Bildegalleri

Bryggekanten

Havnegata 23 b - leilighet 202

Kart med kartnålHavnegata 23 b, 9405 Harstad
Prisantydning2 034 000 kr
Totalpris
3 437 205 kr
Omkostninger
47 205 kr
Fellesgjeld
1 356 000 kr
Felleskost/mnd.
8 975 kr
 • Planlegging

  Sommer 2023

 • Salgsstart

  Høst 2023

 • Byggestart

  Vår / sommer 2024

 • Overtakelse

  sommer / høst 2025

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Etasje
2
Soverom
1
Rom
2
Primærrom
44 m²
Bruksareal
44 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kabel-TV
Utsikt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Kort om eiendommen

2-roms leilighet i 2. etasje med privat terrasse på ca. 6 kvm. Leiligheten har effektiv planløsning med åpen stue- og kjøkkenløsning og store vindusoverflater som bidrar til en luftig romfølelse. Leiligheten har stort soverom, bad/vaskerom og entre. Sportsbod i mellometasje

Parkering

Lukket garasjeanlegg bygges i bakre del av plan 1 på tomten. I hovedsak har parkeringsplassene i garasjeanlegget bilheis med begrensede dimensjoner for kjøretøyet. Det er avsatt plass til sykkelparkering. Det tilrettelegges for etablering av elbil lading og sykkel lading i garasjeanlegg/carport. Prosjektet inneholder ikke full parkeringsdekning. 20 parkeringsplasser inngår i prosjektet.

Oppvarming

Bygget tilknyttes lokal fjernvarmesentral som kilde for oppvarming ogvarmt tappevann. Hver bolig vil etableres med separat måler for avregning av energibruk for boligen. Varmetap mellom sentral og målere til hver bolig fordeles gjennom arealbrøk. Målere er klargjort for fjernavlesning.

Grunnoppvarmingsbehovet i leilighetene dekkes i hovedsak gjennom vannbåren gulvvarme og styres med termostat i stue og kjøkken. Alle bad har elektriske varmekabler i gulv. Soverom, soverom/tv-stue og boder leveres uten gulvvarme, med stikkontakt klargjort til panelovn. Panelovn leveres ikke.

Vederlag

Oppdragsgiver/selger har avtalt en fast provisjon på 1,0 % inkl mva pr. solgte enhet i prosjektet (av innskudd og fellesgjeld)
Tilretteleggingskostnader kr 5 000,- pr enhet.
Selger dekker markedsføringskostnader etter vedtatt budsjet

Ansvarlig megler

Bjørn Mathisen

Beliggenhet

kart
Logo

GARANTI Eiendomsmegling Harstad

Annonseinformasjon

FINN-kode319677624
Sist endret08. feb. 2024 13:36
ReferanseGAR52.2377

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.