggulv
- Flislagt gulv på vaskerom i utførelsen 60x60, sokkelflis med 10 cm oppkant på vegg, gips på vegg med våtromsmaling i fargen "Mohair"
- Flott, flislagt bad med store fliser i 60x60 av typen "Softstone Nut". En vegg med gips og speil på øvre halvdel av veggen.
- Det blir klargjort for fiber til hver leilighet
- Det blir levert downlights på bad. Lysskinne på kjøkken, i stue og i gang, dimensjonene og lengdene varierer. Taklampe på soverom og vaskerom. Utelys på terrasse.
- Terrasse med royalimpregnert terrassebord i fargen RG25 grå.
- Heisen er en selvbetjent løfteplatform

Innhold

Entré
Leilighetene har adkomst fra carporten via både heis og trapp. Leilighetene har en romslig entré på 6,8 kvm. Entréen gir et riktig førsteinntrykk av det som venter i resten av leiligheten. Entréen fremstår som moderne med et flott 1-stav høytrykkslaminat, gulvlister i samme utførelse som gulvet, slette overflater malt i den delikate overflaten Mohair og stilig lysskinne. Det er behagelig varme i gulvet.

Stue
Stue og kjøkken i åpen løsning som sammen utgjør hele 29 kvm. På grunn av rommets størrelse er god plass til en stor sofaløsning og spisebord uten at rommet føles trangt. Stuen har store vindusflater som rammer inn den flotte utsikten mot Trondheimsfjorden. Stuen har et moderne uttrykk med et solid 1-stavs høytrykkslaminatgulv fra Berry Alloc, gulvlister i samme utførelse som gulvet, slette gipsvegger i fargen "Mohair", listefrie overgang mellom tak og vegg og lysskinne i sort utførelse. Fra stuen er det direkte utgang til leilighetens terrasse hvor sommerdagene kan nytes til det fulle. Fra terrassen kan også den fine utsikten nytes.

Kjøkken
Stilig og moderne kjøkken i dansk design fra KVIK med integrerte hvitevarer fra kvalitetsmerket Bosch. Kjøkkenet bærer preg av høy kvalitet og gjennomtenkt design. De integrerte hvitevarene som leveres av Bosch består av kombiskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn og ventilator. Kjøkkenet har god belysning via lysskinnen i himlingen.

Bad
Flott og flislagt bad med behagelig gulvvarme. Badet er romslig og utgjør 5,45 kvm. Badet er i en moderne utførelse med flislagte overflater i 60x60 cm dimensjon, den ene veggen utføres i gips samme som taket og males med våtromsmaling i den stilige fargen "Evergreen" fra Jotun og stilig downlights-belysning. Veggen i gips bærer den flotte innredningen med servant fra KVIK, det vil også bli montert et stort speil på øvre halvdel av veggen. Dusjnisje med luksuriøs regnfallsdusj i sort utførelse slik som armaturer på badet forøvrig. I tillegg er det et vegghengt WC.
Vaskerom
Praktisk og separat vaskerom på 4,79 kvm. Vaskerommet består av varmtvannsbereder på 200L, utslagsvask, opplegg og plass for både vaskemaskin og tørketrommel. Rommet har flislagt gulv med flis i 60x60 cm med behagelig gulvvarme og gipsvegger malt med våtromsmaling i den delikate fargen "Mohair".

2 soverom
Leiligheten består av 2 soverom på hhv. ca. 13 kvm og 8 kvm. Disse har en praktisk utforming med god møbleringsmulighet. I tillegg ligger de i praktisk tilknytning til leilighetens bad.

Beliggenhet

Leilighetene ligger i et populært og meget barnevennlig område på Sveberg, og i området bor det hovedsakelig barnefamilier. Området består av nylig bebyggelse. Det er gangavstand til Sveberg barnehage, samt Sveberg skole med omtrentlig 300 elever. Et godt alternativ er også Vidhaugen barnehage som ligger under 1 km fra leilighetene. Skolen huser i tillegg nye Sveberg idrettshall med et rikt tilbud til barn og unge i området. Ved skolen har man også en kunstgressbane. Abrahallen er også kun drøye 2 km unna.

Prosjektet ligger fint til i feltet med fantastiske solforhold og fin utsikt. Leilighetene ligger i blindvei uten gjennomgangstrafikk. Man får egen carport og adkomst til leilighetene både via heis og trapp, i tillegg disponerer alle leilighetene hver sin terrasse.

Innen kort avstand fra boligen har du også Svebergmarka med flotte utfartsterreng med blant annet milevis med oppkjørte skiløyper vinterstid, samt flott turterreng rundt Stavsjøen og marka hele året.

I gangavstand fra boligen finnes Malviksenteret. Senteret inneholder både et godt utvalg av butikker, som f.eks; Vinmonopolet, Rema 1000, Cubus, samt flere spisesteder. På Sveberg er det kort vei til Trondheim, Stjørdal og Værnes flyplass. Det er også svært gode bussforbindelser i området.

Bygninger

Prosjektet vil bestå av 4 leiligheter.

Byggemåte

Se leveransebeskrivelse vedlagt salgsoppgaven for detaljer om byggemåte.

Møblering

Alle illustrasjoner, skisser, møblerte plantegninger m.m. er kun ment for å danne inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan således ikke anses som endelig leveranse. Det vil fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. For innhold og standard i leveransen vises det til leveringsbeskrivelse utarbeidet av selger, og som følger salgsoppgaven.

Oppvarming

Vannbåren varme (Alfa mini sentral med el-kolbe) leveres med egen termostat / styring for: Gang, vaskerom, bad, stue og kjøkken. Boligene leveres ikke med andre varmekilder.

Parkering / Garasje

P-plass i felles garasjeanlegg.

Beskrivelse av tomt

Fellestomt for sameiet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdrar fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som gir salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Tinglyste heftelser/servitutter i gnr. 46, bnr. 709:

2017/534174-3/200 Bestemmelse om vannledning
22.05.2017 21:00
gjensidig rettighet
gjelder også for fremtidige fradelte eiendommer fra gnr. 507
Overført fra: 5031-46/507
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/534174-5/200 Bestemmelse om kloakkledning
22.05.2017 21:00
gjensidig rettighet
gjelder også for fremtidige fradelte eiendommer fra gnr. 507
Overført fra: 5031-46/507
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/315955-11/200 Erklæring/avtale
15.03.2019 21:00
Bestemmelse om rett til vedlikehold av egen bolig over felles eiendomsgrense
Gjelder denne registerenheten med flere


tinglyste eiendommer . 46, bnr. 507:

2019/315955-1/200 Bestemmelse om adkomstrett
15.03.2019 21:00
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:
709
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnrighetshaver:010n Gnr:56K 711
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:712
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:713
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:714 rettighetshaver
:Knr:5035:Knrighetshaver:Knr:5035:Knrighetshaver:Knr:5035:
Knrighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:716
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:717

2019/315955-2/200 Bestemmelse om vann/kloakk
15.03.2019 21:00
rettighetshaver:Knr:5036 B
rettnighetshaver:Knrighetshaver:Knrighet: 5031 Gnr:46 Bnr:710
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:711 rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:712 rettighetshaver:
Knr:5031 Gnr:46 Bnr: 503n rettighetsshaver:731 Bnr:503n rettighetshaver: 714 rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:715 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger 2019/315955-3/200 Elektriske kraftlinjer 15.03.2019 21:00 rettighetshaver:Knr:5031 B rettighetshaver:5031 Gnrighetshaver :5031:5031 Gnr:46 Bnr:710 rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:711 rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:712 rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:713 rettighetshaver:713 rettighetshaver:740K rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:715 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Tinglyste rettigheter i gnr. 46, bnr. 629: 2019/315955-4/200 Bestemmelse om adkomstrett 15.03.2019 21:00 rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:617 rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:6181rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:619 Snr:1
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:619
Snr:2 rettighetshaver:
Knr:5031 Gnr:46 Bnr:619 Snr:3Knrighetshaver:50:40 Bnr:619 Snr:4
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:621 Snr:1
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:621 Snr:2
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:43 rettighetshaver:Knr:43
rettighetshaver: Knr:5031 Gnr:46 Bnr:621 Snr:4
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:622
rettighetshaver:Knr:5031
Gnr:46 Bnr:623
rettighetshaver:Knr:5031 Gnrighetshaver:5031 Gnrighetshaver:604:604 Gnr:46 Bnr:625
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:626
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:627 rettighetshaver:Knr:5031 Gnr
:46 Bnr:704
rettighetshaver:540n Bnr:540n Bnr:540n
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:706
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:707
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr
:46 Bnr:708
rettighetshaver:Knr:5031 Gnrighetshaver:709 Gnrighetshaver:506 :46 Bnr:710
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:711
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:712 rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:713
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:712 rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:713 rettighetshaver:36 Bnr:713 rettighetshaver
:Knrighetshaver:Knrighetshaver:Knrighetshaver:Knrighetshaver:Knrighetshaver:Knr
:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:715
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:716
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:717
Bestemmelse om rett til adkomst i tillegg til bruk av fellesarealer i eiendomsrettigheter og

friområder gnr. 46, bnr. 615:

2019/315955-7/200 Bestemmelse om adkomstrett
15.03.2019 21:00
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:6
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr500:17
rettighetshaver:17 rettighetshaver:17 618
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:619 Snr:1
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:619 Snr:2
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:619 Snr:33n G
rettighetshaver:50:31 46 Bnr:619 Snr:4
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:621 Snr:1
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46
Bnr:621 Snr:2 rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:36
rettighetshaver :46 :Knr:5031 Gnr:46 Bnr:621 Snr:4
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:622
rettighetshaver:Knr
:5031 Gnr:46 Bnr:623 rettighetshaver:Knr:5036 B rettighetshaver:6031 B
rettighetshaver:624 5031 Gnr:46 Bnr:625
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:626
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:627
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:506
rettighetshaver:731 Bnr:506 rettighetshaver: 705
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:706
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:707
rettighetshaver:Knr
:5031 Gnr:46 Bnr:708 rettighetshaver:Knr:5031 Bnr:5031 Bnr
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:710
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:711
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:
46 Bnr:712
rettighetshaver:Knr:5031 Gnrighetshaver:703 Gnrighetshaver:70n:40n :46 Bnr:714
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:715
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:716
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:717

2019/31/ om parkering
2019/31. 2019 21:00
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:6
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:17 rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr
:618
rettighetshaver:Knr:5031 Snr:60n:50 1
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:619 Snr:2
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:619 Snr:3 rettighetshaver:Knr:5031
Gnr:46 Bnr:619 Snr:3 rettnighetshaver
:Knr:3 rettnighetshaver: 46 Bnr:621 Snr:1
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:621 Snr:2
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46
Bnr:621 Snr:3 rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46
rettighetshaver :46 :Knr:5031 Gnr:46 Bnr:622
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:623
rettighetshaver:
Knr:5031 Gnr:46 Bnr:624
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Knrighetshaver:62K1 Bnrighet:0 46 Bnr:626
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:627
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:704
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:705
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:704 rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:705 rettighetshaver:Knr:46
rettighetshaver:Knr: 70 Knr:5031 Gnr:46 Bnr:707
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:708
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr
:46 Bnr:709
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 rettighetsshaver:3Knr:7Knr:70n Bnr:711
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:712
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:713
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:714
rettighetshaver:Knr:5031 G rettighetshavern:5036 G
rettighetshavern:Knr:5031 :5031 Gnr:46 Bnr:716
rettighetshaver:Knr:5031 Gnr:46 Bnr:717
Bestemmelse om gjesteparkering

Kjøper kan ikke motsette seg fremtidig tinglysning av avtaler fra Malvik kommune som regulerer vann/avløp ol, samt erklæringer / forpliktelser til realsameie/velforening andre leverandører f.eks strøm og fiber/kabel-tv/internett.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen blir tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning.

Privat vei fram til offentlig vei. Kostnader til brøyting/vedlikehold av privat vei må påregnes.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtakelse av boligen. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtakelsen. Megler oppfordrer likevel kjøper til å holde tilbake et forholdsmessig beløp ved overtakelsen dersom boligen overtas mot midl.brukstillatelse, til sikkerhet for at ferdigattest blir stilt.

Boligen leveres i byggerengjort stand.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål og er underlagt reguleringsplan "Detaljregulering for del av Svebergmarka, felt B9". Reguleringsplan med tilhørende bestemmelser kan ses ved henvendelse til megler.

Beskrivelse av sameiet

Ved erverv av bolig blir kjøper sameier i et fremtidig eierseksjonssameie, jfr. lov om eierseksjoner av 16.juni 2017 nr. 65. Boligsameiet administrerer fellesinteressene, herunder driften av fellesarealer; herunder også utomhusanlegg. Som sameier i et eierseksjonssameie har sameierne til enhver tid, rett og plikt til å følge eierseksjonsloven og de til enhver tid gjeldende vedtekter for sameiet.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Som seksjonseier, påhviler det plikt til å svare andel av sameiets kostnader til drift og vedlikehold av eiendommen (felleskostnader) fra overtakelsestidspunktet.

Det vil bli stiftet et sameie for enhetene, sameiet vil bestå av 4 enheter. Kjøpere vil kalles inn for å oppnevne nytt styre bestående av beboere i sameiet så fort dette lar seg gjøre. Den enkelte seksjonseier har rett og plikt til å være medlem av det sameiet som blir etablert. Eiendommen skal seksjoneres i forbindelse med ferdigstillelse av prosjektet og hver boenhet får eget seksjonsnummer.

Det er stipulert felleskostnader og utarbeidet et budsjett for 1.driftsår for det framtidige sameiet. Det er utarbeidet utkast til vedtekter for boligsameiet. Vedtektene aksepteres av kjøper slik de foreligger. Evt. forslag til endringer kan fremmes iht. vedtektene og eierseksjonsloven på senere sameiermøte.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i utkast til vedtekter og budsjett for sameiet som ligger vedlagt denne salgsoppgave.

Andre faste løpende kostnader

- Stipulerte felleskostnader:
Kr. 1 333,- pr. mnd. ut i driftbudsjettet som er utarbeidet av Brauten Eiendom. Felleskostnadene inkluderer felles bygningsforsikring, løpende vedlikehold og driftsutgifter.

- Kommunale avgifter er pt ikke fastsatt. Disse fastsettes av Malvik kommune etter ferdigstillelse.
Standardgebyrer iht Malvik kommune sine hjemmesider er pr. 2024 følgende:
Gebyrer ved målt forbruk beregnes ut fra fastsatt pris per m3 og et fast abonnementsgebyr per bruksenhet. Forbruksgebyr vann 19,40 pr m3, forbruksgebyr avløp 15,78 pr m3. Abbonementsgebyr vann 4 943,- pr bruksenhet og abbonementsgebyr avløp 3 284,- pr bruksenhet. I tillegg påløper gebyr for vannmålerleie, kr 440,- per år.

- Avgifter til Innherred renovasjon er pt ikke fastsatt og vil avhenge av valgt abonnement. Kostnad for middels abonnement er pr 5 863,- per år.

- Malvik kommunen innkrever eiendomsskatt. Størrelsen på denne beregnes etter ferdigstillelse.

- Felles bygningsforsikring via sameiet. Innboforsikring besørges av den enkelte seksjonseier. Priser på forsikring vil variere ut fra leverandør og individuelle avtaler.

- Strøm vil variere ut ifra leverandør og forbruk.

- Abonnement for kabel-tv/ internett/ telefoni: Kostnader til dette må påregnes. Pris vil variere utifra leverandør og abonnement. Påkoblingsavgift vil tilkomme.

- Realsameie/velforening: kjøper må påregne å betale sin andel av kontingent til områdets velforening/realsameie. Pliktig medlemskap.

Andel fellesgjeld / formue

Andel fellesgjeld kr. 0,- / Andel fellesformue kr. 0,- pr ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Du betaler ingenting før boligen står ferdig. Fullt oppgjør inkludert omkostninger og eventuelle oppgraderinger og tilvalg betales i sin helhet 2 dager før overtakelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjonKapittel VI i Bustadoppføringslova gir kjøper en avbestillingsrett. Dersom slik rett benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. Bestilte tilvalg og endringer skal i slike tilfeller, i sin helhet, uansett betales av kjøper.

Avbestilling før bygging er besluttet igangsatt vil medføre et avbestillingsgebyr på kr 300 000,-.

Selger forbeholder seg retten til å nekte enhver overdragelse av rettsposisjoner i henhold til kjøpekontrakten før overtakelse har funnet sted. Ved selgers eventuelle godkjennelse av transportsalg, skal kjøper betale et administrasjonsgebyr på kr 30 000,- inkl mva til selger. Selger forbeholder seg retten til å stille vilkår for aksept av transport, herunder krav om solidaransvar eller krav om garantiansvar

Ved et evt. videresalg av kontrakt vil evt. kostnader til eiendomsmegler komme i tillegg. For at skjøte skal utstedes og tinglyses på ny kjøper, må ovennevnte være i orden. Hvis disse forhold ikke er bragt i orden innen overtagelsen, må opprinnelig kjøper oppfylle kontraktsforpliktelsene.

Adgang til utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjonsplikt eller odelsforhold knyttet til eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Byggetid er estimert til 12-15 mnd. etter vedtatt byggestart. Byggestart er avhengig av at samtlige forbehold er avklart. En senere oppstart vil kunne medføre en senere overtakelsesdato. Det gjøres uttrykkelig oppmerksom på at tidsanslaget ovenfor ikke er å anse som en avtalt frist for overtakelse i henhold til buofl. § 10.

Endelig dato for overtagelse vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid (les også forbehold i salgsoppgave).

Endelig overtakelsesdato meddeles skriftlig ca 4 uker før overtakelse. Denne dato gjelder da som partenes avtalte overtakelsesdato. Denne bestemmelsen medfører ingen innskrenkning i kjøpers rettigheter iht. bustadoppføringslova §10 annet og tredje ledd. Selger kan kreve at overtakelse skjer inntil 2 måneder tidligere enn måneden selger meddelte som siste frist.

Overtakelse skjer ved overtakelsesforretning. Det skal føres protokoll som kjøper og selger signerer. Selger er ansvarlig for å overlevere denne til megler etter at overtakelse er gjennomført.

Dersom utomhus-arealer / fellesarealer ikke er ferdigstilt ved overtakelse av bolig, kan og bør det avtales et beløp som kan deponeres på meglers klientkonto for hver enkelt bolig. Det deponerte beløpet vil gi sikkerhet for ferdigstillelse av utomhus-/fellesarealet. Megler anbefaler at tilbakeholdt beløp noteres ned i overtakelsesprotokoll, og at det presiseres at beløp gjeler for ferdigstillelse av fellesarealer. Beløpet kan ikke benyttes til andre formål enn ferdigstillelse av utomhusarealer. Kjøper gis dermed ikke rett til å avregne beløpet for andre feil og mangler. Kjøper er innforstått med at ferdigstillelse av felles-/utearealer kan skje etter innflytting pga. klimatiske forhold.

Overtakelse kan ikke finne sted før fullt oppgjør inkludert omkostninger og eventuelle tilvalg er innbetalt til megler. Det samme gjelder så fremt midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest ikke foreligger.

Boligen leveres i byggerengjort stand.

Selgers forbehold

Selger tar følgende forbehold før byggestart:
- Endelig igangsettingstillatelse
- 2 solgte enheter
- Godkjent byggelånsfinansiering.

Frist for avklaring av forbehold settes til 6mnd etter første enhet er solgt. Plikt til å stille garanti utsettes inntil dette forbeholdet er avklart. Dersom forbeholdet ikke er avklart innen 6mnd etter første enhet er solgt eller det blir klart før dette tidspunkt at forbeholdet ikke vil bli oppfylt innen fristen, kan avtalen mellom partene heves uten ytterligere omkostninger for noen av partene. Selger kan selv velge å igangsette bygging før forbehold er løftet.

Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper skriftlig når grunnlaget for forbeholdene er falt bort, samt dato for bortfallet. Selger informerer kjøper når bygging igangsettes (byggestart). Arbeider med og på eiendommen som gjøres før slikt varsel foreligger, er ikke å regne for byggestart etter kontraktsbestemmelsene.

Kjøper kan ikke kreve utført endringer og tilleggsarbeid som endrer selgers vederlag med mer enn 15 prosent jf. buofl. § 9. Utbygger forbeholder seg retten til å avslå ønske om endringer som medfører større logistikk-utfordringer.

Utbygger tar forbehold om at alle løsninger som omfatter konstruksjon, tekniske løsninger og annet som anses "ikke-estetisk" kan endres dersom det under detaljprosjektering kommer frem alternativer som vurderes bedre for tiltaket og utførelsen, og uten at det foringer kvaliteten.

Tegningsmateriale, utomhusplan og beskrivelse er utarbeidet på et tidlig stadium i prosjektet, og endrede løsninger og/eller endringer i materialvalg vil kunne forekomme.

Spesifikasjoner i romskjema vil også kunne få mindre endringer. Disse endringene skal ikke redusere byggets eller boligens kvalitet og gir ikke rett til prisjustering. Det tas forbehold om endringer som kan komme som følge av offentlige krav eller pålegg.

Utbygger forbeholder seg retten til å levere tilsvarende produkter/løsninger uten at dette skal få priskonsekvens for kjøper eller utbygger. Det forutsettes at det ikke er vesentlig endring i kvaliteten.

Det tas forbehold om at det kan bli foretatt endringer i denne leveransebeskrivelsen fordi det pr. dato gjenstår en del prosjektering og endelige offentlige godkjenninger. Ev. endringer skal ikke i vesentlig grad endre husets verdi. Utstyr som er vist på tegninger for å illustrere møbleringsmuligheter osv, men som ikke er omtalt i denne beskrivelsen er ikke inkludert i leveransen. Ved motstrid mellom tekst og tegninger/illustrasjoner går tekst foran.

Når det gjelder standard generelt må det tas forbehold om at det vil forekomme avvik fra 3D-tegninger og illustrasjoner vist i salgsprospektet. 3D-tegninger er ment som en ide om hvordan bolig og området kan utvikles, og det er derfor en del avvik mellom det som er vist på disse tegningene og det som inngår i leveransen / kjøpesummen.

Forbehold angående brannprosjektering:
Denne salgsoppgaven med tilhørende leveransebeskrivelser er utarbeidet under pågående brannprosjektering, hvor endelig brannkonseptet ikke er ferdigstilt per dags dato. Vi forbeholder oss retten til å benytte preaksepterte løsninger i samsvar med anbefalingene fra brannrådgivere og myndigheter. Endelig brannkonsept vil bli gjennomført i tråd med endelig konsept.

Forkjøpsrett

Det er ingen forkjøpsrett.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Vedlegg

Leveransebeskrivelse
Situasjonsplan med bebyggelse
Byggetegninger
Tegning kjøkken og bad
Situasjonskart
Budskjema
Plankart
Forslag til vedtekter og driftsbudsjett for sameiet
Seksjoneringstegninger

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon 70 000,- per enhet. Oppgjørskostnad (Kr. 5 990,- pr.enhet)

I tillegg kommer tilrettelegging kr 30 000,-. Samt direkte utlegg og markedsføring i henhold til avtale og regning. Ved oppsigelse skal det kun betales for solgte enheter, samt direkte utlegg.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode342991290
Sist endret25. mars 2024 01:47
Referanse311240034

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.