Bildegalleri

Leilighetsbygg, Åse

1. etasje, seksjon mot vest, hus 4

Kart med kartnålCarstenvegen 9-15, 6017 Ålesund
Prisantydning4 992 000 kr
Totalpris
4 996 342 kr
Omkostninger
4 342 kr
 • Planlegging

  Ferdig

 • Salgsstart

  November 2019

 • Byggestart

  Januar 2020

 • Overtakelse

  Pågående

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Etasje
1
Soverom
3
Primærrom
76 m²
Bruksareal
76 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Ingen gjenboere
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Barnevennlig
Garasje/P-plass
Kabel-TV
Parkett
Balansert ventilasjon
Bredbåndstilknytning
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beskrivelse

Dette er en moderne leilighet med høy standard. Boligen har en god planløsning, er på 76 m2 og har 2 soverom (med mulighet for 3). Boligen har egen parkeringsplass og sportsbod i parkeringsplan under boligene. Herfra går det trapp til overbygt svalgang. Leiligheten er gjennomgående og har livsløpsstandard.

Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning med god takhøyde. Dette gir boligen et lyst og moderne preg. Fra stuen er det skyvedør ut til en romslig og overbygt balkong med glassrekkverk. Boligen inneholder stue/kjøkken, to soverom (med mulighet for tre), entré/gang, bad, bod/vaskerom, balkong, sportsbod og overbygd parkeringsplass. På området er det tilgang til gjesteparkering og flotte lekeplasser, med bl.a. lekeapparat og benk.

Nøkkelferdig bolig

Denne seksjonen blir levert med nøkkelferdig standard. Det vil si at alt av arbeid med legging av parkett, maling, tapet og flisarbeid blir utført og er inkludert i prisen for boligen. Du får da en innflyttingsklar bolig med ekstra høy standard der du flytter rett inn i den ferdige boligen.

Boligen blir levert med flott kjøkken- og baderomsinnredning med speilskap og belysning, fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Videre blir det på bad levert vegghengt toalett og varmekabler med termostat. Det er også inkludert belysningspakke, skyvedørsgarderober med speil på alle soverom, og innvendig kvalitetstrapp fra Stryntrappa der boligen har flere etasjer.

I vår nøkkelferdige standard kan i tillegg nevnes særskilt:

 • Eksklusiv kjøkkenløsning fra Sigdal, der fronter kan leveres i 15 valgfrie fargevarianter. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer (kjøl/frys, induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin).
 • Bad leveres ferdig flislagt med 60x60 cm flis fra Modena på vegger og gulv. Det kan fritt velges mellom 5 fargevarianter som inngår i flisserien. Dusjhjørne/-dør med profiler i krom og klart glass, mosaikkflis på gulv.
 • Sparkling for listefri utføring av tak og rundt vindu for hele boligen.
 • Malte vegger og tak i valgfrie farger, der soverom og stue i tillegg kan leveres med kontrastvegg.
 • 1-stavs eikeparkett av høy kvalitet levert på stue, kjøkken og soverom.
 • Boligen blir levert med utført byggvask før overtagelse.
 • Ingen byggelånsrenter, da betaling først blir utført ved overtagelse og innflytting.


Om ønskelig er det mulig å påvirke de forskjellige valgene og utføre personlige tilpasninger utover denne standard. For ferdigstilte boliger vil de forskjellige valgene være gjort og kan således ikke endres uten tillegg.
For gjennomgang av prosjektet eller ønske om visning vennligst ta kontakt.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode295970819
Sist endret20. mars 2024 14:17

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.