Bildegalleri

Hønengata Panorama - Trinn 2

Hønengata Panorama - Trinn 2 er for salg - 24 moderne, sentrumsnære leiligheter i grønne omgivelser under oppføring!

Kart med kartnålHønengata 59 - trinn 2, 3513 Hønefoss
Prisantydning3 300 000 kr
Totalpris
3 314 769 kr
Omkostninger
14 769 kr
Felleskost/mnd.
2 388 kr

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Etasje
2
Soverom
1
Rom
2
Primærrom
59 m²
Bruksareal
59 m²

Les mer om bruksareal her

Visning

Alle våre visninger har påmelding. På denne måten sikrer vi at megler har god oversikt og tid til å imøtekomme alle interessenter på beste måte. Dette er veldig verdifullt for boligkjøpere og for oss. Det er enkelt å melde seg på, og du kan like enkelt melde deg av. Kontakt også gjerne megler i forkant av visning dersom du har spørsmål.
Visningspåmelding

Beskrivelse

Oppdragsansvarlig

Liavaag Eiendom AS / Morten Liavaag

Selger/Utbygger

Hønengt 59 AS v. Anders Morken

Betegnelse

Gnr. 317 Bnr. 200 Snr. 35 i Ringerike kommune

Hjemmeside

For ytterligere informasjon og siste oppdateringer se prosjektets hjemmeside, www.hønengatapanorma.no

Presentasjon Hønengata Panorama - trinn 2

Hønengata Panorama er et nytt og spennende boligprosjekt med 50 selveierleiligheter med gode kvaliteter i ulike størrelser. Som en grønn oase ligger Hønengata Panorama sentralt i Hønefoss. De områdetilpassede byggene danner et parkmessig hageområde som blir intimt og koselig for beboerne. Samtidig ligger byen rett på utsiden av denne lille lungen nær sentrum, der alt av service og underholdningstilbud ligger og venter på å bli tatt i bruk!

Tomten ligger på en liten forhøyning og gir en følelse av å komme litt opp i terrenget med oversikt over landskapet rundt. Dette gir en upåklagelig utsikt med svært gode solforhold. Her får du leiligheter med generøse verandaer vendt mot sør og vest, enkelte leiligheter har store takterrasser.

Med utgangspunkt i tomtens attraktive beliggenhet og prosjektets mange kvaliteter, forventes det en god miks av beboere: fra de som går fra enebolig til et nytt liv i leilighet til yngre par uten barn eller kanskje førstegangskjøpere som skal etablere seg på boligmarkedet. Småbarnsfamilier som ikke nødvendigvis ønsker å bo i rekkehus eller enebolig kan også finne sitt nye hjem i Hønengata Panorama. Med dette som utgangspunkt blir det muligheter for folk i alle aldersgrupper - forhåpentligvis fra 0 til 100 år!

Hønengata Panorama er et prosjekt med gjennomført god kvalitet på alle nivåer til en fornuftig pris. Prosjektet vil bestå av to bygg med til sammen 50 leiligheter fra cirka 60 til 120 kvadratmeter. Bygget mot vest (første byggetrinn) har fem etasjer, mens bygget mot øst (andre byggetrinn) er på tre etasjer.

Velg blant leiligheter med både ett, to og tre soverom. Tar du med hybelen/utleiedelen i de største leilighetene kan du også velge leiligheter med fire soverom. Hybelen eller utleiedelen er perfekt om du ønsker ekstra plass til gjester, om tenåringen trenger et eget sted, om svigermor vil bo tett på resten av familien som en moderne form for generasjonsbolig eller om du ønsker å leie ut til studenter eller andre. Leilighetene får gjennomarbeidede planløsninger med bevisste materialvalg og solide leveranser. Oppholdsrom får standard takhøyde.

Alle gulv får 1-stavs eikeparkett med hvitpigment. Bad får grå 60x60 cm terrazzo-flis og i nedsenket dusjsone leveres det 10x10 cm flis. Gang leveres med grå 60x60 cm terrazzo-flis og vaskerom 20x20 cm flis av grå utførelse. Det blir kjøkkenløsninger med et moderne og tidsriktig uttrykk, med integrerte hvitevarer, induksjonstopp og benkeplate i laminat, hvit betong. Bad og gang får belysning med innfelte downlights i tak. På bad blir det åpen dusjløsning med glassvegger og moderne baderomsinnredning. Prosjektet får vannbåren gulvvarme i alle rom, bortsett fra på bad som får varmekabler.

Beliggenhet

Elvebyen Hønefoss er i rask og positiv utvikling. Hønefoss ligger i Ringerike kommune, omtrent 50 minutter med bil nord for Oslo. Hønengata Panorama ligger på nordsiden av byen med sentrum bare en spasertur unna. Byen har et rikt kulturliv og flere attraksjoner både for fastboende og besøkende. I sentrum finner du både et flott fossefall og en rekke små og trivelige kafeer og butikker, i tillegg til et stort kjøpesenter.

Med et aktivt og voksende kulturliv har byen mange muligheter for den som er glad i sang, dans eller teater, enten du vil være en del av de ulike miljøene eller vil oppleve tilbudene som publikummer. Hønefossrevyen må selvfølgelig nevnes, i tillegg til de mange musikalskolene. Kistefosmuseet med sin velkjente og populære skulpturpark og industrimuseum er også verdt et besøk.

Det er kort vei til natur og flotte rekreasjonsområder rundt hele Hønefoss. Området ellers har et godt og variert tilbud til de som er glad i idrett. Er du interessert i ski, kan det være greit å vite at Ringkollen skiklubb tilbyr ulike aktiviteter innen skisport. På Ringkollen drøye 20 minutter fra sentrum finner du lysløype i tillegg til flotte omkringliggende turområder.

Campus Ringerike (Universitetet i Sørøst-Norge) med et yrende studentliv ligger kun 3 kilometer unna Hønefoss stasjon i sentrum av byen.

Arkitektens ord

Vi har gitt elementer som utsikt, luft og lys stor plass i utformingen av prosjektet. En viktig del av dette har vært å etablere gode utearealer både for privat og felles bruk. Det har vært et poeng med god avstand mellom de to byggene for å skape et attraktivt og skjermet felles uteområde. Beboerne i Hønengata Panorama vil på den måten få en god opplevelse av grønne områder og godt med plass rundt seg.

Alle leiligheter får egne sør- og vestvendte balkonger. Enkelte av leilighetene i vestre bygning får store takterrasser.

Prosjektet er utformet med en avtrapning fra nord mot sør slik at den høyeste delen ligger mot jernbanen. Det gir en god stedstilpasning til terreng og omkringliggende bebyggelse.

Utsikt og gode lysforhold gir boligene god bokvalitet. Balkonger og terrasser er plassert og utformet med tanke på optimalt dagslys og gode utsiktsforhold.

Materialer og fargebruk er avstemt for å gi et harmonisk utrykk både i seg selv og i forhold til omgivelsene. Utformingen legger vekt på moderne formspråk, volumoppbygging som er stedstilpasset og et utomhusanlegg som innbyr til
rekreasjon og uteaktivitet.

I hele planleggingsfasen har det vært viktig å tilrettelegge for en moderne boform med muligheten for å bo grønt og sentrumsnært. Dette blir helt nye boligbygg med nytenkende arkitektur og løsninger som er skapt for å gi høy bokvalitet til mennesker i alle aldre.

Standard

UTENDØRSARBEIDER
Fellesarealet opparbeides iht. prosjektets utomhusplan. Uteområdene består i hovedsak av plenområder, asfaltert gårdsplass, samt lekeplass og lav beplantning. Mot jernbanen og Hønengata etableres det støygjerde.

YTTERVEGGER
Ytterveggene er bygget opp som isolerte bindingsverksvegger. Bærekonstruksjoner i stål og betong. Fasaden har kombinasjon av STO-puss og ferdigbehandlet kledning iht. fasadetegninger.

DEKKER
Etasjeskille leveres som en kombinasjon med prefabrikerte hulldekkeelementer/betong. Dekkene bygges opp med gulvvarme og sparkel.

STØYTILTAK
Rådgivende lydkonsulent har gjennomført vurderinger av trafikkstøy. Støybegrensende tiltak forekommer i utsatte soner i form av støydempende vinduer og støygjerde mot Hønengata og jernbanen.

INNERVEGGER
Innvendige vegger i leiligheter vil være kledd med sparklet og malte gipsplater. Enkelte leilighetskiller blir også utført med sparklet og malt betong. Det leveres ikke taklister, kun fuge i overgang mellom tak og vegg. På bad leveres det 60x60 hvit/lys grå matt keramisk flis. I fellesområder leveres malt gips og malt betong.

HIMLINGER
I leiligheter leveres det sparklet og malt hulldekker med spalter mellom elementene. Det etableres nedforet gipshimling i gang, bad og i områder med tekniske føringer. På vaskerom leveres det T-profil himling. Inspeksjonsluker forekommer i nedforede himlinger.

GULV
Leiligheter levers standard med en-stavs parkett ca 180 mm plank, hvitpigmentert eik. På bad leveres flislagte gulv med 60x60 grå "terrazzo flis" keramisk flis. I nedsenket dusjsone leveres det 10x10 cm flis. I entre leveres flislagte gulv med 60x60 grå "terrazzo flis" keramisk flis. På vaskerom levers det 20 cm*20 cm fliser av grå utførelse.

VINDUER
Vinduer leveres innvendig malt karm og utvendig kledd med lakkert aluminium. Det leveres en kombinasjon av fastkarm og åpningsbare vinduer.

DØRER
Innvendige dører leveres i hvit glatt utførelse. Pakning på innvendige karmer. Dørvridere i børstet stål. Inngangsdører leveres som brann/lyddør i glatt, malt utførelse. Leverandør er ikke klart ved salgsstart. Ytterdører fra fellesområder
leveres i stål/glass/aluminiumsutførelse. Balkongdører leveres innvendig malt og utvendig kledd med lakkert aluminium.

KJØKKENINNREDNING
Leiligheten tilbys med kjøkkeninnredning fra anerkjent leverandør (det er ikke valgt leverandør ved salgsstart). Kjøkken levers komplett med integrert kjøl/frys, oppvaskmaskin og innbyggingskomfyr med induksjonstopp.
Det leveres glatte fronter i grå utførelse med demping på skap og skuffer. Underlimt vask i rustfritt stål. Laminat benkeplate type «hvit betong». Led lyslist under overskap. Grep i skywalker stål eller tilsvarende. Det vil være anledning for kjøpere å endre og tilpasse kjøkkenet etter egne ønsker/behov innenfor leverandørens sortiment med de tekniske begrensningene som evt, vil gjelde for det aktuelle kjøkken. Evt. tilleggskostnader utover pris for spesifisert kjøkken
dekkes av kjøper.

BADEROM
Bad leveres med flislagte gulv og vegger. Varmekabler i gulv på bad. Malt gipshimling med downlights. Det leveres vegghengt toalett. Dusjvegger leveres i herdet glass med nedsenk i dusjsonen. Baderomsinnredning ca 100/120 cm bredde i hvit utførelse med skuffer, samt speilskap over vask. Det vil være anledning for kjøpere å endre og tilpasse baderomsinnredning etter egne ønsker/behov innenfor leverandørens sortiment med de tekniske begrensningene
som evt, vil gjelde for den aktuelle innredningen. Tilleggskostnader utover pris for spesifisert baderomsinnredning dekkes av kjøper.

GARDEROBE
Garderobeskap leveres i hvit glatt utførelse med hylle/garderobestang. Det leveres standard 1 meter garderobeskap pr. sengeplass. Tilleggskostnader for valg av skyvedørsgarderobe dekkes av kjøper.

BOD
Boder til leiligheten er plassert i kjeller. Bod er på ca 5 m². Gulv leveres med epoxymaling. Vegger i stål/netting.

MALEARBEIDER
Malte vegger og himlinger leveres i hvit utførelse. Fondvegger leveres Veggtype 1_beige S 3005-Y50R og Veggtype 2_blågrønn S 3005-B80G. Foringer, dører og lister leveres fabrikkmalt i hvit utførelse. Synlig spikring i listverk.

TERRASSER/BALKONGER
Balkonger leveres i prefabrikerte betongelementer med tremmegulv av 28x120 Møre royal terrassebord. Kledning på undersiden av balkong/svalganger leveres som ubehandlet betong. Rekkverk leveres med klart glass og nedre del i foliert. Aluminium/stål håndløper. Svalganger leveres i prefabrikert betong.

TRAPPPER OG INNGANGSPARTI
Leilighetene har felles inngangsparti fra plan 1, alternativt via heis eller trappesjakt fra parkeringskjeller. Trapper leveres med fliser. Vegger og himlinger i sparklet og malt utførelse. Heis med adkomst til alle plan.

Oppvarming - teknisk

VENTILASJONSANLEGG
Alle leiligheter leveres med eget balansert ventilasjonsanlegg. Aggregatet blir montert i himling i gang. Det må påregnes inspeksjonsluker i himling for anlegget. Inntak og avkast av luft i yttervegger. Kjøkkenventilatorer tilkobles ventilasjonsanlegget. Ved bruk vil større deler av avtrekksluften gå via ventilator. Noen leiligheter kan evt. bli utstyrt med kullfilterventilator.

OPPVARMING/VARMTVANN
Bygget er tilknyttet miljøvennlig fjernvarmeanlegg som vil levere både vann til oppvarming og varmt forbruksvann til leilighetene. Det må påregnes fordelerskap og inspeksjonsluker i vegg/himling for anlegget. Leilighetene vil bli oppvarmet med vannbåren gulvvarme i alle rom i leiligheten. Det leveres én felles måler for varmtvann til oppvarming og varmt forbruksvann til boligene. Kostnad fordeles
i.h.t. eierbrøk som angis i vedtekter.

TV/BREDBÅND
Det leveres fibertilknytning fra Telenor til hver enkelt leilighet. Det medfølger trådløs bredbåndsruter og digital TV-dekoder. Det legges opp ett uttak for TV/bredbånd i hver leilighet. Flere uttak kan leveres som tilvalg. Som tilleggsutstyr kan det leveres trådløs overføringsenhet fra sentral til TV-dekoder slik at TV kan plasseres uavhengig av TV-uttaket. Se salgsinformasjon for estimerte abonnementskostnader. Det vil være anledning for den enkelte kjøper å selv utvide TV-kanaler/bredbåndshastighet. Dette avtales direkte med Telenor.

Parkering / Garasje

Ved kjøp av innvendig parkeringsplass, er p-plasser etablert i underetasjen. P-plass levers som standard, med 2,4 meters bredde.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Andel fellesgjeld / formue

Ingen andel fellesgjeld.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Meglers vederlag og utlegg

Provisjon (forutsatt salgssum: 3 300 000,-) (Kr.46 250)
Totalt kr. (Kr.46 250)

Beliggenhet

kart
Logo

PrivatMegleren Drammen

Kun det beste på dine vegne

Annonseinformasjon

FINN-kode296469782
Sist endret08. feb. 2024 11:30
Referanse83220018

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.