Bildegalleri

Sentrumsgården, Skogn - byggetrinn 2

3.2

Kart med kartnålÅsvegen 13 B, 7620 Skogn
Prisantydning2 595 000 kr
Totalpris
4 806 500 kr
Omkostninger
16 500 kr
Fellesgjeld
2 195 000 kr
Felleskost/mnd.
13 769 kr
 • Planlegging

  Ferdig.

 • Salgsstart

  Salget er i gang.

 • Byggestart

  Bygging er ferdig.

 • Overtakelse

  Leilighetene er klare for overtakelse.

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Etasje
3
Soverom
3
Primærrom
85 m²
Bruksareal
89 m²
Energimerking
B - Rød

Les mer om bruksareal her

Visning

mandag, 08. juli
16:30 – 17:30
Våre visninger har påmelding. Dette gjør vi for å kunne yte bedre service for våre kunder. Verdifullt for boligkjøper og for oss. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt før visning, og ring oss gjerne på forhånd for spørsmål om boligen. Passer ikke angitt tidspunkt, ta kontakt så finner vi en løsning. Skulle det mot formodning ikke være påmeldte til angitt visningstidspunkt vil ikke visning bli gjennomført.
Visningspåmelding

Beskrivelse

Innhold

Åpen stue/kjøkken-løsning, bad/vaskerom, 3 soverom, gang og bod. I tillegg er det stor takoverbygd balkong på 24,5 kvm. Hver andel disponerer en sportsbod i parkeringskjelleren.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme på alle rom unntatt soverom og bod.
Hør med din bank om de tilbyr grønt lån med ekstra gode betingelser. Grønt lån kan gis om man kjøper en bolig med energikarakter A eller B, noe Sentrumsgården, Skogn innfrir.

Beliggenhet

I Sentrumsgården Skogn vil du bo midt i smørøyet. Det er kort vei til handel, spisesteder og kollektivtilbud. Coop Extra dagligvare, togstasjon og bussholdeplass ligger knappe 100 meter unna. Magneten kjøpesenter med over 70 butikker og 9 spisesteder ligger kun 10 minutter unna med bil. En gåtur på et par hundre meter bringer deg til vakre Holåsen, et flott frilufts- og rekreasjonsområde med et godt utviklet stinett, bålplass, benker og utsiktspunkt. Kort avstand til barnehage, barne- og ungdomsskole, ulike idrettsanlegg med bl.a. kunstgressbane, BMX-bane og Skognhallen.

Alle boenhetene har tilgang til felles leke- og uteoppholdsareal,
skjermet mot støy og trafikk og med gode solforhold.

Parkeringsforhold

En oppstillingsplass i parkeringskjeller. I tillegg vil det bli utvendige gjesteparkeringsplasser i borettslaget.

Ferdigattest

Utbygger plikter å fremskaffe ferdigattest når eiendommen er ferdigstilt.

Beskrivelse (type bolig)

Andelsleilighet

Bygningsinformasjon / byggemåte

Se selgers leveranse-/byggbeskrivelse.
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:
- De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.
- Utført arbeid skal tilfredsstille avtalte toleranseklasser i henhold til kontrakt. Om ikke toleransekrav er avtalt i kontrakt vil krav til avvik være i henhold til normalkrav i standarden, jfr. Norsk Standard NS 3420-1:2008

Det gjøres oppmerksom på at iht. teknisk forskrift, så er det ikke krav om at alle vinduer leveres med åpningsmulighet.

Hvitevarer / tilbehør

Hvitevarene og brunevarer medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremgår av salgsoppgaven.

Fellesgjeld og lånebetingelser

Andel fellesgjeld
Gjeld kr 2 195 000,-

Forkjøpsrett
Andelseier(e) kan kun eie en andel. Andelseier må selv bebo leiligheten. Kun fysiske personer kan eie andel. Stat, kommune, fylkeskommune m.fl. kan likevel eie andel
eller andeler opp til 10% av andelene i borettslaget, der det er fem eller flere andeler. Det kan være fastsatt i vedtektene at stat, kommune, fylkeskommune, boligbyggelag, institusjon eller sammenslutning med samfunnsnyttig formål og
dessuten arbeidsgiver som skal leie ut boligen til sine ansatte, kan eie opp til 20% av andelene i tillegg. Kjøper av andelen må godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Kjøper bærer selv risikoen for at godkjenning blir gitt og må videreselge boligen for egen regning og risiko dersom styret ikke godkjenner kjøper som ny andelseier.
Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, så er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres i den forbindelse oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Formuesverdi fastsettes av skatteetaten etter ferdigstillelse.

Beliggenhet

kart
Logo

EiendomsMegler 1 Levanger

Vi loser deg trygt gjennom hele boligsalget

Annonseinformasjon

FINN-kode280258740
Sist endret17. juni 2024 08:56
ReferanseR-512210034

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.