Bildegalleri

GLASSVERKET, Tårnet - der by møter fjord

GLASSVERKET - B-0504

Kart med kartnålSvelvikveien 71, Glassverket - Åskollen, 3038 Drammen
Prisantydningnull kr
Totalpris
5 813 930 kr

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Primærrom
72 m²
Bruksareal
84 m²
Energimerking
C - Mørkegrønn

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Beliggenhet

Omgitt av fjorden...

Det jobbes nå for fullt med å klargjøre for byggingen av Tårnet på Glassverket. Med sine 46 leiligheter fordelt på 15 etasjer, er Tårnet det første av mange salgstrinn som vil bli et helt nytt nabolag ved Drammensfjorden. Det er også det klart høyeste bygget, og toppleilighetene her får dermed den aller mest spektakulære utsikten. Den fremtidige fjordpromenaden vil strekke seg forbi hele det nye boligområdet. Her kan du velge og vrake i ulike planløsninger, standard og utforming. Alle boligene har minimum 2 balkonger og vakker fjordutsikt. Se nettsiden: www.glassverketbolig.no

Om du ennå ikke har besøkt tomten på Glassverket, anbefaler vi absolutt at dere tar turen. Se deg omkring, kjenn på beliggenheten, og forestill deg hvordan det kan bli å flytte inn i en splitter ny og moderne leilighet akkurat her.

Den nye bydelen Glassverkets plassering - ytterst på Nøstodden - gir en opplevelse av å være omgitt av Drammensfjorden. Samtidig befinner du deg bare en kort sykkeltur fra det pulserende livet i byen. Glassverket er nye boliger der by møter fjord - en sjelden mulighet i Drammen.

Glassverket, hvor Tårnet er første byggetrinn, er Union Eiendomsutviklings andre store byutviklingsprosjekt i Drammen - fra år 2000 og fram til i dag har de blant annet stått for totalforvandlingen av Union Brygge (600 boliger) og salgssuksessen Svanegangen i Bragernes sentrum (132 boliger). Tårnet blir et landemerke som kan ses på lang avstand - kommer du inn fjorden skjønner du at du er kommet til byen - her møter byen fjorden. Mellom boligbyggene og fjorden blir det en fjordpromenade som er åpen for alle. På forsiden av byggene blr det et stort friområde med blant annet ballbaner og lekeareal og på et sentralt sted på området planlegges et serveringssted.

Den åpne og luftige beliggenheten gir lang sikt både nordover - inn i Lierdalen - og ut i det store fjordrommet i sørøst, omrammet av lave, grønne åser. Høres dette ut som et fint sted å bo? Omgivelsene gir deg følelsen av landlig beliggenhet og ro, samtidig som du befinner deg i behagelig sykkelavstand til Strømsø torg. Planen er at fremtidens fjordpromenade skal strekke seg hele veien herfra og inn til sentrum.

Flott idrettshall / idrettsanlegg samt barneskole på Åskollen ligger i gangavstand unna (1 km.) Gangavstand også til Klausen Bakeri i Havnegata 91 på Tangen (1 km) og de har nå utvidet sin åpningstid fra kl. 07.00. Kiwi er i full gang med å etablere ny butikk i Havnegata 10 (1,9 km).

Kort vei til byen
På Glassverket bor du fredfullt og idyllisk - nærmest landlig - men har likevel enkel tilgang til det urbane bylivet i Drammen. Shopping, kino, teater og restauranter er kun en kort sykkeltur unna. For ikke å glemme Union Brygge med Papirbredden, en moderne og pulserende miks av kultur, kunnskap, bibliotek, kaféliv og mangfoldig næring. Kort er også veien til Drammen stasjon, med rundt ti minutter mellom hver avgang til Oslo. Søker du lenger ut i verden går Flytoget til Gardermoen hvert 20. minutt.

Naturlig møtepunkt
I dag bor det rundt 7.000 mennesker i bydelen Tangen/Åskollen. I årene som kommer vil området gradvis smelte sammen med resten av byen, med Glassverket som et naturlig og levende møtepunkt. Ikke bare for de mange som vil flytte hit, men også for alle som allerede bor i området.

I bydelen Åskollen finner du blant annet skole, barnehage, idrettsanlegg og dagligvarehandel. I området rundt Glassverket fins også båthavner, seilforening og fine badeplasser. Utgangspunktet er også ypperlig for en lokal skogs- eller topptur til Nordbykollen, som byr på fantastisk utsikt over Drammen og fjorden.

Torg, brygger og parker

Glassverket blir et sted hvor man kan leve - ikke bare bo. Et bymessig nabolag hvor urbane kvaliteter og rekreasjonsmuligheter inviterer til varierte aktiviteter og skaper naturlige møteplasser for mennesker.

Fjordpromenaden
De 500 boligene får en utforming og arkitektur som underbygger Glassverket som et offentlig tilgjengelig område. Passasjer og brudd i fasadene gir allmennheten naturlige forbindelser til fjordpromenaden, hvor brygger, nedtrappinger og badeplasser inviterer til kontakt med vannet.

Sentralt på tomten - foran de historiske byggene som bevares - legges det til rette for næringslokaler som dekker daglige behov. Matbutikk? Kafé? Lege? Rundt et nettverk av torg og plasser vil det kunne etableres varierte sentrumsfunksjoner på bakkeplan.

Vakre uteområder
Et bærende element i den helhetlige planen for Glassverket er store, attraktive og sammenhengende utearealer i tilknytning til fjorden, med en variasjon av bruksområder for alle aldersgrupper. Gode gangforbindelser vil knytte områdene naturlig sammen.

Uteområdene vil inneholde blant annet ballfelt, lekeplasser og oppholdssoner. Trær, planter og vegetasjon vil fungere som romdannende elementer som deler de store, grønne flatene i mindre områder. Mot fjorden vil det blant annet bli anlagt kajakkbrygger og områder for bading.

Bilfritt
På den delen av tomten som grenser opp mot Svelvikveien vil det anlegges en grønn landskapsreparasjon der det i dag er loddrette skjæringer og bratte skrenter. Her vil det etableres parkering for hele Glassverket under bakken, med nedkjøring i begge ender av området. Slik unngår man kjøring inne på området, og sørger for å gjøre Glassverket bilfritt.

Tårnet - en spektakulær start

Vi vet at det aller første leilighetsbygget på Glassverket vil bli lagt merke til. Med 46 leiligheter fordelt på 15 etasjer blir Tårnet et nytt og spektakulært landemerke i Drammen.

Et fyrtårn i landskapet ...
Plasseringen ytterst på odden gjør Tårnet til den naturlige begynnelsen på rekken med moderne bygg som skal forme nye Glassverket. På avstand vil dette fyrtårnet i landskapet tydelig markere at byen strekker seg utover fra sentrum. På første plan vil bygget romme flere attraktive fellesfasiliteter, som kajakkutleie, trimrom, lounge og hobbyrom/sykkelverksted.

Minst to balkonger
De 46 boligene i Tårnet vil variere fra 57 til 162 kvadratmeter i størrelse, med alt fra effektive 2-roms til svært romslige 4-roms leiligheter. En unik kvalitet i prosjektet er at samtlige leiligheter vil inneholde minst to balkonger, hvorav minst én balkong i hver leilighet vil være glasset inn. Tårnet vil være utstyrt med to heiser som tar deg opp til leiligheten.

Valgfri fargepalett
For å skape en komplett bo-opplevelse som står i stil til de vakre omgivelsene, vil leilighetene i Tårnet være av gjennomgående god kvalitet. Dette gjenspeiles i både planløsninger og materialvalg. Kjøpere vil vederlagsfritt kunne velge mellom tre ulike fargepaletter.

Dette får du med på kjøpet

Når du flytter inn i Tårnet på Glassverket får du treningsrom, sykkelverksted og selskapslokale med på kjøpet. Det er luksus, det!

"Vi i Union Eiendomsutvikling mottok overveldende respons da vi sendte ut en spørreundersøkelse til alle som hadde meldt interesse for vårt store byutviklingsprosjekt på Glassverket. Mange av svarene ga oss konkrete råd og innspill som har bidratt til å forme prosjektet. Den første av de 15 etasjene i Tårnet vil derfor inneholde attraktive og etterspurte fellesfasiliteter, til glede for beboerne".

ENKLERE HVERDAG
I første etasje vil det bli etablert et flott treningsrom, et romslig hobbyrom/sykkelverksted, samt en stor lounge som vil være tilgjengelig som både møterom og selskapslokale. Vi jobber også med å etablere et kajakk-tilbud. I tillegg til å nyte livet i ny leilighet, vil du altså kunne ta heisen ned til fantastiske fasiliteter som gjør hverdagen i ditt nye hjem både rikere og enklere. En morgenøkt på tredemølla eller spinningsykkelen? En kaffekopp med nye aviser eller hyggelig naboprat i loungen?

SOSIALE SONER
Det store hobbyrommet vil ikke bare tilrettelegge for aktiviteter som sykkelreparasjon eller prepping av ski. Dette vil også kunne bli en sosial sone hvor det er mulig å pusle med egne eller felles praktiske prosjekter. Til sammen vil fellesfasilitetene i Tårnet utgjøre soner som gjør hvert enkelt hjem større, samtidig som de gir muligheter til å møte naboer og være sosial - når man selv måtte ønske det.

Adkomst

Klikk på kartløsning som er vist i boligens finn-annonse, for en detaljert reiserute fra din startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen. Det vil bli skiltet med "visningsskilt" ved annonsert fellesvisning.

Type, eierform og byggeår

Byggetrinn 1 omfatter 100 leiligheter hvorav Tårnet med 46 selveierboliger selges i første salgstrinn.

Estimert byggestart: 4. kvartal 2023.
Estimert overtagelse: 4. kvartal 2025.

Byggestart avhenger av tilstrekkelig salg.

Tilsammen skal det legges ut ca. 500 boliger for salg på Glassverket og disse vil bli fordelt over forskjellige byggetrinn.

Areal

Primærrom: 72,50 kvm, Bruksareal: 84,50 kvm

De oppgitte arealer er hentet fra plantegninger / arkitekt. I BRA som er oppgitt er det inkludert den innglassede balkongen.

Plantegningene i finn annonsen eller prospektet er ikke målbare.

Antall rom

Soverom: 2

Byggemåte

Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong og stål. Fasadene bygges opp som isolerte stendervegger og kles utvendig med plater/bekledningstegl/tegl/treverk etter arkitektens anvisning. Innvendige vegger, ikke bærende vegger, utføres i stenderverk kledd med gipsplater. Fellestrapper bygges i betong og/eller stål. Materialbruk og farger skal avstemmes slik at utbyggingen danner et harmonisk hele, men med variasjon. Der det er synlige stålsøyler i bæringen vil disse leveres korrosjonsbeskyttet og med malte overflater.

Innhold

Se plantegning på de ulike leilighetene.

Sportsbod kommer i tillegg
Sportsbod for leiligheter vil i første omgang være plassert i et eksisterende lagerbygg på området. Det medfølger en sportsbod pr leilighet hhv. 2,5 m2 om boligen er under 50 m2, og 5 m2 for boliger større enn 50 m2. Bodvegger utføres i prefabrikkerte stålelementer. Bodfront utføres tett, skillevegger leveres i netting.

Standard

Kvalitetskjøkken
Boligene får innholdsrike, moderne kjøkkeninnredninger fra kvalitetsleverandør som Sigdal, HTH eller tilsvarende. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer som inkluderer oppvaskmaskin, kjøleskap og stekeovn. Platetopp leveres med integrert benkeventilator der dette er angitt på tegning.

Bad leveres med fliser på 30x60 xm på både gulv og vegger.

Leilighetene vil få vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken og entré/gang.

Det blir generelt ca. 2,6 m takhøyde

I nedforet himling i entrè og bad monteres det LED downlights.

Balkonger med gulv i royal-impregnert furu. Gulv på balkongdekkene vil ha tilnærmet samme høyde som innvendig gulv. Det leveres rekkverk i glass og aluminium.

GULV
I stue, kjøkken, entre/gang, bod og soverom legges det hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett. Gulvlister leveres som parkettlist i tilnærmet samme farge. I bad leveres komplett med fliser, format 30x60 mm.

VEGGER
Malte flater. Det tilbys vederlagsfritt 3 ulike fargepaletter. I bad leveres komplett med fliser, format 30x60 mm.

Boligene oppføres iht. bestemmelsene i TEK17.

Tilvalg
Det vil, i en tidsbegrenset periode, være anledning til å gjøre tilvalg til boligene. Selger og entreprenør vil utarbeide en nettbasert tilvalgsoversikt i god tid før innredningsarbeidene starter. Garderobeskap og solavskjerming er blant kvalitetene som kan leveres som tilvalg.

Oppvarming

Vannbåren varme
Generelt vil leilighetene få en takhøyde på 2,6 meter. Det blir 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv i stue, kjøkken, entré/gang og soverom. Leilighetene vil få vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken og entré/gang, mens det leveres elektrisk panelovn på soverom og varmekabler på bad.

Parkering

Alle leiligheter med tre rom eller mer vil ha en rett til å skaffe seg en P-plass når P-huset står ferdig.

Det er flere bussholdeplasser langs eiendommen og det jobbes med å få etablert en elektrisk ferge som skal gå til sentrum og Brakerøya. De fleste ønsker nok imidlertid fortsatt å benytte seg av egen bil.

Det pågår prosjektering av et stort P-hus som skal ligge langs Svelvik-veien på samme nivå som uteområdene. Dermed går man ut av P-huset og inn i parken og spaserer i frisk luft noen meter bort til egen inngang. Innkjøringen til P-huset vil være i nedkjøringen mot vest og store deler av bygningskroppen blir nærmest "usynlig" og skal dekkes av gress og beplanting.

I dialogen med kommunen er det ennå noe uklart når byggingen av P-huset kan starte. Derfor er det ennå usikkert om det ved innflytting kan tilbys faste P-plasser for de som ønsker det. I så fall blir det etablert gratis markparkering øst for byggetrinn 1 i en mellomperiode. Det vil her bli etablert lademuligheter. Alle leiligheter med tre rom eller mer vil ha en rett til å skaffe seg en P-plass når P-huset står ferdig. Disse leilighetene vil ha rett til å kjøpe 1-en plass eller leie 1-en plass i P-huset. Pris for leie er kr 1 690,-. pr. mnd.

Arkitektens tanker

ET GODT BOMILJØ
FOR ALLE LIVSFASER

«Tårnet» vil være startskuddet for et nytt og spennende boligstrøk på Tangen i Drammen. Utbyggingen av området skal strekke seg over en 10-års periode og det 15 etasjer høye bygget vil være med på å definere den fremtidige utviklingen og områdets identitet. Bygget har en utmerket plassering, omsluttet av fjord, sol og lange siktlinjer. Mot Drammensfjorden vil det bli en hyggelig fjordpromenade, og på vestsiden skal det opparbeides et maritimt utomhusanlegg, solrikt, skjermet for vind og fritt for biltrafikk. Dette blir en oase for barnefamilier, mennesker som er glad i sjøliv og padling, og folk som trives med fjordutsikt i all slags vær.

A-lab har videreutviklet suksesskriteriene fra plangrepet og fokusert på å skape et varig og godt bomiljø for alle livsfaser. Resultatet er et sted med egen identitet, gode dagslys- og utsiktsforhold og variasjon i leilighetstyper. Fjordpromenaden gjør vannkanten tilgjengelig for hele nærområdet. Tårnbygget er et «punktbygg» på 15 etasjer. I første etasje vil det etableres et trivelig inngangsparti for boligene, i tilknytning til ulike lokaler for felles bruk. Her vil det komme trimrom, selskapslokaler og hobbyrom for kajakk og sykkel. Byggets korsformede fotavtrykk sørger for lune, skjermede balkonger og redusert innsyn mellom leilighetene. Grepet bidrar samtidig til å minske volumfølelsen av tårnet. Planløsningene i L-form sikrer flere meter yttervegg pr leilighet, noe som gir gode planløsninger med masse lys og utsyn. Alle leilighetene får store vindusfelt og alle har utsikt til fjorden. Leilighetene varierer i størrelse og planløsning og er organisert slik at alle blir «hjørneleiligheter» med lys og sikt fra flere sider. Alle leilighetene får minst to balkonger, hvor den største ligger orientert mot de beste solforholdene. Minst én av balkongene er innglasset, slik at uterommet også kan benyttes på kalde og vindfulle dager.

Toppetasjen skiller seg ut med skrå takoppløft med kjempestore vindusfelt, dette gir bygget et tydelig særpreg, og ekstra gode lysforhold inne. Byggets høyde, sammen med nærheten til fjorden, gjør det ønskelig med en robust og vedlikeholdsfri fasade. Valget falt da på bekledningstegl i en varm, brent, rødbrun tone. Dette er et bærekraftig materialalternativ da det er solid, varig og egner seg godt til ombruk. Bekledningsteglen skaper en variert overflate med relieff. Materialet er like fint i gråvær som i solskinn. Balkongene kles i metallplater med farge (tilnærmet) lik bekledningsteglen, rekkverkene er innspente glassfelt med en diskré u-profil i toppen.

Vårt hovedfokus har vært å skape gode planløsninger med fleksible møbleringsmuligheter og rom som skal være gode å bo i. Nærhet til fjorden, kort avstand til Drammen sentrum og en skjermet felles hage bidrar til gode rammer for et attraktivt bomiljø. Samlet mener vi dette gir et strålende utgangspunkt for videre utvikling av Glassverket, og vi gleder oss til å se Tårnet ta form!

A-lab AS
v/Kirsti Øygarden, Erik Olav Marstein,
Alberto Aragón & Line Janicke Musæus

Utbygger har gjort det før...

Glassverket er Union Eiendomsutviklings andre store byutviklingsprosjekt i Drammen. Fra år 2000 og frem til i dag har vi stått bak en total forvandling av Union Brygge, fra en grå og sliten bydel til et sentrum for undervisning, bolig, næring og kultur. Nå skal vi gjenskape suksessen langs Drammensfjorden, på tomta hvor Drammens Glassverk produserte alt fra Norgesglass til vindusglass i løpet av sin 116 år lange industrihistorie. I flotte omgivelser med 600 meter strandlinje skal vi bygge 500 boliger over en periode på ti år.

Glassverket vil utvikles til et levende nabolag og en attraktiv destinasjon, fylt med gode bokvaliteter, solfylte grøntområder og en offentlig fjord promenade med direkte tilgang til vannet. Området vil åpnes opp for allmennheten og gi nytt liv til bydelen. Første salgstrinn består av 46 leiligheter i det spektakulære «Tårnet».

Entreprenør
Vedal Entreprenør.
Vedals visjon er å være best i Norge på utvikling, planlegging og gjennomføring av eiendoms- og byggeprosjekter. Våre prosjekter er av høy kvalitet som skal lønne seg for alle. Dette gjenspeiles i hele virksomheten, hvilke prosjekter vi jobber med og hvordan vi ønsker å fremstå.

For referanseprosjekter se: vedal.no
Siste prosjekt i Drammen er Svanegangen.

Tilliggende fasiliteter

"På Glassverket er det fjorden som rammer inn hver eneste nye dag - enten solen speiler seg i blikkstille vann, bølgene skvulper taktfast mot land eller snøfnuggene legger seg silkemykt på isen".

Et bærende element i den helhetlige planen for Glassverket er store, attraktive og sammenhengende utearealer i til knytning til fjorden, med en variasjon av bruksområder for alle aldersgrupper. Gode gangforbindelser vil knytte områdene naturlig sammen. Uteområdene vil inneholde blant annet
ballfelt, lekeplasser og oppholdssoner. Trær, planter og vegetasjon vil fungere som romdannende elementer som deler de store, grønne flatene i mindre områder. Mot fjorden vil det blant annet bli anlagt kajakkbrygger og områder for bading. På den delen av tomten som grenser opp mot Svelvikveien vil det anlegges en grønn landskapsreparasjon der det i dag er loddrette skjæringer og bratte skrenter. Her vil det etableres parkering for hele Glassverket under bakken, med nedkjøring i begge ender av området. Slik unngår man kjøring inne på området, og sørger for å gjøre Glassverket nærmest bilfritt.

Regulerings og arealplaner

Rammetillatelse er gitt.

Pris

5 790 000,-

Når byggestart er bekrefet skal det betales 10 % av kjøpesummen. Resterende beløp innen overtagelse.

Alle beløp vedr eventuelle endringer og tillegg skal også være innbetalt innen overtagelse.

Takst / tilstandsrapport

Verditakst: kr. ,-
Lånetakst: kr. ,-
Takstmann:
Takstdato:

Eiendommens utgifter / Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter (vann og avløp): ,-/år.
Det blir installert vannmåler for varmt- og kaldt vann. Avgiftene vil variere etter forbruk i boligen.

Det må påregnes kostnader til blant annet: Strøm/nettleie og innboforsikring. Kostnader vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, kanalvalg etc.

Forbehold

Selger kan i byggeprosessen finne det nødvendig å foreta mindre vesentlige justeringer og tilpasninger i forhold til det utleverte salgsmaterialet uten at dette må rapporteres til kjøper såfremt tilpasningen ikke påvirker den generelle standard eller planløsning.

At det oppnås offentlige tillatelser (IG) som er i h.h.t. byggesøkte tegninger og prosjektets utforming.

At eiendommen lar seg seksjonere slik prospektet beskriver.

At stiplede innredninger og møbleringsdetaljer ikke er en del av leveransen fra selger. Ved avvik mellom tegninger og beskrivelsen gjelder alltid beskrivelsen.

At selger har tilfredsstillende forhåndssalg (minimum 50% av den totale salgssummen) og at utbygger oppnår akseptabel finansiering.

At det inntreffer forhold som medfører at selger ikke finner det forsvarlig å igangsette prosjektet. Slike forhold kan være vesentlig økning i bygge - og entreprisekostnader eller uforutsette offentlige krav.

At selgers styrende organer godkjenner og beslutter byggestart.

Budgiver/kjøper er inneforstått med og aksepterer at han / hun er bundet av kjøpetilbudet / kontrakten til denne dato.
Dersom budgiver/kjøper ikke innen kl 1600 den 31.12.2023 har mottatt bekreftelse fra selger eller megler på inngangsetting av bygging av leilighetene, med estimert/anslått overtagelsesdato, står partene fritt til å annullere budet.

Dersom annullering av avtalen finner sted, står kjøper / budgiver og Glassverket AS, fritt uten noen form for forpliktelser overfor hverandre, og uten anledning til å gjøre gjeldende krav mot hverandre av noen art i sakens anledning.

Budgiver / kjøper skal ved annullering av avtalen, ha tilbakebetalt evt. innbetalinger med tillegg av opptjente renter på meglers klientkonto.

Alle opplysninger i denne finn teksten er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endring av boligens areal eller liknende.

Selger forbeholder seg retten til å organisere fordeling av boder og garasjeplasser på den måten som anses mest hensiktsmessig.

Utomhusplanen i prospektet er av en slik karakter at det ikke kan anses som et kart, men en illustrasjonsskisse fra landskapsarkitekt. Utomhusplanen er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse. Utomhus blir ferdigstilt til egnet årstid. Dette kan innebære at deler av utomhusanlegget ikke er ferdigstilt ved overtagelse.

Selger står fritt til å endre leilighetsnummer i prosjekteringsprosessen og det tas forbehold om eventuell endring av antall eierseksjoner i bygningene og prosjektet som helhet.

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere. Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Prospekt, tegninger, bilder og 3D visualisering og perspektiv som er benyttet i markedsføringen, er kun av illustrativ karakter og definerer ikke størrelse eller det endelige resultat. Det er kun ment som rettledende illustrasjoner og er ikke målbare.
Enkelte illustrasjoner kan vise forhold som ikke samsvarer med leveranse som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer som for eksempel: fargedetaljer, materialvalg, fellesarealer, blomsterkasser og beplantning.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra foreliggende tegninger framlagt av selger/arkitekt.

Endring av leveranse ihht. kjøpekontrakt dersom det fremgår behov for endringer i prosjekteringsfasen. Det må påberegnes innkassing av teknisk installasjon/nedforing av himling samt installasjon av inspeksjonsluker til innvendig sjakt.

Sammendrag av selgers egenerklæring

Selgers egenerklæringsskjema ligger vedlagt. Budgiver forplikter seg til å sette seg inn i dokumentet før bud inngis

Garantier fra selger

Ved kontraktens underskrift utsteder selgeren en garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon til kjøper for rett oppfyllelse av avtalen, jfr. bufl. §12.
Garantien skal være på 3% av kjøpesummen frem til overtagelse. Fra overtagelse og frem til 5 år etter overtagelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5 % av vederlaget.
Garantien stilles for seksjonen med fellesarealer til megler.
Selger kan evt. stille sikkerhet i medhold av Bustadoppføringslovas § 47, om pengene ønskes disponert.

Selges ihht bestemmelsene i bustadoppføringslova

Eiendommen selges ihht reglene i Bustadoppføringslova.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra foreliggende tegninger fremlagt av selger. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

1-års befaring

Selger varsler om 1-års befaring, jfr. bustadoppføringslova § 16.

Oppgjør

VIKTIG! Fullt og endelig oppgjør (kjøpesum inkludert omkostninger)skal være innbetalt meglers klientkonto før overtakelsen finner sted.

Budgivning

Det er budgivers ansvar å ha satt seg godt inn i informasjonen i salgsoppgaven og dens vedlegg innen første bud avgis. Alle budgivere vil få innsyn i hele budrunden med tilhørende forutsetninger. Første budet må inngis skriftlig med Bank-ID via elektronisk budgivning eller ved å fylle ut siste side i salgsoppgaven. (budskjema kan lastes ned fra nettsalgsoppgaven). Budforhøyelser må komme skriftlig eller elektronisk signert.

Salgsform

Leilighetene selges til fast pris, men hvis det er flere interessenter til samme leilighet i salgsmøtet, blir det budgivning.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode273016816
Sist endret07. nov. 2023 09:25
Referanse2220330

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.