Bildegalleri

Meierihagen

Askim sentrum - Meierihagen, leil. B03.03 - 3-roms i 3. etasje

Kart med kartnålMeierihagen (Møllegata 10), 1830 Askim
Prisantydning4 990 000 kr
Totalpris
5 001 722 kr
Omkostninger
11 722 kr
Felleskost/mnd.
2 470 kr
 • Planlegging

  -

 • Salgsstart

  -

 • Byggestart

  -

 • Overtakelse

  -

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Etasje
3
Soverom
2
Rom
3
Primærrom
75 m²
Bruksareal
75 m²

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

INKLUDERTE TILVALG/OPPGRADERINGER

Tilvalgsprosessen for byggetrinn 2 er nå sluttført og det er derfor begrensede muligheter til å endre på valgt innredning og stil. Det er imidlertid gjort flotte valg og oppgraderinger for alle leilighetene i dette byggetrinnet. Se under for hvilke valg som er tatt for denne leiligheten:

Generelle valg:
Leiligheten leveres med "Klassisk Stil" (med unntak av parketten som er fra stilen "Nordisk") som er tidløs og valgt for å tiltrekke seg deg som liker et hjem i rolige omgivelser med forutsigbare løsninger.
Valgene underbygger en lun og behagelig atmosfære det er lett å leve med i lang tid. Dette er stilen for deg som ønsker å ta med arvemøbler, en klassisk sofa og tidløse interiørvalg med rene linjer, jordtoner og gode naturmaterialer fra tidligere hjem.

Høydepunkter for Klassisk stil:
- Varme, lune nyanser
- En stil du kan leve med i mange år
- Tidløse farger som gråbeige, hvitt, grått, grågrønt og sandfarger
- Farger og materialer som lett lar seg kombinere med andre sammensetninger
- Fliser i sandfarger
- Kjøkken- og baderomsinnredning i sofistikerte gråtoner
- Forseggjorte og stilfulle håndtak på innredninger

Elektrotilvalg:
Tre "SG Zip soom" spotskinner (en i gang og to på kjøkken/stue), dimmere på fire punkter samt tre downlights i bad.

Kjøkken:
Takhøye overskap avsluttet til tak med takforing.
Benkeplate: 3cm laminatmodell 603 Glitter Bianco
Håndtak: Base Messing
Synlig sider, sokler, takforinger og tilpasninger på underskap og overskap leveres i Grå dekor.
Vask: Standard

Hvitevarer:
Electrolux LNT3LF18S Kombiskap
Electrolux CKB300X Stekeovn
Electrolux HOI630NF Platetopp
Electrolux KEAF7200L Oppvask

Total kundeverdi for tilvalg som er inkludert i kjøpesummen utgjør kr 70 305,-.

VISNINGSSENTER

Velkommen innom vårt visningssenter for en hyggelig prat om Meierihagen. Visningssenteret er åpnet etter nærmere avtale og her har vi tilgjengelig materialprøver, fysiske prospekter og annet slik at man kan få et bedre inntrykk av prosjektet.

VELKOMMEN TIL MEIERIHAGEN!

I Meierihagen vil du nyte godt av småbyens korte avstander til alt du behøver og med mindre enn to minutter ned til togplattformen med direktetog til både Oslo og Ski. Det er lagt stor vekt på kvalitet både ute og inne, så ditt nye hjem blir både pent og solid.

Meierihagen er den første delen av en omfattende og påkostet oppgradering som skal skje i stasjonsområdet, så det er mye fint og spennende å glede seg til: Nye torg, parker og spisesteder vil prege det nye, attraktive bygulvet.

Kontakt megler for å få vite mer om prosjektet!

SALG

Leilighetene selges til faste priser og etter "førstemann-til-mølla"-prinsippet dog slik at selger har anledning til å akseptere eller forkaste et hvert kjøpetilbud. Priser på usolgte leiligheter kan endres i løpet av salgsprosessen. Kjøpetilbud kan registres digitalt via boligvelgeren på www.meierihagen-askim.no.

MEIERIHAGEN BLIR ET SIGNATURPROSJEKT I ASKIM SENTRUM

Boligprosjektet har fått mye omtanke, og her har utbyggerne virkelig ønsket å lage et boligområde med gode kvaliteter. Dette vil du merke på alt fra detaljnivået i boligene, til plassering av byggene og utformingen av hagen. Dette vil bli boliger utenom det vanlige. Hagen blir sjeldent flott, og vil sammen med Guderudparken og andre planlagte grøntarealer skape et særdeles flott bomiljø. Du ønsker å bo så sentralt i Askim som mulig, hvor avstanden til alt du trenger kan måles i antall skritt. Omgitt av butikker, restauranter, legekontor, offentlig kommunikasjon, idrettshaller, treningssentre, svømmehall - du får en bolig hvor ordet sentrum virkelig får en fortjent betydningen. Kulturhuset ligger like i nærheten, et samlings- og konsertlokale som tiltrekker seg artister på nasjonalt nivå.

ARKITEKTENS TANKER OM MEIERIHAGEN

Meierihagen representerer en viktig brikke i starten på revitaliseringen av Askim sentrum. Prosjektet er derfor gitt mye fokus og omtanke, i alle ledd. Askim er en by med lang historie og tradisjon innen produksjon og industri. Dette har vært med på å gi byen en tøff og robust karakter, preget av mange bygg i teglstein. Vi har vært opptatt av å videreføre denne historiske arven i prosjektet vårt.

FREMDRIFT

Byggetrinn 1 - Innflytting april 2023
Byggetrinn 2 - Innflytting vinteren 2023/24
Byggetrinn 3 - Innflytting sommer 2024

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode296926010
Sist endret08. feb. 2024 12:42
Referanse2190432

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.