Bildegalleri

Gartnersletta

C101

Kart med kartnålLade alle 42 A, 7040 Trondheim
Prisantydning5 350 000 kr
Totalpris
5 407 045 kr
Omkostninger
57 045 kr
Felleskost/mnd.
2 768 kr
 • Planlegging

  Høsten 2021

 • Salgsstart

  November 2021

 • Byggestart

  2. halvår 2022

 • Overtakelse

  Sommer 2024

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Etasje
1
Soverom
2
Primærrom
0 m²
Bruksareal
70 m²

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Oppvarming

Boligene leveres med vannbåren gulvvarme tilknyttet nærvarmeanlegg.

På leilighetsbyggene vil det bli montert solcelleanlegg som skal eies og driftes av NTE.

NTE Marked AS har tinglyst enerett til å levere og eie energisentralen som består av en varmesentral som etablert i et teknisk rom i kjeller. Varmesentralen skal levere termisk varme til Sameiet, fra energibrønner under kjeller, gjennom varmerør til bygningene/leilighetene. Solceller på tak leverer energi til energisentral og bygningene/leilighetene /med tilhørende utstyr med grensesnitt i hovedfordeling.

Grensesnitt for energisentralen i forhold til eierseks-jonssameiet er skissert i vedlegg 1. NTE Marked AS skal ha eierskap, vedlikehold og driftsansvar for innretninger innenfor blå stiplet linje, nærmere bestemt energibrønner, varmepumper, solceller, solfanger og infrastrukturen/rør opp til leiligheten - grensesnitt
til og med termisk energimåler og frem til elmåler solenergi i hovedfordeling.
Det vil bli inngått en avtale mellom sameiere i Sameiet Gartnersletta Fellesareal og NTE for kjøp av termisk energi (termisk oppvarming og oppvarming tappevann). Dette kan sammenlignes med en fjernvarmeleveranse.

Beliggenhet

Gartnersletta ligger i et fantastisk kulturlandskap med Ringve Botaniske hage og Lade gård som nærmeste nabo. Skanska har sammen med Sweco Architects brukt mye tid og ressurser på å skape et boligprosjekt som skal gli fint inni disse vakre omgivelsene. Hovedforskjellen på Gartnersletta og andre boligprosjekt er at Gartnersletta har en bedre og mer tilbaketrukket beliggenhet på innsiden av Lade Allé, likevel har man alt det man trenger i gåavstand.

Ferdigattest

Utbygger plikter å fremskaffe ferdigattest når eiendommen er ferdigstilt.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Leveransen er i henhold til Forskrift om tekniske krav til byggverk (TEK17) og elektriske installasjoner i boliger (NEK 400-2018), som gjelder på tidspunkt for innsendt rammesøknad. Arbeidet utføres etter normale krav til toleranser som gjelder for bygging av boliger. Toleransekrav til materialer og utførelse
i henhold til NS 3420-1:2012 normalkrav. For øvrig legges offentlige lover, forskrifter og standarder til grunn for krav til utførelse og materialbruk. Alle komponenter og produkter som ikke er nærmere spesifisert vil være av normalt god kvalitet.

Gartnersletta er et prosjekt bygd for fremtiden med svært høye energi- og miljøambisjoner. Skanska Eiendomsutvikling har valgt å BREEAM sertifisere alle sine boligprosjekter. Leilighetene i prosjektet er klassifisert med standard BREEAM NOR med ambisjon om very good.

BREEAM sertifikat vil foreligge etter overlevering.
I tillegg til BREEAM sertifiseringen har vi ambisjoner om at Gartnersletta skal bli verdens første Powerhouse Paris proof boligprosjekt.

Det legges dermed vekt på å oppnå gode miljøkvaliteter i prosjektet, både i planlegging og ved utførelse. Det etterstrebes ombruk og bruk av materialer og produkter som er fremstilt med forsvarlig energibruk og lavt co2 avtrykk.
Generelt vil leilighetene få energiattest med oppvarmingskarakter grønn og høy energikarakter, avvik kan forekomme for enkelte leiligheter. Energimerking utføres av selger og må foreligge for å få utstedt ferdigattest.

Hvitevarer / tilbehør

Hvitevarene og brunevarer medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremgår av salgsoppgaven.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Formuesverdi fastsettes av skatteetaten etter ferdigstillelse.

Beliggenhet

kart
Logo

EiendomsMegler 1 Nybygg

Vi loser deg trygt gjennom hele boligsalget

Annonseinformasjon

FINN-kode296566235
Sist endret18. juni 2024 13:50
Referanse492310226

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.