Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Bernåsbakken

Bernåsbakken 61

Kart med kartnålBernåsbakken 61, 3032 Drammen
Prisantydning6 950 000 kr
Totalpris
6 980 000 kr
Omkostninger
30 000 kr

Planlegging

Underveis.

Salgsstart

Salget er i gang!

Byggestart

Oppstart vår 2024

Overtakelse

Stipulert 2/3. kvartal 2025

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Primærrom
120 m²
Bruksareal
126 m²

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Vi er nå i gang med salg av 3 prosjekterte boliger på Konnerud, Bernåsbakken. Forventet overtagelse er stipulert til 2/3 kvartal 2024. Prosjekter består av 3 frittstående eneboliger. Boligene vil inngå i et felles eierseksjonsameie, men uten felleskostnader. Tomtene blir seksjonert, slik at alle får hvert sitt uteområde.

Her er det også gode muligheter for å sette sitt eget preg på boligene, med fine tilvalgsmuligheter! Når du kjøper nytt, slipper du også høy dokumentavgift. I tillegg vil du ha en bolig du trenger å gjøre minimalt med store oppgraderinger i flere år.

Boligene selges til fastpris etter førstemann til mølla-prinsippet!

PRIS:
Bernåsbakken 61 A - 6.950.000,-
Bernåsbakken 61 B - 6.850.000,-
Bernåsbakken 61 C - 6.950.000,-

Det skal betales 10% av kjøpesummen ved kontraktinngåelse. Resterende innbetales ved overtagelse stipulert 2/3. kvartal 2024

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Varmekilder er ikke funksjonstestet.

Adkomst

Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Lading av El-bil/Hybrid:
Megler har ikke undersøkt om det er tilrettelagt for lading av El-biler og Hybrider i borettslaget/sameiet. Hvorvidt det er mulighet for slike anlegg eller installasjoner må kjøper selv undersøke.

Adgang til utleie

Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan:

Gjeldende regulering:

Regulering under arbeid:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen. / Følgende planer berører/inkluderer eiendommen:

Planforslag:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen. / Følgende planer berører eiendommen:

Bygningsinformasjon / byggemåte

Arealene er oppgitt av bygningssakkyndig på grunnlag av takstbransjens rettledning for arealmåling. Av rettledningen fremgår det at også areal (unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Dette kan være beboelsesrom som ligger i kjeller, loftsrom, innglassede terrasser og garasjeplasser som f.eks. ifølge seksjonering tilhører boenheten. Dette avviker fra veilederen til NS3940 og kan bety at areal inngår i oppgitt areal selv om eierrettigheten ikke er dokumentert. Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.


Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for EiendomsMegler 1 Dahl.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, bygningssakskyndig, selgers opplysninger gitt til bygningssakskyndig, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Hvitevarer / tilbehør

Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter

Det er installert / ikke installert vannmåler.

Andre utgifter

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Fellesgjeld og lånebetingelser

Avdragsfrihet
Lånet i XX har noen år med avdragsfrihet: Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling xx/xx-201x utgjøre ca. kr xxxx,- pr. mnd for denne boligen.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Sentrale lover

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.
Heftelser vil følge eiendommen og kopi kan fås av megler. Kjøpers bank får prioritet etter ovennevnte heftelser.

Egenerklæring konsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse

Etter avtale med selger

Viktig informasjon

Det er nye regler fra 01. januar 2022 - hva må du passe på som kjøper?
- Lese tilstandsrapport, eiendomsmeglers beskrivelse i salgsprospekteten og selgers egenerklæring nøye.
- Du kan ikke klage på forhold som du har
fått opplysninger om i tilstandsrapporten, i salgsoppgaven eller på andre måter.
- Se på tilstandsgrad og anslått utbedringskostnad for å danne deg et bilde av hva du må regne med av kostnader og eventuelle arbeider på boligen fremover. Husk at en anslått kostnad ikke er det samme som faktisk kostnad. Merk også at anslått utbedringskostnad bare er utbedring av konkrete avvik, etter den standarden som boligen har. Oppgradering til dagens standard kan koste mer. For eksempel å bytte fra gulvbelegg til parkett eller å etterisolere for bedre energibesparelse.
- Husk: Å kjøpe en brukt bolig er ikke det samme som å kjøpe en ny bolig. Gjør en vurdering av boligens alder, tilstand og type. I en eldre bolig, kan det være avvik som ikke er beskrevet, men som du ikke kan klage på til selger.

Beliggenhet

kart
Logo

EiendomsMegler 1 Dahl

Vi loser deg trygt gjennom hele boligsalget

Annonseinformasjon

FINN-kode302872998
Sist endret29. feb. 2024 12:49
Referanse1-23-10006

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.