Bildegalleri

Smijernet BRL - HUS A

Andelsleilighet: Raubekkgata 13

Kart med kartnålKvitbekkgata 64 - 66 - Hus A, 2316 Hamar
Prisantydning1 894 000 kr
Totalpris
4 434 140 kr
Omkostninger
14 140 kr
Fellesgjeld
2 526 000 kr
Felleskost/mnd.
15 780 kr
 • Planlegging

  Prosjektet er lansert.

 • Salgsstart

  Salgsstart gjennomført.

 • Byggestart

  Byggestart vedtatt

 • Overtakelse

  1. kvartal 2025.

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Etasje
1
Soverom
2
Rom
3
Internt bruksareal
70 m² (BRA-i)
Bruksareal
75 m²
Eksternt bruksareal
5 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
17 m² (TBA)

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Prisinformasjon

Ordinærpris
Totalpris: 4 434 268,-
Innskudd: 1 894 000,-
Fellesgjeld: 2 526 000,-
Omkostninger: 14 268,-
Fellesutgifter år 1-5: 15 780,-
Fellesutgifter etter år 6: 17 790,-

OBOS Deleie
Totalpris: 2 217 518,-
Innskudd: 947 000,-
Fellesgjeld: 1 263 000,-
Omkostninger: 7 518,-
Leie per måned: 7 800,-
Fellesutgifter år 1-5: 7 890,-
Fellesutgifter etter år 6: 8 895,-

OBOS Bostart
Totalpris: 3 992 268,-
Innskudd: 1 452 000,-
Fellesgjeld: 2 526 000,-
Omkostninger: 14 268,-
Fellesutgifter år 1-5: 15 780,-
Fellesutgifter etter år 6: 17 790,-

Adresse

Stålverket torg, lnr A1003 - Mulighet for bostart/deleie
2316
Hamar

Trenger du en snarvei inn i boligmarkedet?

OBOS tilbyr OBOS Deleie, OBOS Bostart og OBOS Boligbytte i flere prosjekter. Med Deleie kan du kjøpe halve boligen, eller mer, og bo i hele. Med Bostart kan du kjøpe en helt ny bolig til en lavere pris enn markedspris - mot at OBOS får retten til å kjøpe den tilbake. Med Boligbytte kan du kjøpe ny bolig av oss, mot at OBOS kjøper din gamle til markedspris. Les mer om kjøpsalternativene på våre nettsider, eller kontakt prosjektselger for informasjon om dette konkrete prosjektet.

Om prosjektet

Stålverket Torg er summen av mange kvaliteter. Et nytt og moderne boligprosjekt i et rolig og naturskjønt område. Her er det kort vei fra morgenbad til frokost på terrassen. Du har turmuligheter rett utenfor døra, både sommer og vinter. Byen er rett i nærheten og kjøpesenter, idrettsarena, skole og barnehage bare noen steinkast unna.

Når du flytter til Stålverket Torg, får du alle fordelene ved en ny bolig, samtidig som du beholder mange av kvalitetene fra din gamle. Her bor du sosialt og lettvint, samtidig som du har et stort felles grøntområde med parsellhager, nyttevekster og frukttrær til disposisjon. Du kan la dine grønne fingre utfolde seg, uten å ha ansvar for en hel hage.

Planen er at rundt 200 nye boliger skal bli en del av Stålverket Torg. Vi kommer til å bygge to- til fireromsleiligheter i ulike størrelser. Slik håper vi å legge til rette for en god blanding av mennesker i forskjellige livsfaser.

Hus A er tredje salgstrinn i prosjektet. Her blir det totalt 34 leiligheter av høy kvalitet med sportsbod, heis, mulighet for parkering, gode kjøkken- og baderomsløsninger og vannbåren gulvvarme. Byggestart av bygg C og B er vedtatt og igang.

Om området

Et av Hamars flotteste områder!

Martodden har en fantastisk rik historie og har rommet både vellykkede og mislykkede industrieventyr. Men slik stedet fremstår i dag, fredelig og tilgjengelig ved pilegrimsleden til Nidaros og verdens eldste jernbane- museum, er Martodden først og fremst et av de flotteste områdene du kan bosette deg i Hamar. Området innbyr til aktiviteter og opplevelser året rundt, og er et attraktivt sted som er i stor utvikling.

Slik blir boligene

Bærekraft og miljø står sentralt i både bygge- prosessen og tilrettelegging av omgivelsene. Vår ambisjon er at leilighetene på Stålverket Torg skal bli BREEAM-NOR-sertifisert. Dette er en verdensledende miljøsertifisering av bygninger, som stiller strenge krav til oss som utbygger og gir deg et hjem der vi har tatt hensyn til miljøet og levert på ulike krav i alle faser av byggingen.

Boligene i stålverket torg er fordelt i tilsammen åtte boligblokker der de fleste er gjennomgående. Det er planlagt seks langblokker og to punkthus. Alle byggene får tilgang til garasjekjeller via heis og trapp. Fine balkonger, store vindusflater, vannbåren gulvvarme og moderne standard.

Fellesarealer

Utendørs legger vi til rette for en grønn og aktiv tilværelse med nyttevekster, frukttrær, bærbusker og parsellhager, slik at de som ønsker kan dyrke sin egen lille kjøkkenhage. Uteområdet blir utformet slik at både barnevogner og rullestoler skal kunne ta seg enkelt fram. Sykkelboder og sykkelparkeringer er lagt i nærheten av innganger.

Stålverket Torg får innholdsrike fellesarealer med skøytebane, plen, petanque-bane, terrengformer med lekeelementer og -utstyr, samt benker bord og en rekke hyggelige sitteplasser fordelt jevnt over hele arealet. Det er også planlagt et felleshus med pergola og platting - dette blir et flott samlingssted i hele utesesongen.

Parkering

Det bygges underjordisk garasjeanlegg med tilsammen ca. 67 plasser. Parkeringsplassene er fordelt mellom andelseierne i borettslaget i henhold til prislisten. I tillegg vil det være flere gjesteparkeringsplasser over bakken som benyttes felles i borettslaget.

Kvalitet, standard og tilvalg

Kjøkken:
Kjøkkenløsningene på Stålverket Torg er stilrene og sosiale med muligheter for å påvirke utrykket selv. Innredningen kan leveres i flere farger til samme pris og får demping i både skuffer og skap. Høye overskap gir deg ekstra god plass til oppbevaring. Foring opp til tak gir et stilrent uttrykk og sørger for at støv og rot ikke samler seg på toppen av kjøkkenskapene dine. Glatte overflater med integrerte løsninger ser ryddig ut og forenkler renholdet. Benkeplatene får rett forkant og nedfelt vaskekum. Over kjøkkenbenken kommer hvite matte fliser. De integrerte hvitevarene inkluderer induksjonsplatetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys.

Baderom:
Badene på Stålverket Torg blir lyse og lune. Med lyse overflater, dimbar belysning og vannbåren gulvvarme blir badene både et godt sted å starte dagen og et hyggelig sted å runde den av. De stilrene badene leveres med hvite veggfliser, mens gulvet leveres med fliser i mørk grå farge. I dusjnisjen benyttes samme gulvflis, men i en mindre størrelse. Dusjene får hjørnesluk med rist. Den enkle hvite skapinnredningen har to skuffer og alle bad der størrelsen tillater det får et høyskap på vegg for ekstra oppbevaring. Speilet får integrert LED-lys, toalettet er vegghengt og kantløst med to-trinns vannspyling. Dusjveggene blir i hovedsak i glass og slår innover. Badene leveres med ferdig opplegg for vaskemaskin. Flere av leilighetene i bygget blir også levert med gjestebad.

Overflater, innredninger og balkonger:
Leilighetene leveres med glatte overflater på vegg og i tak og en fin 3-stavs eikeparkett på gulv. Badene leveres med 300x300 mm fliser på gulv samt 50mmx50mm i dusjsone, samt 300x600mm fliser på vegg.På soverommene leveres det 1-meter skap pr sengeplass med innredning. Balkongene er overbygde og leveres med trykkimpregnert tremmegulv og rekkverk i stål.

Tilvalg:
Har du lyst til å sette ditt eget preg på leiligheten? Det er ikke noe å si på standarden i Stålverket Torg, men brenner du inne med noen egne interiørideer, eller kanskje du ser for deg et annet type kjøkken? I god tid før innredningsarbeidene begynner, vil du få tilgang til en tilvalgsmeny der du kan se priser og tidsfrister for når de forskjellige beslutningene rundt tilvalg må tas. Du blir også invitert til et tilvalgsmøte der du får oversikt over de mulighetene du har.

Oppvarming

Boligene får vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom. Varme leveres av Eidsiva bioenergi og man betaler fjernvarme à konto hver måned som avregnes 1. gang pr. år etter eget forbruk.

Energimerking

Det blir utstedt energiattest for den enkelte leilighet. Boligens varmetap og energibehov er dimensjonert iht. teknisk forskrift av 2017, TEK 17. Energimerkingen er beregnet til å ligge i kategori B til C. Det tas forbehold for at avvik kan forekomme spesielt i leiligheter med mye vindusflate.

Innflytting

1 kvartal 2025, avhengig av salgstakt.

Matrikkelinformasjon

Gnr. 1, bnr. 1762 i Hamar kommune

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode271365614
Sist endret02. juli 2024 00:13
Referanse715220172

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.