Bildegalleri

Mangler bilder

KASSEFABRIKKVEGEN 2

2 C

Kart med kartnålKassefabrikkvegen 2 A, 7654 Verdal
Prisantydning1 990 000 kr
Totalpris
2 050 750 kr
Omkostninger
60 750 kr
Felleskost/mnd.
1 864 kr
 • Planlegging

  Ferdig

 • Salgsstart

  2024

 • Byggestart

  2024

 • Overtakelse

  2024

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Etasje
1
Soverom
1
Rom
2
Internt bruksareal
43 m² (BRA-i)
Bruksareal
43 m²
Balkong/Terrasse
10 m² (TBA)

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Oppvarming

Leilighetene oppvarmes med elektriske varmekabler i entre, stue og kjøkken. Det leveres ikke varmekilde på soverom og i bod. Badene blir levert med elektrisk gulvvarme. Eventuelle krav til oppvarming utover overnevnte løses med radiatorer eller elektriske panelovner.

Beliggenhet

På Reinsholm bor du i sentrum, og litt på landet. Med noen hundre meter til Verdal stasjon har du alt Verdal sentrum tilbyr nært deg. Med kjøpesenter, kafeer og nisjebutikker. Treningssentre, kino, barnehager, teater, bibliotek og servicekontor - for å nevne noe. Og et rikt utvalg av dagligvarebutikker, fra lavpris til supermarked med ferskvaredisker. Tar du en tur i eget nabolag er det heller ikke langt til gårdsbutikker. Kortreist og godt!

Adkomst

Kjør inn Kassefabrikkvegen v / rundkjøringen på Reinsholm. Kassefabrikkvegen 2 får du på venstre side.

Enkel adkomst fra sentrum med ny hovedvei og gangsti fra Meny og inn til boligområdet Reinsholm.

Det vil bli skiltet ekstra ved fellesvisninger i regi av EiendomsMegler1.

Adgang til utleie

Det er kun en bruksenhet i boligen.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til annen veggrunn-grøntareal, boligbebyggelse-blokkbebyggelse, fortau, gang-sykkelveg, parkeringsplasser, kjøreveg og lekeplass iht. reguleringsplan Reinsholm Vest med ID 20120011. Den ligger også i en sone for flomfare, kfr. megler. Reguleringsplankart, reguleringsbestemmelser og kommuneplankart ligger vedlagt i salgsoppgaven. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Ferdigattest

Det foreligger godkjenning datert 22.06.2022 for bruksendring fra omsorgsboliger til private boliger. Det foreligger ikke brukstillatelse eller ferdigattest for tiltaket. Selger har igangsatt en prosess med innhenting av ferdigattest for bruksendring fra omsorg til private boliger, og det tas forbehold om at søknad for ferdigattest for bygget slik det står i dag blir godkjent av kommunen. Se også bestemmelse under andre relevante opplysninger.

Hvitevarer / tilbehør

Hvitevarene og brunevarer medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremgår av salgsoppgaven.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Da eiendommen er nyoppført, foreligger ikke skattemessig formuesverdi p.t., men vil bli fastsatt av skatteetaten

Boligselgerforsikring

Selger er profesjonell og har ikke anledning til å tegne boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.

Beliggenhet

kart
Logo

EiendomsMegler 1 Stjørdal

Vi loser deg trygt gjennom hele boligsalget

Annonseinformasjon

FINN-kode338665464
Sist endret18. juni 2024 04:01
Referanse502410003

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.