Bildegalleri

Foldnes | 9 prosjekterte eneboliger i rekke i skjærgården på vakre Foldnes. Nydelig utsikt - sol - p

Foldnes | 9 prosjekterte eneboliger i kjede i skjærgården på vakre Foldnes.

Kart med kartnålGamle Foldnesvegen, 5354 Straume
Prisantydning7 490 000 kr
Totalpris
7 511 392 kr
Omkostninger
21 392 kr
Felleskost/mnd.
2 090 kr

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Rom
5
Primærrom
156 m²
Bruksareal
161 m²
Energimerking
B - Lysegrønn

Les mer om bruksareal her

Visning

Alle våre visninger har påmelding. På denne måten sikrer vi at megler har god oversikt og tid til å imøtekomme alle interessenter på beste måte. Dette er veldig verdifullt for boligkjøpere og for oss. Det er enkelt å melde seg på, og du kan like enkelt melde deg av. Kontakt også gjerne megler i forkant av visning dersom du har spørsmål.
Visningspåmelding

Beskrivelse

Kort om prosjektet

Velkommen til Foldnestunet!

Prosjektet består av 9 eneboliger i rekke, organisert i eierseksjonssameie. Prosjektet vil få en fin plassering i naturskjønne omgivelser på Foldnes med badeplass like ved. Det vil være mulighet for leie av båtplass for dem som ønsker det.

Boligene går over 3 plan og leveres med 3 til 5 soverom, 1 til 2 stuer, 2 bad og parkeringsplass ved inngangspartiet. Samtlige boliger leveres med terrasser, og noen av husene vil i tillegg få hage.

Boligene er meget familievennlige og leveres nøkkelferdige med meget god standard

Oppdragsansvarlig

Vikebø & Jørgensen Nybygg AS / Ximena Andrea Sagenes

Betegnelse

Gnr. 36 Bnr. 1159 i Øygarden kommune

Beliggenhet

Velkommen til attraktive Foldnestunet.

Tilbaketrukket, langs naturskjønne omgivelser med havet som `nærmeste nabo` presenterer vi Foldnestunet - et nytt og familievennlig nabolag bestående av 9 eneboliger i rekke.

Boligene er idyllisk plassert ved skjærgården, i et rolig og veletablert boligområde på Foldnes. Her nyter du fredelige omgivelser i kombinasjon med kort avstand til alt du trenger i hverdagen. Boligene vil vende mot henholdsvis øst, sør og vest og fra noen av boligene gi deg en storslått fjordutsikt som kan nytes på terrassen sammen med de gode solforholdene. Om du skulle ønske et morgenbad har du egen badeplass ca 70 m unna, altså like nedenfor boligen. Her har du også mulighet til å leie båtplass om du skulle ønske å ha båten like i nærheten.

En sjelden beliggenhet som må oppleves!

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Foldnes er et tettsted i Øygarden kommune og er beliggende på den nordvestlige bredden av øyen Lillesotra. Her kan man trekke inn de vestlandske omgivelsene på nært hold, med både fjord og fjell like utenfor døren. Til tross for sin naturskjønne beliggenhet vil man likevel ha kort vei til alt av hverdagens servicetilbud, med sentrum av Sotra bare 5-8 minutter unna.

Nærområdet er å anse som rolig og barnevennlig, bestående av flere ene- og fleremannsboliger. For barnefamilier er veien til skoler og barnehager kort, med Tiriltunet barnehage bare 2 minutter unna. Videre har man både barne- og ungdomsskole, samt videregående skole på Straume ca. 10 minutter unna.

På Sotra har man også alt man trenger i hverdagen, med både butikker og kjøpesenter innen kort avstand fra eiendommen. På Sartor storsenter er det et bredt utvalg av servicetilbud med utallige nisjebutikker, flere matbutikker, vinmonopol, apotek og fristende spisesteder. Videre er det ytterligere aktivitetstilbud for både store og små i samme området. Like ved Sartor senter er det blant annet padelbane, flere treningssentre som Nr1 Fitness og treningsanlegg ved Straume idrettspark.

Ellers kan Foldnes by på flere grønne tur- og rekreasjonsområder. Trimløypen rundt Foldnes er en populær turvei på grus fra Foldnes til Hjelteryggen. Veien er universelt utformet og ligger langs flere vann med rasteplasser, slik at det er lett tilgang for alle og enhver. Tur til Ørnnipa, Burdalsfjellet og demningen på Storavetnet i Foldnesmarka er også verdt å nevne, med utgangspunkt fra Foldnes kirke har man et godt og tilrettelagt turområde for hele familien. Er du av den sportslige typen og ønsker deg et bad en herlig sommerdag, har man lett tilkomst til idylliske badeplasser like nedenfor boligen - her kan det nevnes at det også er mulighet for leie av båtplass.

Alt i alt er dette et flott og familievennlig prosjekt sentralt på Sotra, tilbaketrukket, men med nærhet til alt av hverdagens servicetilbud.

Beskrivelse av bebyggelsen i nærområde

Nærområdet består i dag av en kombinasjon av eneboliger, rekkehus og et nytt leilighetsbygg i starten på Gamle Foldnesvegen.

Bygninger

Prosjektet består av 9 eneboliger i rekke:

Hus A
Hus B
Hus C

Hus D
Hus E
Hus F

Hus G
Hus H
Hus I

Parkeringsplass ved boligene.

Byggemåte

Boligene bygges etter byggeteknisk forskrift - TEK 17 og ferdigstilles i henhold til NS 3420, normal standard. Forskriften setter krav til tiltak innenfor alle viktige områder som visuell kvalitet, universell utforming, sikkerhet mot naturpåkjenning, uteareal, ytre miljø, konstruksjonssikkerhet, sikkerhet ved brann, planløsning, miljø, helse og energi. For mer informasjon se vedlagte leveransebeskrivelse datert 23.02.2023

Arealer og fordeling pr. etasje

BRA fra 161 til 164 m2 jf. vedlagte tegninger
P-ROM fra 144 til 158 m2 jf. vedlagte tegninger

P-rom er brukarealets areal for varig opphold. Areal rom for rom vil være noe mindre enn oppgitt totalt bruksareal, dette skyldes differanse bestående av innervegger, evt. piper, sjakter og trapper
Primærrom består av: stue, kjøkken, soverom, bad/wc/vaskerom og gang/entre.
Sekundære rom består generelt av: Innvendig bod, evt. teknisk rom.

Da prosjektet ikke er oppført, har megler ikke hatt mulighet til å kontrollmåle areal. Oppgitte arealer baserer seg utelukkende på arkitekts/utbyggers arealberegninger.

For mer informasjon om areal pr. bolig vennligst se vedlagte prisliste. For hvilket rom som inngår i arealet se vedlagte plantegninger.

Innhold

Boligene bygges etter byggeteknisk forskrift - TEK 17 og ferdigstilles i henhold til NS 3420, normal standard. Forskriften setter krav til tiltak innenfor alle viktige områder som visuell kvalitet, universell utforming, sikkerhet mot naturpåkjenning, uteareal, ytre miljø, konstruksjonssikkerhet, sikkerhet ved brann, planløsning, miljø, helse og energi. For mer informasjon se vedlagte leveransebeskrivelse datert 23.02.2023. Det gjøres særskilt oppmerksom på at illustrasjonsbilder inneholder oppgraderinger, med blant annet badekar, dusjvegger, dusjarmatur, speil og lamper. Boligen leveres umøblert.

Standard

Velkommen til Foldnestunet - Et prosjektert og familievennlig eneboligfelt.

Feltet som består av 9 boliger har varierende størrelser og planløsningene er noe forskjellige hva gjelder antall soverom, dog vil samtlige boliger gå over 3 hovedplan og ha takterrasse mellom boligene samt fast biloppstillingsplass ved inngangsparti.

Boligene leveres med god standard og det er lagt vekt på gode kvaliteter. Det kan nevnes kvaliteter som 1-stavs eikeparkett av typen Meister Lindura i herdet plank med 205mm bredde i oppholdsrom med unntak av entrè og baderom. Dette vil kombineres med vegger som vil sparkles og males og herunder vil du få 4 fargevalg, slik at du kan sette ditt eget preg på din drømmebolig. Boligens oppvarming blir lagt i alle gulv i underetasje samt begge bad. I stuen får man et koselig ildsted, hvor man kan nyte mørke og kalde kvelder foran peisen.

Lekre kjøkken levert av Sigdal med fullintegrerte hvitevarer fra Miele bestående av stekeovn, oppvaskemaskin og kombiskap kjøl/frys. Videre får man Induksjonstopp med ventilasjon, installasjonssett og monoblokk. Se kjøkkentegning for hvert hus med tilhørende spesifikasjon for mere detaljer.

Baderommene leveres flislagte med 20x20 cm gulvfliser og 20x40 cm veggfliser. Flisen er i serien Modena Pro Carnaby. Baderommet leveres komplett med baderomsinnredning i hvit utførelse med speil og lys. Videre leveres det vegghengte toaletter.
Alt i alt - helt nye boliger med gode kvaliteter, nydelige utsikts og solforhold

Ved tilvalg så gjøres det oppmerksom på at kjøper vil bli innkalt til endringsmøte av selger, hvor kjøper og selger går igjennom boligen og man har anledning til å endre på standardleveransen. Det signeres en endringsavtale direkte med selger.

Eiendommens historie

Foldnes er et tettsted i Øygarden kommune i Vestland fylke, Norge. Bydelen ligger på den nordvestlige bredden av øya Litlesotra, like nord for Straume. Foldnes kirke ligger i denne bydelen, og den betjener folket på øya Litlesotra.

Møblering

Samtlige boliger leveres komplett med hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Miele, bestående av stekeovn, oppvaskemaskin, kombiskap kjøl/frys og induksjonstopp med ventilasjon. For øvrig leveres boligene uten møbler og øvrige hvitevarer.

På illustrasjonsbilder er det tegnet inn møbler, dette er kun gjort for å gi et inntrykk av størrelse på rommet samt som et forslag til møblering.

Oppvarming

Oppvarmingsbehovet dekkes i hovedsak gjennom elektrisk oppvarming i alle gulv i underetasje samt begge bad.

Ildsted type IId 10 med glassplate på gulv og Jøtul ventilert sort stålpipe

Balansert ventilasjon type Flexit Nordic S4. Aggregatet monteres i vaskerom med synlige ventilasjonsrør i tak.

For ordens skyld gjøres det oppmerksom på at det ikke leveres varmekilder i alle rom.

Parkering / Garasje

Parkering ved bolig ihht situasjonsplan.

Adkomst

Fra Bergen sentrum:
Kjør over Sotrabroen og følg Rv555 frem til avkjørsel på høyre hånd etter ca. 3 km. Kjør inn på Foldnesvegen og hold denne vei i ca. 2 km og ta til venstre inn på Gamle Foldnesvegen. Kjør over broen og hold til venstre. Ta så 3 avkjørsel til venstre v/ Gamle Foldnesvegen 44 og feltet ligger da på din høyre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt ved fellesvisninger.

På finn.no kan du alternativt se vedlagt kartskisse på høyre side i annonse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt / ca. 2 288 m2. Tomtearealet som er oppgitt gjelder hele prosjektet inkludert fellesarealer. Det må påregnes avvik.

Tomteareal vil være fellesareal med unntak for noe areal som blir tillagt boliger (gjelder markterrasser).

Tilliggende fasiliteter

SKOLER
Foldnes skule (1-7 kl.) 2.5 km - 4 min (bil)
Danielsen barne- og ungdomsskule 4.7 km - 8 min (bil)
Fjell ungdomsskule (8-10 kl.) 5.5 km - 10 min (bil)
Sotra vidaregåande skule 5.6 km - 10 min (bil)
Olsvikåsen videregående skole 11.9 km - 16 min (bil)

OFFENTLIG TRANSPORT
Foldnes kryss 10 min (gange)
Bergen jernbanestasjon 21 min (bil)
Bergen Flesland 26 min (bil)

DAGLIGVARE
Coop Obs Sartor 6 min (bil)
Rema 1000 Sartorparken 6 min (bil)

VARER/TJENESTER
Sartor Storsenter 6 min (bil)
Apotek 1 Sotra 6 min (bil)
Sotra Vinmonopol 6 min (bil)

SPORT
Foldnes skule 5 min (bil)
Åttringjen nærmiljøanlegg - Ballbinge 5 min (bil)
Aktiv365 Straume 5 min (bil)
Sprek & Blid Straume 7 min (bil)

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Se vedlagte grunnbok for oversikt over servitutter tinglyst i Gnr. 36, bnr. 1159 i Øygarden kommune.

Det vil bli tinglyst seksjoneringsbegjæring.

Det kan bli tinglyst diverse erklæringer ifm. utbygging, naboforhold og veirett. Kjøperen kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysning av nødvendige erklæringer/bestemmelser knyttet til gjennomføringen av hele prosjektet og naboforhold.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen blir tilknyttet offentlig avløpsnett og vann via private stikkledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Adkomst til prosjektet skjer via privat vei ifølge Øygarden kommune.

Det er i vedlagte budsjett hensyntatt brøyting og eventuelt vedlikehold av felles privat vei.

Det skal i forbindelse med prosjektet etableres grøft med ny vann og -avløpsledning, fra de nye boligene og videre opp gjennom den nye veien og frem til kommunal vei.

Alle som bor langs veien skal delta andelsmessig i drift og vedlikehold av vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Dersom det kun er midlertidig brukstilatelse forplikter selger seg å fremskaffe ferdigattest senest 6 mnd etter overtagelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Kommuneplan:
390KP Kommuneplan for Fjell kommune (2015-2026) ID: 124620130020
Plantype: kommuneplanene arealdel, stadfestet 18.06.2015
Arealbruk: Boligbegyggelse, nåværende

Reguleringsplan:
385 RP Luren, Foldnes (36-10mfl) ID: 124620140003
Plantype: Detaljregulering , endelig vedtatt
Stadfestet 20.06.2019
Formål: Boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse

Området og nærområdet er således generelt under utvikling og fornying og det må påregnes ulike nye bygg og prosjekter i nærområdet. Herunder vil endring av utsikts- innsyns- og solforhold påregnes. Videre vil det forekomme anleggsarbeid etter ferdigstillelse av dette prosjektet. Plankart med bestemmelser for angivelse av utvikling/bebyggelse i området følger vedlagt salgsoppgaven.

Andre fellesfunksjoner i området:
Planbestemmelser for detaljregulering for Luren, gnr.36, bnr.10 mfl. Følger vedlagt salgsoppgave.

Som det fremkommer av bestemmelsene er det ulike områder og funksjoner som ikke omfattes av eiendommen gnr.36, bnr.1159, men som skal benyttes, driftes, vedlikeholdes, m.m. av bnr. 1159 sammen med diverse andre eiendommer i området som også skal bruke slike områder og funksjoner. Dette er planlagt å være kommunalteknisk anlegg f_BKT1, lekeplass f_BLK, veier f_SV2, gangveg f_SGG1-f_SGG2, f_GB badeplass, m.m.

I forbindelse med drift og vedlikehold av slike områder skal eiere av seksjoner på gnr.36, bnr.1159 delta forholdsmessig. Det vil kunne bli opprettet en velforening, et realsameie, eller lignende for drift og vedlikehold av felles funksjoner og områder. Ifølge selger skal det innenfor reguleringsområde bygges ytterligere 8 boliger, dersom disse bygges blir det da totalt 25 boliger som skal dele på vedlikehold og drift.

Beskrivelse av sameiet

Sameiet vil totalt bestå av 9 boligseksjoner.

Det er utarbeidet utkast til standard vedtekter for sameiet som følger vedlagt. Slike blir bindende for kjøperne. Utbygger forbeholder seg retten til å endre vedtekter i forbindelse med fremdrift/behov tilknyttet prosjektet. Det foreligger forslag til budsjett, dette er estimert basert på dagens prisnivå på tjenester og ut ifra forventet omfang av forbruk. Man må påregne at dette vil bli justert før innflytning og etter at sameiet har vært i drift.

Kjøperne vil etter at de fleste boligene er overtatt bli informert fra utbygger om overtagelse av sameiet. Herunder må det blant eierne velges et styre i sameiet for å ivareta sameiets rettigheter og forpliktelser. Sameiet skal ha et styre. Styret skal ha tre medlemmer, om ikke annet bestemmes i vedtektene.

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve 2 seksjoner i sameiet iht. lov om eierseksjoner, § 23.

Andre faste løpende kostnader

Avgift er ikke endelig fastsatt pr. dags dato da boligene er prosjektert og ikke ferdigstilt. Kjøperne må delta andelsmessig i felleskostnad. Felleskostnadene vil normalt bestå av bl.a. forsikring av sameiets bygninger, strøm til fellesarealene, fellesinstallasjoner, kabel tv, bredbånd og øvrige driftskostnader.

Vedlagt følger foreløpig budsjett og oversikt over felleskostnader. De endelige felleskostnadene fastsettes av sameierne i felleskap etter overtagelse.

Sameiet er ikke tilknyttet sikkerhetsordning for tap av felleskostnader. Sameierne hefter for felleskostnader etter sin sameiebrøk. Herav hefter man ikke for andre sameieres ubetalte fellesutgifter, men man kan likviditetsmessig måtte legge ut for nødvendige kostnader som sameiet pådrar seg for å opprettholde forsvarlig drift. Slike utlegg vil i så fall være sikret ved 1. prioritetspant opptil 2G i slik seksjon som tilhører den som ikke har betalt sin andel av fellesutgifter.

Se vedlagte prisliste for en oversikt over felleskostnader pr. bolig

Det vil tilkomme kommunale avgifter for hver enkelt bolig. Avgift er ikke fastsatt pr. dags dato da boligene er prosjektert og ikke ferdigstilt. For nærmere opplysninger kontakt teknisk etat i Øygarden kommune.
Kjøper må regne med en kostad på ca. kr. 19 000, - Eiendomsskatt kommer i tillegg og denne vil bero på boligens til enhver til foreliggende ligningsverdi og kommunens eiendomsskattepromille sats som er 7 promille.

Andre faste løpende kostnader
- Strøm etter forbruk
- Innbo forsikring
- Fellesutgifter - se prisliste for fellesutgifter pr. bolig
- Velforeningsavgift hvis dette tilkommer
- Kommunale avgifter og eiendomsskatt - se eget punkt for estimert størrelse

Oppgjør

Kjøper er forpliktet til å betale kjøpesummen etter følgende betalingsplan:
7 dager etter kontrakts underskrift: 10 % av kjøpesum mot stilt § 12 garanti
Før overtagelse: 90 % av kjøpesum + omkostninger

Selger plikter å stille garanti overfor kjøper i henhold til bestemmelsene i buofl. § 12.
Garanti etter buofl. § 12 skal stilles umiddelbart etter selgers aksept av kjøpers bud.
Hvis selger har tatt forbehold om enten a) åpning av byggelån, b) salg av et bestemt antall boliger eller c) igangsettingstillatelse, skal garanti stilles straks etter at forbehold er oppfylt og under enhver omstendighet innen byggearbeidene starter.

Når det gjelder oppgjøret av resterende kjøpesum er det en forutsetning at selger har stilt § 12 garanti. Beløpet vil stå på meglers klientkonto inntil overtagelse og overskjøting har funnet sted.

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. I tilfelle midlertidig brukstillatelse plikter utbygger å levere ferdigattest innen 4. mnd. etter de siste arbeidene på hus og tomt er ferdigstilt. I særlige tilfeller kan selger kreve og kjøper ikke nekte å gjennomføre overtagelse mot midlertidig brukstillatelse. Herunder f.eks. dersom utomhus ikke lar seg ferdigstille pga. tele i bakken, at kommunen krever at alle bygg er ferdige før ferdigstillelse gis, og lignende I slike tilfeller har kjøpere krav på å holde tilbake en forholdsmessig del av vederlaget til sikkerhet for at ferdigattest gis. Alternativt kan selger stille § 47 garanti til sikkerhet for dette forholdet.

Overtagelse mot midlertidig brukstillatelse medfører at man har overtatt og følgelig ikke har krav på dagmulkt etter overtagelse.

Oppgjør mellom partene foretas av Vestoppgjør AS, Nesttunvegen 104, 5221 Nesttun.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Boligene er stipulert ferdigstilt innen 1 . kvartal 2025

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført. Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Beliggenhet

kart
Logo

PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen Nybygg

Kun det beste på dine vegne

Ximena Andrea Sagenes

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

Kontakt megler

Utbygger

Annonseinformasjon

FINN-kode294771351
Sist endret08. feb. 2024 11:21
Referanse194220287

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.