Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Gildheim Bygg A

Flott 4-roms gjennomgående leilighet med 2 balkonger! | 3 sov | 2 bad | Parkering i p-kjeller | Heis

Kart med kartnålGildheim, 7044 Trondheim
Prisantydning7 900 000 kr
Totalpris
7 937 960 kr
Omkostninger
37 960 kr
Felleskost/mnd.
4 016 kr

Planlegging

Pågår

Salgsstart

Desember 2023

Byggestart

Høst 2024

Overtakelse

Høst 2026

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Etasje
3
Soverom
3
Rom
4
Primærrom
0 m²
Bruksareal
95 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Barnevennlig
Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Heis
Offentlig vann/kloakk
Parkett

Visning

mandag, 22. april
16:00 – 17:00
Velkommen til visning i vårt visningssenter som ligger på tomta i Travbanevegen 6. Våre visninger har påmelding. Dette gjør vi for å kunne yte bedre service for våre kunder. Verdifullt for boligkjøper og for oss. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt før visning, og ring oss gjerne på forhånd for spørsmål om boligen. Passer ikke angitt tidspunkt, ta kontakt så finner vi en løsning. Skulle det mot formodning ikke være påmeldte til angitt visningstidspunkt vil ikke visning bli gjennomført.
Visningspåmelding

Beskrivelse

EiendomsMegler 1 har gleden av å presentere en svært flott 4-roms gjennomgående og innholdsrik leilighet med 3 soverom, 2 bad, 2 balkonger + omkledningsrom og innvendig bod!

Kvaliteter verd å merke seg:
- Flott 4-roms gjennomgående leilighet med god planløsning
- Åpen stue - og kjøkkenløsning
- 2 balkonger
- 3 soverom av god størrelse
- 2 bad
- God plass til oppbevaring både i entré, eget omkledningsrom og innvendig bod!
- Parkering i p-kjeller
- Heis i bygget

Området grenser mot Travbanen i sør-øst, og ligger meget sentralt til med nærhet til kollektivtransport, flotte turområder på Lade og handelsområder på Leangen/Lade.

For mer info se https://gildheim.no/

Kort om eiendommen

EiendomsMegler 1 har gleden av å presentere en svært flott 4-roms gjennomgående og innholdsrik leilighet med 3 soverom, 2 bad, 2 balkonger + omkledningsrom og innvendig bod!

Kvaliteter verd å merke seg:
- Flott 4-roms gjennomgående leilighet med god planløsning
- Åpen stue - og kjøkkenløsning
- 2 balkonger
- 3 soverom av god størrelse
- 2 bad
- God plass til oppbevaring både i entré, eget omkledningsrom og innvendig bod!
- Parkering i p-kjeller
- Heis i bygget

Området grenser mot Travbanen i sør-øst, og ligger meget sentralt til med nærhet til kollektivtransport, flotte turområder på Lade og handelsområder på Leangen/Lade.

For mer info se https://gildheim.no/

På boligjakt - men har for lite egenkapital?
Maks100 er et samarbeid mellom Trym og SpareBank 1 SMN som gir boligkjøpere muligheten for inntil 100% finansiering av ny bolig.

Å kjøpe egen bolig er en stor milepæl, og ikke minst en stor økonomisk beslutning. For mange kan det oppleves som vanskelig å oppnå boligdrømmen på grunn av bankenes krav til egenkapital, men med Maks100 finnes det heldigvis muligheter. Med SpareBank 1 SMN kan du få hjelp med å få et boliglån hvor det er mulighet for å låne hele kjøpesummen. Ta kontakt i dag så setter vi deg gjerne i kontakt med en dyktig rådgiver.
Les mer - http://trym.no/maks-100/

Trygt Boligbytte -økonomisk trygghet når du bytter bolig
Bekymret for om du har råd til å sitte med to boliger i tiden det tar å selge den gamle? Da er Trygt boligbytte noe for deg. Her gis det mulighet for mellomfinansiering med avdragsfrihet på begge lånene.
Les mer her: https://trym.no/trygt-boligbytte/

Innhold

3. etasje
3 soverom, 2 bad, stue, kjøkken, entré, innvendig bod og omkledningsrom.
2 balkonger.

Standard

Leiligheten kommer i interiørkonseptet "urbane nyanser".
En urban og delikat stil med mørke detaljer som skaper et moderne hjem.

Leiligheten leveres med lys eikeparkett og en dempet beigetone på veggen som en kontrast til det mørke kjøkkenet. Kjøkkenet leveres i en mørk sandfarge med sort vask og håndtak.

Her møtes moderne kvaliteter og komfort i perfekt harmoni.
Våre leiligheter er utformet med tanke på praktisk bruk og tidløs eleganse. Du vil legge merke til de listefrie overgangene, som gir et strømlinjeformet uttrykk. Lys eikeparkett i alle rom gir en varm og innbydende atmosfære samtidig som den er holdbar og lett å vedlikeholde.
Baderommene er utstyrt med moderne fliser og sanitærutstyr.
Kjøkkenet er et hjerte i enhver bolig, og våre leiligheter skuffer ikke - det blir levert kvalitetskjøkken fra anerkjent leverandør.
Det er lagt vekt på å maksimere naturlig lys, og store vindusflater gir en åpen og luftig atmosfære i hver leilighet. Alle leilighetene har egen balkong, og gir deg muligheten til å nyte utendørslivet.

Parkeringsforhold

1 parkeringsplass i p-kjeller.

Ferdigattest

Utbygger plikter å fremskaffe ferdigattest når eiendommen er ferdigstilt.

Beskrivelse (type bolig)

Andelsleilighet

Hvitevarer / tilbehør

Integrerte hvitevarer medfølger leiligheten.

Fellesgjeld og lånebetingelser

Forkjøpsrett
Andelseier(e) kan kun eie en andel. Andelseier må selv bebo leiligheten. Kun fysiske personer kan eie andel. Stat, kommune, fylkeskommune m.fl. kan likevel eie andel
eller andeler opp til 10% av andelene i borettslaget, der det er fem eller flere andeler. Det kan være fastsatt i vedtektene at stat, kommune, fylkeskommune, boligbyggelag, institusjon eller sammenslutning med samfunnsnyttig formål og
dessuten arbeidsgiver som skal leie ut boligen til sine ansatte, kan eie opp til 20% av andelene i tillegg. Kjøper av andelen må godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Kjøper bærer selv risikoen for at godkjenning blir gitt og må videreselge boligen for egen regning og risiko dersom styret ikke godkjenner kjøper som ny andelseier.
Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, så er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres i den forbindelse oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Formuesverdi fastsettes av skatteetaten etter ferdigstillelse.

Overtakelse

Overtakelse kan ikke finne sted før borettslaget har godkjent ny andelseier eller eventuelt er godkjent etter loven.

Beliggenhet

kart
Logo

EiendomsMegler 1 Nybygg

Vi loser deg trygt gjennom hele boligsalget

Annonseinformasjon

FINN-kode333327767
Sist endret17. apr. 2024 04:01
Referanse492310740

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.