Bildegalleri

Årnes

Evangtunet II

Stor endeleilighet med spisestue, stue, stor veranda og potensiale på loft

Kart med kartnålEvangenga, 2150 Årnes
Prisantydning4 168 000 kr
Totalpris
4 176 000 kr
Omkostninger
8 000 kr
Fellesgjeld
0 kr
Felleskost/mnd.
3 450 kr

Kort om prosjektet

Evangtunet 2 ligger rett inntil Årnes sentrum og her er vi halvveis med å bygge 68 boliger – fra 3-roms til 6-romsleiligheter. Ønsker du å bo i et skjermet og rolig område, med nærhet til sentrum og pendlermulighet til Oslo, er det her du skal bo.

 • Planlegging

  Byggingen er i gang

 • Salgsstart

  Mars 2021

 • Byggestart

  Mai 2021

 • Overtakelse

  Bygg F, G, H ferdige / I; sept 24

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Etasje
2
Soverom
3
Rom
4
Bruksareal
92 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Ingen gjenboere
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Garasje/P-plass
Kabel-TV
Parkett
Balansert ventilasjon
Bredbåndstilknytning
Lademulighet
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beskrivelse

Herlig, leilighet av typen "Trysilhus Ekstra Pluss - 2. etasje med uinnredet loftsetasje": Bruksareal (BRA) på 92 kvm i 2 etg , og ved senere innredning av loft ; 46 m2 i tillegg. Planløsningen i i 2. etasje er funksjonell, praktisk og rommer kjøkken/spisestue, stue, bad/vaskerom, bod, gang, vindfang og 3 soverom. Stor veranda på stuesiden og romslig veranda på inngangssiden. Flotte solforhold; først med morgensol som kan nytes på inngangsterrasse/veranda og deretter dag- og kveldssol på den største terrassen/verandaen på stuesiden.

Loftet blir levert som kaldtloft, isolert mot 2. etasje og uten trapp eller takvinduer. Det vil være tilgang til loftet via utvendig luke fra inngangssiden. Ved etterbestilling av innredet loft vil arealet bli ca 138 m2 BRA-i. Loftet leveres da med 1 soverom, oppholdsrom, stue, bad og 1 bod. Be om pris og ferdigstillelsesdato.

Felles for boligene er utformingen med sideveis forskyvning i forhold til hverandre, som gir god avskjerming av private terrasser og balkonger. Boligene blir levert med parkeringsplass i carport samt sportsbod.

Beliggenhet

kart
Logo

Trysilhus Akershus AS

Annonseinformasjon

FINN-kode339053799
Sist endret05. feb. 2024 13:18

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.